9 új és stílusos csónaknyak Salwar

Salwar kameez soha nem volt elavult. Lépésről lépésre folyamatosan improvizál, miközben különböző mintákat és mintákat tartalmaz. A divatos divat megváltoztatja stílusát az ujjak hosszában és vágásában, valamint a nyak kialakításában. A nyak kialakításai valószínűleg vonzóan eltérő megjelenést kölcsönöznek, még akkor is, ha minden anyag és öltés hasonló. Az összes látványos nyakminta közül a trendi nyakkivitel a csónak alakú nyakminta. A széles vállvetett vágás és a nagy hosszúságú nyakvarrás látványos tapintást kölcsönöz az egész kialakításnak. A csónak nyak formáját szegéllyel vagy foltvarrással is díszíthetjük, amelyek szépen kiegészítik az egész ruhát.

A legújabb és gyönyörű csónak nyakú Salwar Kameez minták a trendi nők számára:

Íme néhány a legjobb hajó nyakú blúz modell.

1. A-vonalú, egyenes vágású csónaknyakú pakisztáni Salwar öltöny:

csónaknyak salwar

Az egyenes szabású, A-vonalú pakisztáni salwar öltönyök híresek a nők stílusos partiviseletében. A csónaknyakú dizájn salwar kameez zöldbe csillogó, csillogó anyaggal varrva, és a churidar formatervezett, hímzett salwar churi ujjakkal egyszerűen elbűvöli a szavakat.

2. Forró vörös narancssárga csónaknyak tervező öltöny:

Forró piros narancssárga hajó nyak tervező öltöny

Ez a dizájner blúz csónaknyakú salwar öltöny nem mulaszt el stílusosan elkápráztatni, és ha az öltés varrása is exkluzív és felháborító, akkor az egész ruha fantasztikus megjelenést kölcsönöz. A forró vörös-narancssárga színű, dupla lángolású kameez csónaknyak-mintával parti ruhát ad

3. Kortárs Ink Blue Flare Suit:

Kortárs tintakék fáklyás öltöny

Az elbűvölő divat világa rendkívüli megjelenést igényel az elragadó kép érdekében. Egy gyönyörű tintakék színű háló anarkali kortárs öltöny csónaknyakkal Salwar kameez az egyik legjobb választás parti viseletre. A javított choli rész csónak alakú nyakával lenyűgözőnek tűnik.

4. Egyenes vágású csónaknyakú teljes ujjú Salwar öltöny:

Egyenes vágású csónaknyakú teljes ujjú salwar öltöny

Az egyenes szabású dizájn salwar öltönyök churi ujjú és salwar gyönyörű formájú csónaknyakmintát igényel. A tökéletes mérésekkel összevarrt netkék anyag biztosan lenyűgöző megjelenést kölcsönöz, miközben bekúszik a legjobb tervezői hajónyakba.

5. Cigaretta nadrág csónak nyak Kaftan Salwar öltöny:

Cigaretta nadrág csónak nyak Kaftan Salwar öltöny5

A kaftán salwar öltöny és a csónaknyak kialakításának gyönyörű kombinációja lenyűgöző benyomást kelt. A csónak alakú nyak szegélyezett mintával mintázva gyönyörűen néz ki. A kaftán laza ujjainak és a széles hajónyaknak a stílusos megjelenése is csodálatosnak tűnik.

6. Gyönyörű csónaknyakú Anarkali Salwar öltöny:

Gyönyörű csónaknyakú annarkalisalwar öltöny

A padlóig érő anarkali lobogó salwar öltöny gyönyörűen faragott csónak alakú nyakkialakítással lélegzetelállítóan néz ki. A choli részen található designer patchwork és a szoknya részen gyönyörű leherya nyomtatás fantasztikusan néz ki.

7. Puszta felső Salwar öltöny csónaknyakkal:

Puszta felső salwar öltöny csónaknyakkal

A szokásos salwar kameez hagyománytól eltérő stílusú tervező a puszta anyagú kétrészes öltöny. A belső rész tetején található, puszta anyagból készült kameez, exkluzív mintával, csónaknyakos kialakítással, gyönyörű, elegáns öltöny.

8. Pandzsábi öltönyös csónaknyak ujjatlanul:

Pandzsábi öltönyös csónaknyak ujjatlanul8

A hagyományos pandzsábi öltönyök soha nem halványítják el a tervezői megjelenést egyetlen nőnél sem. A gyönyörű pandzsábi akcentussal varrott salwar kameez csónaknyak mintával exkluzívnak tűnik. Az arany-rózsaszín kombináció szegélyezett végekkel szintén lenyűgözőbb megjelenést kölcsönöz az öltönynek.

9. Sima és nyomtatott kombinált csónaknyak Salwar öltöny:

Sima és nyomtatott kombinált csónak nyakú salwar öltöny

A sima anyag és a dizájner hímzett salwar lenyűgözően néz ki. A dizájner fehér és fekete kombinált salwar öltöny közepén vágott kameez-szel és csónaknyakú salwar-öltönyrel csodálatra méltó és ragyogó választás a partikra. A hosszú ujjú és a folt a nyakon is fantasztikusan néz ki.

A salwar öltönyös csónaknyak -minták gazdag és elegáns stílust kölcsönöznek az általános ruhának. A magasan meghosszabbított nyak több helyet ad a choli résznek, amely lehetővé teszi a ruha felső részének díszítését. Sok hely van a choli -n, amelyeket simán lehet hagyni, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon a salwar ruha szoknyaművészete. Az Anarkali ruhák is lenyűgözően néznek ki a csónaknyak mintázataival, mivel a choli rész megjelenése a dizájnerrel befejeződik.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80