Top 9 bedste kvinders slidesandaler, der er nyttige at have hjemme

Slidesandaler er åbne og har ikke støtte til at holde tilbage. Slides bruges mest til at bære i hjemmet eller som badeværelses sandaler. Da det kommer i antallet af farver, kan du vælge en af ​​dine yndlingsfarvesandaler. Slidesandaler indeholder normalt en enkelt rem eller en række stropper over fodområdet.

Nyeste og stilfulde kvinders slidesandaler:

Lad os se de 9 bedste glidesandaler til kvinder, hvilket giver dig mere stil og komfort.

1. Glidesandal med pels:

Slidesandaler til kvinder med pels

Denne sorte glidesandal har en unik rem, der består af pels. Pelsen over foden giver dig en blød berøring. Sandalens bund er hård. Det er lavt imellem og højt på begge sider og dækker dermed din fod.

2. Panda Slide Sandal:

Panda Slide Sandal til kvinder

Dette dias på sandal har pandakarakter, som ikke kun kan lide børn, men også voksne. Der er foringer på sandalerne på Open Square, som når de blandes med en anden linje danner et rektangel.

3. Sandal med læder dias:

Kvinders Sling Back Leather Slide Sandal

Det er en læderslidesandal med en slynge, der er tilføjet kvalitet. Der er en bred sort farve rem med en åben tå og smal elastisk slynge til at holde fra bagsiden. Denne slynge vil også give dig trøst ved at gå udenfor.

4. Floral Strapped Slide Sandal:

Sandal med blomsterstrop til kvinder

Det er en sort farvet almindelig dameslidesandal med blomsterprintrem. Begge stropper har samme mørkegrå farve som en base, men med tydeligt tryk. Den ene har et blomsterdesign, mens en anden har en sommerfugl med blade.

5. Kitten Heel Slide Sandal:

Kitten Heel Slide Sandal til kvinder

Det er en fancy glide i sandalen med killingshæl. I den røde farve dias er der gennemsigtig rød rem og hæl giver festslid look. Denne iøjnefaldende sandal ser smuk og fortryllende ud. Denne er til din regelmæssige brug; få denne stil til ethvert outfit.

6. Fancy Slide Sandal:

Kvinders Fancy Slide Sandal

I denne glidesandal vil kvinder stjæle showet. Sandalen er af træ med en sort rem fastgjort med bittesmå sorte snore. Der er et betræk på bagsiden og snøremønster på anklen, som vil se fantastisk ud i kort kjole. Prøv dette mønster på en nederdel eller korte kjoler.

7. Moderne Slide Sandal:

Kvinders Contemporary Slide Sandal

Det er en smuk hvid glidesandal. Der er også en hvid rem, over hvilken der er anbragt ujævne størrelser af hvide solsikker. Midt på solsikken er der påsat en cirkulær knap i gylden farve. Den har et unikt mønster. Dette foretrækkes af et barn eller unge piger.

8. Stone Studded Slide Sandal:

Kvinders Stone Studded Slide Sandal

Denne sandal dias er bare wow. Der er så mange sorte farvede sten besat på remmen. Nogle er runde, firkantede og rektangelformede af sten. Denne rem vil give sandalen vægt og vil være tung at bære. De piger, der kan lide at bruge nogle sandaler til enhver fest som fødselsdag eller vennefest på et hotel, så kan de prøve denne sandal til et andet look.

9. Sandaler med ankelindpakning:

Sandaler til kvinder med ankelbinding

Det er simpelthen fantastiske kvinders glidesandaler med ankelomslagskonceptet. Der er en bred hvid rem over foden med mindre hæl og fastgjort med en rem bliver din ankel viklet til et vist niveau og efterlader knuden bag sig. Dette kommer i sølvfarven med en blød og behagelig fornemmelse for din fod.

Fra de ovenfor diskuterede 9 typer glidesandaler er en ting, vi kan skelne fra, at glidesandaler er behagelige at have på. Det vil give din fod en glat base og ordentligt dækning. Ikke kun enkle, selv dekorative dias er også tilgængelige. Baseret på dit diasvalg afhænger det af, hvor du kan bære dette.