25 egyedi design a dél -indiai Sarees -ből, hogy ismerje hagyományait

A dél -indiai sarees teljesen más ligából származik. Csábító mintákkal készülnek a határokon, és mindegyik olyan élénk és színes, hogy minden nő elkápráztatja ezeket a szári -kat. A tervezők arra összpontosítanak, hogy lenyűgözzék az embereket, és egyedi mintákkal táplálják a szemet, amit valószínűleg más szári esetében nem tettek meg. Minden saree saját egyedi tervezési készlettel rendelkezik. A színek ugyanazok lehetnek, de a mintákat soha nem másolják le. De rögtönözhetők.

Gyönyörű és hagyományos dél -indiai Sarees képekkel:

Ebben a cikkben néhány hűvös dél -indiai designer saree -ről fogunk beszélni, amelyek csábító mintákkal készülnek, és lenyűgözőek.

1. Fehér csábítás Dél -indiai Saree:

dél -indiai sarees

Úgy néz ki, mint egy nagyon egyszerű és sima szári, de ha elég sokáig nézed, látni fogod, hogy a határokon végzett minták valószínűleg az egyik legjobb dolog bennük, és nagyon le fogsz nyűgözni ahogy kinéznek. A szári lesz a legalkalmasabb egy színes blúzzal, és mi lehet jobb ebben az esetben, mint egy piros blúz.

2. Nehéz selyem dél -indiai kézi szövésű Saree:

Dél -indiai sarees 2

Ezt a szárit a mai világ legjobb hagyományos és modern mintái közül improvizálták. A határokon a vörös színű minta és az arany művészi munka a legjobb tulajdonsága ennek a szárinak. Ezzel együtt a fehér szín olyan élénknek és vonzónak tűnik elöl, és ez egy másik fantasztikus tulajdonsága ennek a szárinak. Ha egy tisztességes szárit keres ebben a szezonban, amely megkülönbözteti a többi szárit viselő nőtől, akkor ez a megfelelő cucc az Ön számára.

3. Fehér arany szegéllyel tervező Dél -indiai Saree:

Dél -indiai sarees 3

Itt van egy szári, amely címlapokat hoz létre, ha felveszi. A határokon csábító minta ennek a szárinak az elsődleges eleme, amely olyan vonzóvá teszi. Ezzel együtt vannak tervek az alsó és középső részen is. Mindezek a művészi munkák, amelyek ezen a sima fehér anyagon készültek, igazán különlegesnek tűnnek, és a nők örömmel sportolnak a testükön. Van valami igazán különleges ebben a száriban, ami olyan vonzóvá teszi.

4. Dél -indiai Coimbatore Saree:

Dél -indiai sarees 4

Itt van egy dél -indiai saree, amely követi a legújabb terveket a designer sarees világában. Ennek a szárinak a rózsaszín és arany kevert mintája a legjobb tulajdonság, és bárkit meglehetősen könnyen lenyűgöz, ha megnézi. Ha valami divatosra van szüksége, de ez nem lesz bemutató, akkor ez a szári a megfelelő cucc az Ön számára. Kezében lóg majdnem hasonló színű blúzzal.

5. Egyszerű rózsaszín dél -indiai Saree:

Egyszerű rózsaszín dél -indiai Saree

Itt van egy dél -indiai szári, amely minden nő számára alkalmas lesz. A design, amelyet ez a szári a határrészen sportol, félelmetes, és kéz a kézben jár a saree-n végzett szemet gyönyörködtető ellenőrzési mintával. Ez egy olyan dolog, amelyet esküvőn és más hasonló alkalmakkor lehet vinni. A saree valami, ami felrobbantja az elmédet, és teljesen alkalmas lesz minden korosztályhoz tartozó nők számára. A saree lenyűgöző, bár összehasonlíthatóan kevésbé díszes, mint a listán szereplő előzőek.

6. Kék Kanchipuram Saree:

Kék Kanchipuram Saree

A Kanchipuram az egyik legjobb szári fajta Dél -Indiából. Ezek a sarees teljesen hitelesek, és a legjobb mintákat sportolják, amelyeket indiai sarees -en lehet csinálni. Ez egy tiszta selyem szári, és teljesen káprázatosnak tűnik. Jó lesz azoknak a nőknek, akik megértik a hagyományos indiai ruházatban rejlő szépséget, és hatékonyan tudnak sportolni is. Ez a szári indiai ruházat mindenkinek (nőknek). Automatikusan illeszkedik a stílus igényeihez, és minden eddiginél csábítóbbnak tűnik.

7. Kék pamut dél -indiai tervező Saree:

Kék pamut dél -indiai tervező Saree

Amikor bonyolult mintákat lát a saree elülső részén, meg kell értenie, hogy ezek dél -indiai száriak. Ez nem más, és kézi szövésű szári helyett szemet gyönyörködtető bonyolult és összetett kialakítással rendelkezik az elülső részen. Ezenkívül ebben a száriban van némi alkalmazása a vörös színnek, amely tökéletesen illeszkedik a testhez, és teljesen isteni megjelenést kölcsönöz a nőnek. Hasonlóan fog működni, ha felveszi.

