15 Dharmavaram Sarees gyönyörű gyűjteménye képekkel

A Dharmavaram sarees alapvetően Andhra Pradeshben készült selyemszárnyak, és minden idők egyik dél -indiai stílusú szárijának tekintik. A sarees csábító dizájnnal rendelkezik, és mindenféle mintát érdemes megemlíteni. Ha hűvös szárikat keres, és kiválasztja az Önnek megfelelőt, az nem lesz rossz választás. A sokféle szín mellett ezek a Dharmavaram szárik szinte minden alkalomra jól jönnek.

Dharmavaram Sarees vonzó és hagyományos mintái képekkel:

Dharmavaram nagyon híres selyem szári és más sarees is. Ebben a cikkben néhány komolyan jó megjelenésű Dharmavaram saree-t fogunk megvitatni fotókkal, főleg selyem szárikat, amelyeket valószínűleg még nem látott.

1. Dharmavaram Pattu Saree:

Dharmavaram sarees 1

Ez a saree fantasztikus dizájnnal rendelkezik. Ez egy tiszta selyem szári, és biztosan megtalálja ezt a megfelelőt magának. Jön egy kis hagyományos minta az elülső részen. Ha valami csábítót keres ebben a szezonban, akkor ez lehet a legjobb Dharmavaram szári az Ön számára. A vörös alapú virágmintás valószínűleg ennek a szárinak a legjobb tulajdonsága, és bárki, aki viseli, imádni fogja ezt a szárit. A tetején található sárgás minta egy másik fantasztikus tulajdonság, amely különlegessé teszi ezt a szárit.

2. Dharmavaram Pure Silk Saree:

Dharmavaram sarees 2

Ez egy újabb selyem szári, amelynek nagyon aranyos mintája van a széleken. A nők imádni fogják ennek a szárinak a szövetét és a középső részen készült mintákat. Sok részletet és kemény munkát fektettünk ebbe a tervező saree -be, és ezért használhatjuk különleges alkalmakra, például esküvőkre. Szeretnél a legjobban nézni az indiai etnikai ruházatban? Akkor ez neked valami.

3. Celebrity Look Dharmavaram Saree:

Dharmavaram sarees 3

Ez a különleges Dharmavaram selyem szári nagyon fényes megjelenéssel rendelkezik. Ez az, amit minden nő a testén szeretne sportolni. Ennek a szárinak a gyönyörű arany mintája az egyik legszebb dolog ebben a száriban, és kéz a kézben jár egy rózsaszín blúzzal, amely hasonló az alábbi képen láthatóhoz. A nőknek nem lesz gondja, ha a testükön sportolják ezt a szárit. A pallu részen is szemet gyönyörködtető minta van, ami ennek a szárinak az egyik legjobb vonzó tulajdonsága.

4. Kézzel szőtt Dharmavaram Saree:

Dharmavaram sarees 4

Ez megint minden idők egyik legszebb Dharmavaram saree-je. Ennek a szári sportnak a mintája az, hogy miért szeretik az emberek annyira imádni ezt a szárit. Tökéletes lesz egy ilyen szári sportolásához esküvőn vagy egy különleges eseményen. Ha ismeri a szárikat és azok minőségét, akkor könnyen azonosíthatja, hogy ez a szári különleges. Ezt szinte minden nő legalább egyszer sportolni szeretné életében.

5. A legújabb tervező Dharmavaram Saree:

Dharmavaram sarees 5

Keresi a legújabb trendeket a Dharmavaram saree kategóriában? Ezt minden nő szívesebben hordja. Alkalmas lesz minden nő számára, aki a piacon valami új sportolásával szeretne a legjobban kinézni. Ez az egyik legjobb és legszebb tervező, Dharmavaram selyem szári sötétbarna színű.

6. Celeb Look ihlette Dharmavaram Saree:

Dharmavaram sarees 6

Itt van egy szári, amely jó lesz Önnek és mindazoknak a nőknek, akik a hagyományos indiai szépségápolási elemek segítségével szeretnék sportolni szépségüket. A rózsaszín a nők egyik legkedveltebb színe, és a szín az, ami ezt a szárit annyira különlegessé teszi.

7. Sötét vörös kéz Loom Dharmavaram Silk Saree:

Dharmavaram sarees 7

Ez a kézzel készített Dharmavaram selyem szári a sötétvörös színű, manapság az egyik híres szári. Sok tervező sportol, és teljesen meg fog lepődni, hogyan néz ki ez a szári elölről és hátulról.

8. A legjobb tervező Dharmavaram Pink Saree:

Dharmavaram sarees 8

Ez a bizonyos Dharmavaram szári olyan hatékonyan sportolja a rózsaszínt, hogy szinte lenyűgözni fogja. A határokon végzett tervezés elképesztő, és ez lehet az egyik oka annak, hogy ez a szári az Ön számára megfelelő.

9. Sárga Dharmavaram Saree:

Dharmavaram sarees 9

Ez a sárga szári valószínűleg a Dharmavaram sarees egyik legjobb megjelenítése. Félelmetes színeket jelenít meg az alap sárga, lila és apró mintákkal együtt (ismét sárga).

10. Big Pallu Dharmavaram Silk Saree:

Dharmavaram sarees 10

Itt van egy szári, amelynek színe olyan, mint még soha. A dizájn annyira vonzó, hogy mindenki szívesebben viseli. A Dharmavaram sötét rozsda színű selyem szári nagyon szép és annyira vonzó is.

11. Dharmavaram Cotton Saree:

Dharmavaram sarees 11

Itt van valami más a Dharmavaram saree kategóriában. Ez a szári pamutszövetből készült, és valószínűleg minden idők egyik legkényelmesebb szárija, amely ilyen csábító színű. Ez a halvány rózsaszín szári sport minta egyedi és teljesen összehasonlíthatatlan.

12. Színes Dharmavaram Jacquard Cotton Saree:

Dharmavaram sarees 12

Ez a különleges pamut szári csábító kialakítású az egész testen. A jacquard gép elkészítette ezt a kialakítást. A szári annyira vonzó, hogy szinte bárki sportolni fog minden lehetséges alkalommal és eseményen.

13. Piros stílusos Dharmavaram Pattu Saree:

Dharmavaram sarees 13

Ez a vörös selyem szári szemet gyönyörködtető kialakítással rendelkezik a szegélyrészen. Az arany szín olyan gyönyörűen néz ki a határon, hogy mindenki lenyűgözi a designját. A szegélyt gyönyörűen tervezte a zari munka.

14. Hímzett Dharmavaram Cotton Saree:

Dharmavaram sarees 14

Az egyik legjobb Dharmavaram pamut szári ezen a listán ez, amely számos intelligens dizájnnal rendelkezik. Esküvői száriként is használható.

15. Hímzett Dharmavaram Cotton Saree:

Dharmavaram sarees 15

Itt van egy pamut szári, amely megfelel minden olyan nőnek, aki a legjobb indiai megjelenését szeretné sportolni egy Dharmavaram szári segítségével.

A sokféle szín mellett ezek a Dharmavaram szárik szinte minden alkalomra jól jönnek. Ez a cikk néhány komolyan jó megjelenésű Dharmavaram saree-t tárgyalt, amelyeket valószínűleg még nem látott.