Top 9 Biolage sampon

Használtál már Biloge sampont? Ezek professzionális termékek, és teljesen más szegmenseket kínálnak. Választékuk csodálatra méltó a korpásodás elleni, a selymes és a göndör haj között.

Biolage samponok:

1. Matrix Biolage-Scalptherapie-Korpásodás elleni sampon 250 ml:

biolage samponok

A Scalpthérapie Cooling Mint, a Kola Nut + menta komplex által, újjáéleszti a normál és zsíros hajat, tisztítja a fejbőrt. A scalpthérapie korpásodás elleni termékek, az egyedülálló Bio-Cushion Complex által, enyhítik a korpásodás és a stresszes fejbőr mindennapi kellemetlenségeit. A természettudomány biológiailag kombinált természete kihasználja a növényi anyagok erejét, amelyek táplálják, helyreállítják és kiemelik a haj természetes szépségét. A Biolage kezelések szakmai végzettségünket mutatják be. Ez egy szakértői formula, amely pirithion -cinket és Bio párna komplexet tartalmaz, amely tisztít, és eltávolítja a szennyeződéseket, segítve a korpásodás tüneteinek enyhítését. Célzott koncentrált képletek az osztályhoz.

2. Biolage Hydrasource sampon:

biolage-hydrasource-sampon

A száraz haj gyakran göndörödést, töredezett hajvéget és fénytelenséget okoz. A biolage Hydrasource sampon, amelyet az aloe növény ösztönöz, és amely soha nem szárad ki, optimális nedvesség -egyensúlyt biztosít a fitt hajhoz. A Hydrasource sampon gyengéden tisztítja a hajat, hidratált és fényes lesz. A haj nedvességtartalma kiegyensúlyozott, növeli a puhaságot és a kezelhetőséget. A parabénmentes formula túlságosan alkalmas a festett hajra.

Oltsa le a száraz, kiszáradt hajat a természet által stimulált legmodernebb formulákkal, amelyek utánozzák az aloe növény nedvességmegtartó tulajdonságait. A haj hidratáltsága a felszívódás és a nedvesség fenntartása során optimalizált.

3. Biolage normalizáló sampon 16,9 uncia:

biloge sampon 3

Ez egy kiegyensúlyozott tisztító rendszer, amely minden nap felszabadítja a hajat, normalizálja a hajat és a fejbőrt. Kifejezetten normál vagy zsíros hajra kifejlesztve, formulája a Quillaja Saponaria és a Ginkgo tiszta botanikai kivonatát ötvözi speciális kiegyensúlyozó szerekkel, amelyek mélyen tisztítják a fejbőrt a kiszáradt szőrtől mentesen, így a haj tisztává válik testtel, ráadásul érzékeny..

4. Mátrix Biolage mély simítás:

biloge sampon 4

Az utolsó tüszőig illeszkedő szalon stílusú hajhoz a Matrix bemutatja a Biolage Deep Smoothening sampont, amely vonzó, hosszú hajfürtöket helyez az érintkezésbe. A sampon nem tartalmaz parabén mérgező hatásokat, ezért rendszeresen használható. Kisimítja a haj göndörödését, és megerősíti, hogy a fürtök laposak. A sampont úgy alakították ki, hogy minden szennyeződéstől megtisztítsa a fejbőrt, valamint csendesen hidratálja a hajat és a tüszőket, hogy jobb egészségi állapotot biztosítson.

5. Matrix Biolage Color Care sampon:

Biloge sampon 5

Tisztít, és segít felfedni a Color kezelt haj ragyogóbb ragyogását, puhaságát és színét. Tökéletes a festett hajhoz. Minden hajtípusra is alkalmas (finom, átlagos, durva).

6. Biolage CleanReset normalizáló sampon, 13,5 fl oz:

biloge sampon 6

Ez egy intenzíven tisztító sampon minden hajtípusra. A haj rendkívül tisztított, szárítás nélkül, tiszta és friss érzést biztosít. Tisztítsa meg a hajat a felhalmozódástól és a maradványoktól a természet által lelkesedett, korszerű formulával, amely utánozza a citromfű öntisztító tulajdonságait.

7. Mátrix Biolage mély simító sampon:

biloge sampon 7

Száraz, szabálytalan hajra való. Ez a Camellia virágmag selymes szérumával kisimítja a göndör, rendetlen, átlagos vagy durva hajat. Segít szüntelenül szabályozni a göndörödést a forró, párás évszakokban, miközben pótolja a haj nedvességtartalmát a száraz, hűvös évszakokban. A haj logikailag sima marad, egész évben, még 97% -os páratartalom mellett is. A Biolage kihasználja a növényi anyagok erejét a haj természetes szépségének táplálásához, helyreállításához és zavarba hozásához. A Biolage kezelés szakmai végzettségünket mutatja be. Célzott intenzív formulák a minőséggel.

8. Biolage Volumatherapie Full Lift volumizing sampon, 33,8 uncia:

biloge sampon 8

Ez a sampon, szójafehérje szálak töltőanyagaival, tisztít, mivel további emelést, könnyű mennyiséget és ragyogást kölcsönöz. Ez gondoskodik a festett hajról is.

9. Matrix Biolage Keratindose sampon:

Biloge sampon 9

Ez egy friss literes szett Matrix Biolage Keratindose sampon és balzsam, Pro-keratin plusz selyem 33,8 oz. Szulfát Ezenkívül a parabénmentes sampon gazdag habot képez, amely segít megőrizni a túlzottan feldolgozott haj őszinteségét.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80