15 A Laxmipati Sarees katalógus legújabb formatervezési mintái 2021 képekkel

Számos olyan márka létezik, amelyek az elmúlt néhány évben megjelentek a piacon. Néhányukat nemrégiben mutatták be, és mindegyik kiváló minőségű szári -t biztosít. Azonban az egyik márka valóban kiemelkedik a nagyszerű sarees miatt, és a saree gyártási márka neve Laxmipati. Ők az egyik legjobbak odakinn, és biztosan nem fog csalódni az általuk nyújtott sarees -ben. Ebben a cikkben a márka által készített legjobb megjelenésű szárikról fogunk beszélni.

Laxmipati Sarees örökzöld gyűjteménye képekkel:

Íme a Laxmipati sarees 15 legjobb tervezése minden alkalomra.

1. A fél és fél Saree:

Rózsaszín Laxmipati Saree 1

Ez eddig minden idők egyik legszebb Laxmipati saree-ja, amely gyönyörű tervezői stílust tartalmaz. Ha éppen az egyik legjobb saree -re van szüksége, akkor ez lesz a legjobb választás szerint. Ennek a szárinak az alsó része különböző színű és eltérő kialakítást mutat. A határ meglehetősen jól díszített, és minden bizonnyal minden idők egyik legjobb saree -je. A félelmetes minta, amelyet ez a saree kijelző határozottan olyasmi, amit a nők most keresnek a sareesben.

2. Celebrity Look Laxmipati Saree:

Celebrity Look Laxmipati Saree 2

Ha szüksége van Laxmipati sarees -re, akkor ez az egyik legjobb, amely ebbe a kategóriába tartozik. Ez ismét az egyik legszebb rózsaszín szári, amely virágmintával érkezik a saree középső részébe. Ez egyike azoknak a száriknak, amelyek remekül mutatnak egy dizájner blúzzal. A pallu rész más anyagot jelenít meg, amely kiegészíti a test többi részén végzett gyönyörű munkát. A blúz is meglehetősen jól díszített, és határozottan az egyik legjobb szári, amely a nagy rózsaszín és az átlátszó fehér szín (pallu) ilyen nagyszerű kombinációját sportolja.

3. A 3D Laxmipati Saree:

Piros Laxmipati Saree 3

Itt van egy nagy piros szári, amely a Laxmipati saree kategóriájába tartozik. A szegélyek aranyszínű mintázatúak, a szári alsó része pedig piros csíkos mintával, és minden jó okból elmondható, hogy minden idők egyik legjobb kinézetű vörös szárija. Teljesen elragadóan fog kinézni, amikor sportolni fogja ezt a szárit.

4. Sima rózsaszín pamut Saree:

Rózsaszín pamut Laxmipati Saree 4

Itt van egy egyedülálló Laxmipati saree, amely rózsaszín színű. Ebben a száriban használt pamut, amelyet mindenki hajlandó sportolni. Ha valami újra van szüksége a Laxmipati saree kategóriában, akkor ez a szári az egyik legutóbbi kollekciójuk alá tartozik, és a nők szívesen hordják az egyik tervező saree -t, amely követi a jelenlegi trendet. A szári alkalmas lesz hasonló színű blúz viselésére.

5. Piros Georgette Party Wear Saree:

Piros Georgette Saree 5

Itt van egy saree, amely a georgette anyagot sportolja, és a Laxmipati sarees kategóriájába tartozik. A vörös szín az egyik legfinomabb szín ennél a szári -nál, és ez teszi a szárit elsősorban vonzóvá. Abban az esetben, ha szüksége van az egyik legjobb tervező saree -re, akkor ez az Ön számára. Ez az egyik legjobb Laxmipati parti viselet sarees.

6. A nyomtatott sárga szári:

Sárga Laxmipati Saree 6

Ennek a szárinak a sárga színe olyasvalakká teszi, hogy ez a szári olyan csábító lesz. A szín annyira élénk és élénknek tűnik, hogy szinte minden nő hajlandó lesz hordani.

7. A vörös Valentin virágos szári:

Piros Valentine Laxmipati Saree 7

Itt van a szári, amely megfelel minden hagyományos indiai női ruházati szépségszükségletnek. Az ezen a szári -n készült virágmintával olyan vonzónak tűnik, és alkalmas lesz a legtöbb nő számára, akik hajlandóak gyönyörűnek tűnni a rajtuk végzett összes gyönyörű mintával.

8. A nyomtatott Crepe Saree:

Nyomtatott Laxmipati Saree 8

Ez a saree megjeleníti a rózsaszín felületen végzett pontozott trendet. A pallu rész szürke mintát mutat néhány virágmintával együtt. A saree kéz a kézben fog járni egy ujjatlan blúzzal.

9. A menyasszonyi Laxmipati Saree:

Menyasszonyi Laxmipati Saree 9

Itt van az idei év egyik legszebb Laxmipati saree -je. Jelenleg az egyik legkoptatottabb szárinak tartják. Ha valami teljesen újat keres a divatos és divatos szári piacon, akkor ez lehet a legjobb az Ön számára egyelőre.

10. A Chiffon Laxmipati Saree:

Chiffon Laxmipati Saree 10

Itt van egy jó megjelenésű Laxmipati saree, amely könnyen vonzóvá teheti a nőt. Azok a minták, amelyeket ez a saree megjelenít, meglehetősen csábítóak, és könnyen lenyűgözhetik a legtöbb saree-szerelmet.

11. A Laxmipati Blue Synthetic Saree:

Laxmipati Blue Saree 11

Ez az egyik legkiválóbb Laxmipati saree, amely kék színű. Ha valami hagyományos indiaira van szüksége, akkor ez lehet az Ön számára. A saree aszimmetrikus mintái mindenkit lenyűgöznek.

12. A Laxmipati Net Designer Saree:

Laxmipati Net Designer Saree 12

Itt van egy nagyon jó megjelenésű hálótervező saree, amely virágmintával készült a testen. Fantasztikus színe olyan vonzóvá teszi, hogy a szépségvámpírok nagy távolságból is képesek lesznek észrevenni. Bárhol is viselje ezt a laxmipati tervező saree -t, te leszel a legszebb nő, akit meg lehet nézni.

13. A Laxmipati Georgette nyomtatott Saree:

Laxmipati Georgette nyomtatott szári 13

Itt van egy nagyon jó megjelenésű nyomtatott szári, amely a valaha volt legjobb tervekhez tartozik. A minta, hogy ez a szári sport nagyon vonzó, és teljesen beleszeret a fantasztikus tervekbe. Ez az egyik legjobb laxmipati nyomtatott saree.

14. A nők kedvenc sárga Laxmipati Saree:

Nők kedvenc sárga Laxmipati Saree 14

Ez az egyik leginkább kopott szári valaha, különösen a színe miatt. Ez a saree mintás sport gyönyörű, és az ember beleszeret a fantasztikus tervekbe.

15. A fehér indiai textil Laxmipati Saree:

Fehér indiai textil Laxmipati Saree 15

Itt van egy rendkívül szép Laxmipati saree, amely fehér színnel és néhány fekete színű mintával érkezik a határokon.

Remélem, tetszeni fog a fenti laxmipati saree, és könnyen viselheti az összes funkcióját és általános kirándulását is.