Top 9 Alpecin sampon

Szüksége van Alpecin samponra? Melyik a legjobb neked? Ma ebben az írásban összeállítjuk a legjobb alpecin samponok listáját? Ez egy sikeres koffeintartalmú sampon, amelyet széles körben elfogadnak, mivel megállapították, hogy visszavonja az emberek genetikai hajhullásának tulajdonát. Minden mosás nagy előnyt jelent, ráadásul hosszan tartó használat esetén biztos lehet abban, hogy jól sörényel. Ez a termék sokféle változatban kapható a fejbőr minden problémájához.

1. Alpecin kettős hatású sampon:

alpecin samponok

Ez kétszer balhé, mivel nemcsak a korpásodást kezeli, hanem a hajhullást és a kopaszodást is megállítja. Ez egy win-win körülmény, ráadásul az egyedülálló sampon erejéből származik.

2. Alpecin korpásodás elleni sampon:

ALPECIN KAPCSOLATGYILKOS sampon

Ez az összes korpásodó sampon anyja, mert 4 aktív elemet tartalmaz, valamint az alpecin koffeintartalmú összetételét, amelyek kiküszöbölik a korpát, és megőrzik a haj egészséges állapotát. Magában foglalja

• Cink -pirition

• Pirokton -olamin

• Szalicil sav

• Fumársav

Ezek erőteljes gombaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek, ami a legfontosabb a korpásodáshoz.

3. Alpecin koffein sampon C1:

ALPECIN CAFFEINE SHAMPOO C1

A C1 az egyedülálló sampon, amely aktiváló koffein hatóanyagot tartalmaz, amely két perc múlva megkezdi a hatást, miután a fejbőrön hagyta. Azonnal tisztítsa le, hogy elkerülje az elmerülést, és nem fogja látni a kívánt eredményeket. Felfedezheti, hogy a haja extra fogókkal rendelkezik, másrészt nincs kondicionáló eleme.

4. Alpecin aktív sampon korpásodás ellen A3:

ALPECIN AKTÍV sampon sampon a korpásodás ellen A3

Az A3 egy energikus formula, amely lenyűgöző koffeintartalmával kezeli a fejbőrt és a korpásodást. Egészségessé teszi a fejbőrt, és a kényelmes korpásodás mellett stabilabbá teszi az erősebb gyökereket, és nincs új korpásodás. Ezt eddig nem lehetett Indiában beszerezni.

5. Alpecin Sensitive sampon S1:

ALPECIN SENSITIVE SHAMPOO S1

Az S1 érzékeny sampon, amely gyengéd tisztítószerként hat, és élénkíti a gyökereket, valamint védi a hajat és a fejbőrt a kegyetlen környezeti atrocitásoktól. Segít létrehozni egy természetes védekező mechanizmust a haj érzékeny fejbőrén. Ezeknek a samponoknak a mosás után később mindenképpen javasolt az Alpecin folyadék használata, amely segít megőrizni a haj kényelmét minden mosás után.

6. Alpecine gyógyászati ​​samponok zsíros hajra:

ALPECINE GYÓGYSAMPONOK OLAJOS HAJRA

Ez egy támogató sampon, amely a leghatékonyabb gyógyszerekkel rendelkezik a fejbőr faggyúkibocsátásának levezetésére zsíros fejbőrűek esetén. A sampon enyhíti az irritációt, a glicerin pedig megnyugtatja a bőrt, és megőrzi a természetes nedvességet. Ez ráadásul nem elérhető Indiában.

7. Alpecin Tuning sampon:

ALPECIN TUNING SHAMPOO 200ML

Ez a szőrtüszők extra őszülésére szolgál. Dokumentáltan erősíti a hajat, valamint a sampon koncentrált pigmentjei sötétebb megjelenést kölcsönöznek a tincseknek. Alkalmas mindennapi használatra, és gyenge szürke szőrszálak maradnak. Ez a termék még mindig nem kapható Indiában.

8. Alpecin Active sampon normál & Száraz fejbőr A1:

ALPECIN ACTIVE SHAMPOO NORMAL & amp; SZÁRAZ FEJHÁZ A1

Az A1 tartósítószer a száraz, ráadásul a normál fejbőrre, amelyet a hajhullás okoz. Elképesztő előnyeiről ismert, hogy egy exkluzív koffeintartalmú módszernek köszönhetően sokkal egészségesebb és vastagabb sörényt biztosít. Ez a termék nem kapható Indiában.

9. Alpecin gyógyhatású korpásodás elleni sampon:

ALPECIN GYÓGYSZERKORPÁCSVÉDELMI SAMPON

Ez a sampon egy bőrbarát pH -formula, amely segít a legmakacsabb viszkető fejbőr esetén, és megakadályozza a fejbőr új korpásodását is. Ez a műtárgy szintén nem szerezhető be Indiában.