A legjobb 9 argánolajos sampon

A folyékony aranynak nevezett argánolaj az egyik illóolaj, amelyet nemcsak kozmetikai termékként használnak, hanem széles körben használják a bőrhibák gyógyításában is. Alapvetően a finomság terméke, ezt az olajat elsősorban Marokkóban és Algériában őshonos argánfákból nyerik ki. Az argánolaj azonban nem korlátozódik csak Marokkóra és Algériára. Ez egy széles körben elterjedt és nemzetközileg elismert test- és hajtermék, amely alapvető előnyeit használja fel a sérült bőr vagy haj gyógyításában, újjáélesztve eredeti arany fényét, miközben kiváló hidratáló és bőrgyógyító. A mai cikkben azonban az argánolaj előnyei csak a hajunkra korlátozódnak, mivel megvitatjuk az egyik legjobb módszert arra, hogy haját argánolajjal olajozzuk, és ne hagyjunk zsíros maradványokat. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb samponokat, amelyek magukba illeszkednek, az argánolaj előnyeit.

1. Organix megújító marokkói argán olaj sampon:

argánolajos samponok

Az Organix megújító argánolajos sampon az egyik fogadás az argánolajjal átitatott sampon, amely Marokkó városából származik, és beszivárog a legkeményebb rétegekbe, hogy szőrzete puha és friss legyen..

2. Organix Smooth Hydration argánolaj és sheavaj sampon:

Organix sima hidratáló argán olaj és Shea vajas sampon

Tökéletes megoldás a száraz, töredezett hajra, a shea vajjal párosított argánolaj tökéletes hidratáló keveréket biztosít, amely azonnal csillapítja a száraz szomjúságot, és gyengéden megnyugtatja és kisimítja a durva sérült hajat, visszaadva eredeti ragyogását..

3. Renpure Originals Argan Oil Luxus sampon:

Renpure Originals argánolaj luxus sampon

Mivel az argánolaj védőburkot biztosít a kifújás tetején, mélyen behatol a durva hajfelületekbe, hogy belülről hidratálja és táplálja a hajat. Az UV -sugárzás elleni védelem ebben a samponban lehetővé teszi a haj védelmét a naptól, ezáltal nyilvánvalóan csökkenti a göndörödést és a súrlódást.

4. Babyliss Pro Argan Oil Moisture Repair sampon:

Babyliss Pro argánolaj nedvesség helyreállító sampon

A marokkói argánfákból kinyert nedvességrészecskék bezárása a szőrtüszőkben, az argánolaj a hibátlan egészséges haj elsődleges ösztönzőjeként szolgál. A védő szilikonok keverednek ezzel a samponnal a sérült haj helyreállításához.

5. Marokkói argán olaj sampon:

Marokkói argánolajos sampon

Tisztítja a fejbőrt és kiküszöböli a fejbőrön lerakódott szennyeződéseket és terméklerakódásokat, ez az argánolajos sampon nemcsak a tiszta marokkói argánolaj előnyeit árasztja magába, hanem a zsírsavakat, valamint a rostfehérjéket és az E -vitamint, amelyek gondoskodnak minden hajról. problémák.

6. CHI argán olaj sampon:

CHI argánolajos sampon

Ezt a sampont nem az argán olaj vagy a Moringa olaj teszi különlegessé, hanem a CHI kerámia vegyületek használata, amelyek kerámia és fehérje testeket tartalmaznak, gondoskodnak a hajadról, erősebbé és egészségesebbé teszik őket, miközben megtartják őket puha és kezelhető.

7. Garnier Ultimate Blends sampon:

Garnier Ultimate Blends sampon

Változtassa meg tompa limuinos haját a Garnier Ultimate Blend -jeivel, amelyek az argán- és kaméliaolaj alapvető elemeit használják, amelyek helyreállítják és újraélesztik a haj sérüléseit, beleértve a törékenységet és töredezett hajvégeket, miközben táplálják és lágyítják a hajat az első használat után.

8. Marc Anthony Oil of Morocco Argan Oil Treatment sampon:

Marc Anthony olaj marokkói argánolaj kezelés sampon

A marokkói olaj a régi marokkói szépségtitkot használja fel, amely szőlőmagot és argánolajat tartalmaz esszenciális keratin hatóanyagokkal, amelyek feltölti és hidratálja a hajat, mélyen kondicionálva azt, így nem göndör, friss hajat sportolhat anélkül, hogy minden gondot okozna..

9. Orlando Pita ARGAN fényes sampon:

Orlando Pita ARGAN fényes sampon

Az Orlando Pita ARGAN fényes samponja a legkiválóbb minőségű marokkói argánolajat használja, amely integrálja és beszivárog a durva hajszerkezetbe, táplálja és hidratálja a hajat a sejtek szintjétől, hogy a haj a kívánt bársonyos fényt adja. Ha kisimítja a hajat, ez megakadályozza a haj töredezését vagy felnagyítását közvetlenül a sampon után.