9 legújabb és aranyos Salwar öltöny gyerekeknek

A gyerekek imádó megjelenésűek, mindenkit lenyűgöznek. Az ártatlan kor mosolyt csalhat az arcára. A kisgyermekek korának megjelenését is különlegessé kell tenni. Bár a kislányoknak szabadon kell öltözniük, és babának kell lenniük, de hagyományos alkalmakkor a csinos kislányok csodálatosnak tűnnek egy salwar kameez öltönyben.

Szép és vonzó Salwar Kameez minták gyerekeknek Indiában:

Íme a 9 legjobb gyerek salwar öltöny a legújabb kollekcióból.

1. Nyomtatott Salwar öltöny gyerekeknek:

salwar öltöny gyerekeknek

A gyerekeknek készült, nyomtatott pamut salwar kameez öltönyök az egyik legjobb lehetőség a kislányok hagyományos öltözékbe öltöztetésére anélkül, hogy túlöltözöttnek éreznék magukat. Egy egyszerű kurta salwar egyszerű öltéstervezéssel szabadon játszhatnak.

2. Rövid felső és Harem Salwar Kameez Kids:

Rövid felső és Herumsalwar öltöny gyerekeknek

A gyerekeknek készült Salwar öltönyöknek többnyire nagyon egyszerűnek és könnyen viselhetőnek kell lenniük. Egy rövid kurta ing stílus és egy hárem a salwar számára imádnivalóvá teheti a kislányokat, akárcsak az indiai öltözködésben.

3. Gyermek Patiala Salwar öltöny:

Patiala salwar fantasztikusan néz ki a gyerekek salwar kameez mintáiban. A laza öltésű kialakításnak köszönhetően szabadon szaladgálhatnak játék közben. Hagyományos megjelenés adható a gyerekek öltözködésének is.

4. Gyerek Kurti Palazzo szett:

Gyerek Kurti Palazzo szett

A Kurti és a hozzá tartozó dupattával ellátott palazzo félelmetes dizájn lehet a gyerekek salwar öltönyéhez. A kislányok aranyossága indiai érintésben elvakít egy varázslatot. Az aranyos lányok imádnivalónak tűnnek, ha dupatát hordanak, ami miatt elég fiatalnak érzik magukat ahhoz, hogy csinosnak tűnjenek.

5. Double Flare Kid Salwar öltöny:

Double Flare gyerek Salwar öltöny

Néhány nagyon formatervezett gyerek salwar kameez mintát mutat be a gyerek divatjába, amely teljesen félelmetesnek tűnik a kislányokon. A kettős fáklyás kétrészes kurta és a churidar salwar tervezői ruha lehet, hogy részt vegyen olyan funkciókon, mint a házasságok vagy az újévi ünnepségek kislányok számára.

6. Hosszú gyerek Salwar öltöny:

Hosszú gyerek Salwar öltöny

A hosszú salwar kameez mintákat gyerekeknek nagyon kevesen választják, mivel a kislányok számára nehéz lesz játszani. De a hosszú kameez és a palazzo salwar tervezői megjelenése gyerekeknek fantasztikusan csinos lehet.

7. Padlóhosszú gyerek net Salwar öltöny:

Padlóhosszú gyerek net Salwar öltöny

A padlóhosszú gyerekek salwar kameez formatervezéseket is készítenek, amelyek kifejezetten a funkciók és ünnepségek látogatására készültek. A hálószövet nagyon puha, kislányoknak is viselhető és játszható. A háló könnyen elszakadhat. De az imádnivaló megjelenés egy ilyen csinos ruhában arra készteti a kislányt, hogy dicsekedjen új ruhájával.

8. Churidar Salwar öltöny gyerekeknek:

Churidar Salwar öltöny gyerekeknek

A pamut churidar anarkali salwar öltöny gyerekeknek egyszerűen lenyűgözőnek tűnhet a kislányokon. A kameez babaszerű esernyő -hangulata imádnivalóan néz ki kislányokon. A churidar salwar teszi őket a legjobban illeszkedni a babához hasonló képhez.

9. Aranyos Frock stílusú Salwar öltöny gyerekeknek:

Aranyos Frock stílusú Salwar öltöny gyerekeknek

Frock stílusú salwar kameez is gyerekek salwar ruhák tervez legjobban néz ki a salwar kameez gyerekek szerető. Az érzelem a mellkas vonalától kezdődően a felső részről indul. A flották olyan babát készítenek, mint a megjelenés, így a kislányok csinosak.

A kislányok imádnak aranyosnak tűnni a fiatal lányok által viselt ruhákban. Boldognak érzik magukat, amikor barátaival dicsekedhetnek új ruhájukról. Az indiai öltözködést, különösen a salwar kameez öltönyt könnyen viselik a kisgyerekek, és szabadon érezhetik magukat játék közben. Az indiai kultúra öltözéke is imádnivaló érzést kelt, miközben nézi, ahogy a kislányok csinosan öltöznek indiai salwar kameez öltönyökbe. A speciálisan tervezett öltönyök, amelyeken elvégzett munkák, mint például a hímzés, a szalag viselés, a flitteres munka csodálatosnak tűnik rajtuk, és a kislányok is szívesen kóborolnak benne.