9 legjobb Sebamed sampon minden hajproblémára

A Sebamed egy kifinomult német vállalat, amelynek székhelye világszerte van, és nemzetközi ügyfeleket szolgál ki. Ami egyszerű bőrgyógyászati ​​betegségként kezdődött, lassan kiderült, hogy egy személyes és egészségügyi márka, amely nem csak a bőrápoláshoz kapcsolódik. A hajápolási termékekre is összpontosított.

Sebamed samponok Indiában

Alkalmas minden korosztály számára az élet minden területére, a csecsemőktől a kifutópályás dívákig. Ez a hajápolási termékcsalád, elsősorban a samponok állnak a mai cikkünk középpontjában. A költséghatékony és szuper aktív Sebamed samponok nemcsak kozmetikai értékéről, hanem gyógyító vonzerejéről is ismertek.

Hajápoló Sebamed sampon termékek Indiában:

1. Sebamed mindennapi sampon:

Sebamed mindennapi sampon

A mindennapos sampon gyengéd és gyengéd a fejbőréhez, lehetővé téve a haja tisztítását, mivel kiegyensúlyozza a fejbőr természetes környezetét, és szabályozza a fej ph -egyensúlyát. A haj szatén puhává és felfrissültté varázsolja ezt a sampont, amely megerősíti a haj architektúráját a sejtszerkezetek összekapcsolásával.

2. Sebamed korpásodás elleni sampon:

Sebamed korpásodás elleni sampon

A sebamed korpásodás elleni samponja normál és zsíros hajvédő sampon, amely lehetővé teszi a korpásodás ragyogó eltávolítását, miközben megőrzi a fejbőr ph értékét. A gyengéd eljárás felismeri a Piroctone Olamine -t a korpásodás eltávolító összetevőjeként, mivel táplálja a hajat és csökkenti a korpásodás látható jeleit.

3. Sebamed javító sampon:

Sebamed javító sampon

A sebamed javító sampon szilárd javító terápiás sampon, amely segít tisztítani és megvédeni a fejét, miközben lehetővé teszi, hogy a javító komplex kötődjön a hajszerkezetéhez, és biztosítja a haj kezelhetőségét és a sérülésekből való újjászületést növényi alapú javító komplex, biopolimerek és PCA nedvesség és hidrolízis használatával fehérje.

4. Sebamed Anti Roos sampon:

Sebamed Anti Roos sampon

Ismét a Sebamed anti roos samponja Piroctone Olamine -t használ a korpásodás és a részecskék maradványainak eltüntetésére, ami szintén mentesít minket a fejbőr egészségtelen állapotától, beleértve a hámlást, hámlást és viszketést.

5. Sebamed hajhullás elleni sampon:

Sebamed hajhullás elleni sampon

A Sebamed felismeri a túlzott faggyútermelést a hajhullás egyik elsődleges okaként, ezért ebben a samponban 5,5 -re tartják a fejbőr ph -értékét, elősegítve az egészséges állapotokat, amelyek megakadályozzák a felesleges olaj tárolását, míg a szabadalmaztatott Piroctone Olamine eltávolítja a korpát és növeli vérkeringés.

6. Sebamed Baba Gyermek sampon:

Sebamed Baba Gyermek sampon

A Sebamed gyermek samponja könnycseppek nélkül készült, amely lehetővé teszi a haj gyengéd tisztítását a gyógynövénykivonatok, például a kamilla jótékony hatásával, amely kisimítja a durva kusza hajat.

7. Sebamed száraz száraz revitalizáló sampon:

Sebamed száraz száraz revitalizáló sampon

A száraz, durva hajat kezelhetővé teszi itt a revitalizáló sampon, amelyet kifejezetten bolyhos hajra fejlesztettek ki, és amely búzacsíra -komplexet, fehérjéket, aminosavakat, borsót és szójafehérjét ötvöz, táplálja, hidratálja és puhítja a hajat. A haj bársonyosan sima lesz néhány napon belül, mivel a kiváló formulák hidratálják és ragyogóan rugalmassá teszik a hajat.

8. Sebamed Color sampon érzékeny:

Sebamed Color sampon érzékeny

A festett hajnak különös gondosságra van szüksége, ezért itt van egy speciális hidraulikus kiegyensúlyozó komplexum, amely lehetővé teszi a haj alapos módosítását és hidratálását, hogy a szín ne terjedjen el vagy halványuljon el, miközben a haj töredezetté válik és kiszárad. A színfény formula lehetővé teszi a szín meghosszabbítását, mivel megnyugtatja, kisimítja és védi a színeit.

9. Sebamed zsíros haj sampon:

Kifejezetten zsíros hajra kifejlesztett sampon, amely a fejbőrön lévő szennyeződéseket felszívó olaj miatt nehezíti az olajat. A sampon zsíros hajra megakadályozza a túlzott faggyútermelést a fejbőr ph -egyensúlyának fenntartásával és szabályozásával, mivel a sampon eltávolítja a maradékot, lehetővé téve a fejbőr pórusainak kinyílását, szabadon lélegezve.