9 stílusos és kényelmes Salwar Kameez leggings

A Salwar kameez nadrágjait ma széles körben elfogadják. A salwar típusú nadrágok könnyűvé és élvezetessé váltak. Testhezálló és szorosan illeszkedik a lábakhoz. Még a kész leggings is kapható szép anyagból. A leggingsben bármilyen színt kapsz. Sima és mintás formában is kapható. Akár saját divatot is létrehozhat, ha a kurtát leggingshez illeszti, és hozzáillő dupatát kap. Egyedi nyomtatvány lesz. Még a kurták is varrva kaphatók. Így nem kell várnia, amíg a szabók felvarrják a salwar öltönyt. Készítsen el mindent, és azonnal viselje.

A Salwar Kameez leggings legújabb és divatos mintái a trendi nők számára:

Nézzük meg a top 9 salwar kameez -et leggings -el.

1. Salwar Kameez Velvet Leggings:

salwar kameez leggings

Ez a salwar legging bársonyszövetből készült, amely kissé vastag és fényes. Ez a vörös színű bársony legging kellemes a hűvös légkörben. Ha a kameez vörös színű, akkor ezt a bársonyos lábszárat hozzáillesztheti ehhez a kameezhez, és divatos megjelenésű lehet.

2. Pamut Salwar Kameez leggings:

Pamut Salwar Kameez leggings

Ez a salwar kameez lábszárral csodálatos dizájnnal rendelkezik, rózsaszín alapszínnel és fehér színű virágnyomással. Ez a legging fantasztikusan néz ki nyomtatott kameezével és sima kétszínű dupatával. Ez a nadrág puha anyagból készült, amely nem irritálja a bőrt.

3. Salwar Kameez nyomtatott leggings:

SalwarKameez nyomtatott leggings

Ez a legging salwar nyomtatott formában lila és piros színű. A sima kurtát össze lehet vele párosítani. Ez a lábszár egyenes vágású, alul gyűrődés nélkül. A leggings olyan modern művészettel rendelkezik, mint a nyomtatás, amely egyedülállónak tűnik, és a salwar öltöny másképp néz ki, mint mások.

4. Bokáig érő Salwar Kameez leggings:

Boka hossza SalwarKameez Leggings

Ez a salwar kameez legging boka hosszúságú, ami azt jelenti, hogy a bokáig ér, és nem hoz létre szirmokat a végén. Mivel fekete színű, bármilyen kurtával mehet bele. A bokahosszú nadrág nagyon keresett jelenleg, és megőrjítette a hölgyeket.

5. Hátul kivágott Salwar Kameez leggings:

Hátul kivágott SalwarKameez leggings

Ez a kialakítás teljesen új, hátul kivágott mintával. A fekete lábszár hátsó oldalán ropogós kereszt mintázat látható. Legyen egy térdig érő kurta, hogy megmutassa ezt a kivágott mintát. Ez a nadrág magas derékú, és remekül illeszkedik a bokájához.

6. Salwar Kameez kengyel leggings:

SalwarKameez Stirrup leggings

Ez a salwar legging úgy néz ki, mint a zokni. Kevés vékony anyagból és kengyel kialakítású. A lábát is eltakarja. Csak a lábujja van nyitva. Előnyös minden évszakban, mivel megvédi lábát a hőtől és a hidegtől. Ezen a nadrágon egyenes bélés van.

7. Salwar Kameez fényes leggings:

SalwarKameez Fényes Leggings

Olyan fényes salwar és legging. Magas a dereka, és az egész lábszár ragyog a szövetétől. Ez jó illeszkedést és formát ad a lábaknak. A vékony lábak forrónak tűnnek a fényes lábszárban. A boka kevés gyűrődést tartalmaz, és a lábszár fénye szemet gyönyörködtető.

8. Salwar Kameez hímző leggings:

SalwarKameez hímző leggings

Ez egy gyönyörű salwar legging, egyik oldalán hímzéssel. Ezen a zöld nadrágon többszínű cikk -cakk kialakítás található. Különböző más formatervezési minták is kaphatók hímzett nadrágszínekben, amelyek gyönyörű megjelenést kölcsönöznek.

9. Salwar Kameez pamut leggings:

SalwarKameez pamut leggings

Ez egyszerű és sima lábszárú salwar pista zöld színben. A legkeresettebb pamutszövet, így kétségtelenül kényelmes lesz. Néhány hölgy inkább csak pamut lábszárat visel. Mivel a lábszár nem tartalmaz formatervezést, így bármilyen formatervezett kurtával használható.

A Salwar kameez legging olyan, mint mindennapi szükséglet. Egy sima lábszár teljesítheti azt a célt, hogy 2 vagy több kurtával párosuljon. A hölgyek folyamatosan tartják a felvételi színeket, amelyek könnyen illeszkednek sok kurtához. Az ő pénzüket is megspórolja. A legging mindennapi viselet. Még sok színárnyalat is elérhető márkás leggingben.