9 gyönyörű bokahosszú Salwar öltöny esküvőre

A régi megjelenésű, hagyományos salwar kameez öltözködés modern megjelenése fantasztikusabb, mint valaha. A hölgyek bármilyen méretben pompásan néztek ki ezekkel a bokáig érő salwar öltönyökkel. A bugyros nők a vékony hölgyeknek, az alacsony hölgyek a magas hölgyeknek lenyűgözőnek és vonzónak tűnhetnek a salwar kameez -ben, amely a bokáig érhető el..

A bokahosszúságú Salwar öltönyök legújabb és vonzó tervei a trendi nők számára:

Az alábbiakban felsorolunk néhány elképesztő mintát, amelyek rövid leírást adnak a gyönyörű mintákról.

1. Sárga-szürke Faux Georgette öltöny:

Sárga-szürke Faux Georgette öltöny:

A sárga szürke műszálas georgette anyagú anarkali bokáig érő salwar kameez ruha imádnivalónak tűnik minden lányon. A színek kontrasztos kombinációja, a ragyogó hímzés és a teljes nyomat a salwar öltönyhöz hasonlít. A szoknya szegélyén lévő széles arany szegély több fényt ad a ruhának.

2. Bokáig érő Salwar Kameez hímzett nadrággal:

Bokahosszúságú Salwar Kameez hímzett nadrággal

A kameez elragadó vágásainak formatervezett hímzés, bokahosszú salwar öltönyei elbűvölő minták, amelyek lenyűgözően néznek ki a partikon. A sötét királyi kék, teljesen aranyszínű hímzett kameez és a churidar alsó hímzett salwar foltos ruhának tűnik. A nehéz hímzés, amely a bokájáig hordozza gazdagságát, nem tudja megállítani a szép formatervezést az egész buliban.

3. Nyers selyem boka hosszúságú Salwar öltöny leggings vagy szoknya:

Nyers selyem bokahosszúságú Salwar öltöny leggingsekkel vagy szoknyával3

A páratlan selyem kameez gyönyörű, elegáns tervezői ruhája, amely bokáig érve, magas derékövvel díszítve, lenyűgözőnek tűnik. Gyönyörű barna rózsa színű nyers selyem kameez, teljes ujjú, magasan zárt nyakú kialakítással és középen ívelt mintával imádnivalónak tűnik. Gyönyörű ruhadarab nyomtatott szoknyával vagy dizájner hímzett nadrággal elragadó megjelenést kölcsönöz képének

4. Tervező Dhoti Pant Salwar Suit:

Tervező Dhoti Pant Salwar Suit

Milyen wow design az arany, teljesen arany díszítéssel, flitterekkel és hímzőmunkákkal, valamint sima selyem arany dhoti salwar -val. Az elegáns tervező bokahosszúságú salwar kameez a vörös szőnyegen lévő híresség megjelenését szolgálja. A gyönyörű magasságú hölgyek drasztikusan pompásan néznek ki egy ilyen designer ruhában. A kameez két részből áll, a blúz típusú kötőfékből és a teljesen díszített bokahosszú kabátból.

5. Fekete Salwar öltöny Palazzóval:

Fekete Salwar öltöny Palazzóval

A palazzo bokáig érő salwar kameez lenyűgözőnek tűnik a pompás arany hímzéssel a felső kameez tetején, és a bársonyosan puha fekete anyag lazán áramlik a bokáig. A sima fekete palazzo fantasztikusan illik a designer ruhához. A kameez boka hossza elképesztően jól néz ki a széles lábú palotákkal.

6. Pakisztáni Salwar öltöny széles nadrággal:

Pakisztáni salwar öltöny széles nadrággal

A salwar kameez tervezőruhák pakisztáni akcentusa olyan lenyűgözően néz ki a merész és gyönyörű mintákban, hogy aligha lehet visszautasítani, hogy saját magának vásárolja meg őket. A piros bokáig érő arany hímzett kameez és a szokásos fellángolt salwar hihetetlenül néz ki. Az ujjatlan hímzett vállak és a zárt nyak mintája hasonlóan ragyogónak tűnik.

7. Csodálatos bokahosszú Churidar Salwar öltöny:

Csodálatos bokáig érő churidarsalwar öltöny

A teljesen fekete és formatervezett salwar hihetetlenül néz ki a nőkön. A nőies vonások csodálatosnak tűnnek a színek sötétebb árnyalataival. A fekete formatervezett bokáig érő salwar kameez ruha teljes ujjal és a derék vonalától középen vágva gyönyörűen néz ki. A formatervezett fűzős nadrágok stílusos megjelenést kölcsönöznek a ruhának.

8. Tervező egyenes vágású boka hossza Salwar öltöny:

Tervező egyenes vágású bokáig érő salwar öltöny

A magas magasságú hölgyek vagy az alacsony hölgyek is viselhetik a bokáig érő salwar öltönyt, amely egyenes vágású, magas zárt nyakú és ujjú, kevésbé kameez és formatervezett churidar hímzett salwar. A chili teljesen aranyhímzett hímzéssel fantasztikus hatást gyakorol viselőjére.

9. Hímzett bokahosszú, magas boka Salwar öltöny:

Hímzett bokáig érő magas boka salwar öltöny

A csillogás és a vörös szőnyeges események területén dolgozó nők határozottan választhatják maguknak a bokáig érő designer öltönyt, oldalvágásokkal, kettős rétegű salwar kameez -t. A bokáig érő nadrág trendi megjelenést kölcsönöz az öltözködésnek. A teljes ujjú és zárt nyak eleganciát kölcsönöz a ruhának.

A bokáig érő salwar öltönyök minden ruhadarab hölgy számára csodálatosnak tűnnek a ruha egyenes megjelenése miatt. Az öltönyök lenyűgöző befejezése és tervezői teljessége fantasztikusan öltözöttnek tűnik.