9 legjobb Satinique sampon hajápoláshoz, stílushoz és kezeléshez

Mielőtt azon töprengne, mit is jelent valójában a Satinique szó, kezdjük az Amway márkanevvel, egy amerikai kozmetikai és személyi és egészségügyi márkával, amelynek ágait nemzetközi területeken is kiegyenlítették. Az Amway otthoni ápolási és szépségápolási termékei azonban új prémium kollekcióval rendelkeznek, amely hajápolási és formázási termékeket tartalmaz. az Amway üzletág Satinique márkája új, megerősített és szabadalmaztatott technológiákat tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy kiválóan gondoskodjon hajáról anélkül, hogy extrém kezelési módszereknek kellene kitennie..

Satinique samponok

Satinique samponok ápoláshoz, stílushoz és kezeléshez:

Ebben a cikkben felsorolunk néhány, a Satinique márka által kínált sampont, amelyek megnyithatják a hajápolási és formázási termékek teljesen új szintjét..

1. Amway Satinique Glossy Repair sampon:

Amway Satinique fényes javító sampon

A Satinique Amway fényes javító samponja élénkítő növényi tápanyagok természetes keverékét és komplex tudományos megközelítést használ a haj helyreállításához, újjáélesztéséhez és megújításához. Szabadalmaztatott Enerjuve komplexük a pozitív töltésű lipidek és a kreatin keverékével kiküszöböli a negatív töltést, míg a gránátalma és a szőlőmagolaj revitalizálja a sápadt hajat.

2. Amway Satinique korpásodás elleni sampon:

Amway Satinique korpásodás elleni sampon

Pozitív töltésű erősítő lipideket és kreatint tartalmaz, a korpásodás elleni sampon E -vitamint és természetes avokádó -kivonatokat használ, amelyek táplálják és hidratálják a hajat, megakadályozva a haj további érdesítését vagy kiszáradását, miközben eltávolítják a fejbőrön lévő korpásodást..

3. Amway Satinique sampon korpásodás ellen:

Amway Satinique fejlett korpásodásgátló kondicionáló sampon

A Satinique újabb korpásodást szabályozó samponja, a cink -pirithion jelenléte szabályozza a korpásodást, miközben a természetes kamilla kivonatokat beadva megnyugtatja a száraz, hámló hajat. A harcos, ropogós fejbőr, viszketés és gyakori nedvességvesztés ellen ez a sampon vitalitást és frissességet kölcsönöz a hajnak.

4. Satinique sampon hajhullásra:

Satinique hajhullás elleni sampon

A Satinique hajhullás elleni samponja szabadalmaztatott Enerjuve készítményét használja, amely pozitív töltésű lipidek és erősítő kreatin keveréke, sima 18MEA applikátorral. Stimulálja a mikrokeringést, miközben az eperfa ólomkivonat és a ginseng és az Eclipta Alba kivonat különleges keverékét használja, ez a sampon táplálja és védi a hajat a hajhullástól és törékenységtől..

5. Smooth Moisture Satinique sampon:

Satinique sima hidratáló sampon

A szabadalmaztatott Enerjuve nedvességzáró sampon a Satinique sampon simító részecskéit hidratálja, táplálja és tisztítja. A pozitív töltésű lipidek megerősítik a hajat a kutikuláktól, lehetővé téve számukra, hogy hosszabbak és sűrűbbek legyenek, míg a sima nedvességzár megakadályozza a nedvesség elvesztését.

6. Satinique Extra Volume sampon:

Satinique extra volumenű sampon

A száraz, sérült haj hajlamos leterhelni magát, és ezért ebben a gravitációs dac samponban a súlyt ápoló polimerek felemelik a hajat a gyökerektől, miközben hozzáadják az Enerjuve -t a fejéhez, hogy sűrűbb, testesebb megjelenést kapjanak. A hajnövekedést a hajhullás nélküli garanciával lehet elérni.

7. Satinique 2 az 1 -ben sampon balzsam:

Satinique 2 az 1 -ben sampon balzsam

Amellett, hogy megtisztítja a haját, eltávolítja a termékmaradványokat, a korpásodást és a szennyeződéseket, ez a sampon 2 az 1-ben minőséget áraszt magába, ahol kondicionálhatja, kisimíthatja és lágyíthatja a haját, miközben megfelelő mosást biztosít. Ez az oka annak, hogy a Satinique egyetlen üvegben töltötte be ezt a samponbalzsamot.

8. Satinique gyengéd napi hajápoló/sampon:

Satinique gyengéd napi hajápoló

A Satinique napi samponja kémiailag sérült vagy festett hajra alkalmas, gyengéd a fejbőréhez. A Satinique napi samponja megtisztítja a hajat, eltávolítja a termékből a csomósodást vagy a korpásodást, miközben táplálja és védi a hajat a károsodás további jeleiért..

9. Satinique revitalizáló hajatisztító:

Satinique revitalizáló hajatisztító

A revitalizáló hajatisztító sampon Ceramide infúziós rendszert használ, amely visszaadja a lecserélt ceramid komplexet a hajadból, amely lehetővé teszi a haj újrakötését és megerősítését, miközben revitalizálja, megfiatalítja és helyreállítja a hajat.