A legjobb 9 fekete haj sampon

Nőnek lenni néha nagyon nehéz lehet. Az arcodon más a bőr textúrája, mint a karodon, és a legrosszabb a fejbőr, amely már nem hallgat a hajra, és ezért soha nem tudjuk megmagyarázni ezt a férfiaknak, miért van szükségünk mindig különféle termékeket, hogy összetartsuk magunkat. A mai témában a samponokról fogunk beszélni, különösen azokról, amelyek alkalmasak a fekete hajra. Most két eset áll rendelkezésre a fekete hajjal: vagy festett fekete haja van, vagy egyszerűen csak természetes sörényt visel. Azonban akárhogy is, már szűkítettük választásainkat a legjobbakra.

1. Sunsilk Co Creations sampon- Lenyűgöző fekete ragyogás:

fekete haj sampon

A Sunsilk termékcsaládot a csillogó fekete sörényhez Jamal Hammadi vezető hajszakértő tervezte és készítette, különösen a sötét hajú hajhoz. Egres kivonatokkal ápolva, ez a sampon megtisztítja a fejbőrről a legkeményebb szennyeződéseket, miközben védőburkot képez a haj felett, hogy megvédje a napsugárzástól..

2. Curls Pure Curls tisztító sampon:

fekete haj sampon 2

Kifejezetten a nehezen megszelídíthető kemény fürtökhöz kifejlesztett sampon eltávolítja a haját az esetleges törmeléklerakódástól a termék lerakódásától vagy a korpásodástól anélkül, hogy felszívná azokat a természetes olajokat, amelyek a fürtök gyönyörű visszapattanását eredményezik. A fürtöket mindig nehéz karbantartani, de ezzel a samponnal most felfrissülten és könnyedén érezheti magát, miközben megmutatja tökéletes fürtjeit.

3. Karen’s Body Beautiful Ultimate kondicionáló sampon:

fekete haj sampon 3

Szexi, elegáns, fekete üvegbe csomagolva, Karen testének szépsége különösen hasznos a festett haj számára, ha fekete színű. Gyakran kémiailag kezelt haj megköveteli a fokozott óvatosságot a kezelés során, és ez az, amit ez a termék kínál Önnek, puha kezelés a szennyeződések és az olaj eltávolítására, miközben teljesen hidratálja a hajat.

4. Marokkói olaj hidratáló sampon:

fekete haj sampon 4

A marokkói olaj nedvesség helyreállítása tökéletes lesz száraz, élettelen hajához. Ez a sampon szakértő a gyenge és haldokló haj kezelésében, amely vegyszereknek van kitéve, és időnként formáz. A keratin aktív hatóanyagainak újratöltése a hajba, és gazdag antioxidánsokkal, például argánolajjal való fürdetés, ez a végső hajkezelés

5. Pantene Daily Moisture Renewal sampon:

fekete haj sampon 5

Haja folyamatosan rakoncátlan lesz a vegyszerekkel és a mindennapos hőformázással okozott nehezen okozott károk miatt. Itt lép működésbe a Pantene nedvességmegújítása, amely újjáéleszti a sérült hajat, fehérjét öntve bele, hogy a fejed tele legyen pattogással anélkül, hogy aggódnod kellene a töredezett hajvégek és a tüszőtörések miatt.

6. Mizani Supreme Oil hidratáló sampon:

fekete haj sampon 6

Az argán- és szezámolajok alapvető összetevői táplálják a fejbőrt, javítva a keringést, míg a szulfátmentes formula biztosítja, hogy a hajad ne kapjon többet a kemény vegyi anyagokból. Mélyen tisztítja a fejét kívülről és belülről, ez a sampon kiválóan alkalmas festett és festett hajra is, mivel nem halványítja el a színt.

7. L’Occitane Shea vajas sampon:

Fekete haj sampon 7

Ennek a terméknek az elsődleges tartalma, amint azt a névcím is említi, a Shea vaj, egy könnyű hajtermék, amely ragyogást és puhaságot kölcsönöz a hajnak, miközben megtisztítja a szennyeződéseket. A Shea vajas samponról ismert, hogy átstrukturálja a hajat, miközben hajszálakat juttat a hajhagymák megerősítésére.

8. Organix tápláló kókusztejes sampon:

fekete haj sampon 8

A hajban található három fontos összetevő a tápláló kókuszolaj, könnyű formulával, amely frissen tartja a fejét, de nem terheli meg, míg a felvert tojásfehérje fehérje fehérjét juttat a hajba, és erősebbé teszi. Az utolsó termék a kókusztej a feltöltéshez és a hidratáláshoz.

9. Giovanni Smooth As Silk Deep Moisture sampon:

fekete haj sampon 9

A Giovanni sima, mint selyem sampon hidratáló formula a hajad számára, ahol a hajad szatén puhának tűnik néhány napon belül a használat után, míg a sampon mélyen a fejbőr területén hat, hogy megszüntesse a szennyeződéseket és revitalizálja a hajat, hogy visszaadja az élénkséget.