8. Dharmavaram Silk Saree:

Dharmavaram selyem Szári

A design, amelyet ez a szári mutat, olyasmi, amit korábban még nem látott. A lenyűgöző kis minták ennek a szárinak az alsó részén, a rózsaszín szín alkalmazása a pallun, valamint az aranyszínű függőleges kialakítás stb. Csak néhány ennek a szárinak a félelmetes tulajdonságai közül. A saree annyira vonzónak tűnik, még a saree tervezéséhez használt anyag miatt is. Ha megfelelően sportolod ezt a szárit, akkor lehetősége van arra, hogy úgy nézzen ki, mint a legszebb nő, aki a legvonzóbb szárit viseli, bárhová is megy ezzel.

9. Dél -indiai menyasszonyi szári:

Dél -indiai menyasszonyi szári

Ez valószínűleg az egyik legjobb saree a menyasszony számára. Ha egy gyönyörű dél -indiai szárit sportol az esküvője napján, akkor semmi sem tehet szebbé. Nem a sminked, nem az ékszereid. Leginkább a szári miatt fogsz vonzónak tűnni. A szárinak gyönyörű fénye van, és ezt szinte minden nő látni akarja a testén, amelyet egy ruhadarab ad ki. Ez a dél -indiai ruházati cikk minden nő számára lenyűgöző lesz, és valószínűleg szeretné megőrizni a különleges alkalmakra való sportolást.

10. Ideális dél -indiai esküvői szári:

Ideális dél -indiai esküvői szári

Ez egy esküvői szári, amelyet szinte minden dél -indiai nő viselt legalább egyszer életében. A határrészen készült félelmetes minta elmondható, hogy ennek a szárinak az egyik legjobb mintája. A középső rész is jól díszített.

11. Saree rózsaszín dél -indiai tervező:

Rózsaszín dél -indiai tervező Saree

Az ezen a szárin csábító minta valószínűleg az egyik legjobb dolog ebben a száriban. Olyan jól néz ki a nőn, hogy minden női néző elképzelni fogja, hogy sportolja ezt a gyönyörű szárit.

12. Maharashtrian South Indian Saree:

Maharashtrian dél -indiai Saree

Ez a szári két különböző kulturális szári minta kombinációjával készült. Ez valójában egy hagyományos dél -indiai szári, amely néhány mumbai hangulatot sugároz. A széleken és a szegélyeken készült minta teljesen hűvös, és alkalmas a vonzó blúz sportolására.

13. Kék dél -indiai csábító tervező Saree:

Kék dél -indiai csábító tervező Saree

Itt van egy kék szári, amely távolról teljesen hűvösnek tűnik. Ha alaposan megnézi, ugyanolyan gyönyörű lesz, és még mindig minden idők egyik legjobb dél -indiai saree -jének nevezhető. A rajta készült minta rendkívül vonzó, és meggyőzi a nőket, hogy sportoljanak a testükön.

14. Esküvő dél -indiai Szári:

Esküvő dél -indiai Szári

Itt van egy narancssárga színű szári, amelyet esküvőkön lehet sportolni. Valójában nagyszerű döntés lesz sportolni ezt a szárit esküvői alkalmakkor, mivel ezt a célt szem előtt tartva hozták létre. Ha olyan dolgokat keres, amelyek miatt másképp néz ki, mint a többiek ebben az esküvői szezonban, akkor ez a tökéletes dolog az Ön számára.

15. Dél -indiai rózsaszín és sárga Saree tervező:

Dél -indiai rózsaszín és sárga Saree tervező

Íme a két legszebb szín kombinációja a nők szerint. A saree gyönyörű hangulatot áraszt, valamint a színes blúz, gyönyörű fél ujjú mintákkal. Elmondható, hogy valami alkalmas minden olyan nő számára, akik idén Dél -Indiában gyökereznek ezen az esküvőn. Ez egy népszerű menyasszonyi szári India déli részén.

16. Deep Maroon Silk South Indian Saree:

Mélybarna selyem Dél -indiai Saree

Íme egy szári, amelyet minden nő szívesebben visel. Érdemes megemlíteni azt a mintát, amelyet ez a szári tartalmaz az elülső részben, és amit teljesen megfelelőnek találsz magadnak. A szári esküvőkön sportolhat, vagy különleges alkalmakra menthető. Nem számít, hol viselje, a csábító minták miatt Ön lesz a vonzás központja.

17. Fehér hagyományos szári:

Hagyományos fehér szári

Itt van egy dél -indiai szári, amely fehér színű. A saree valószínűleg minden nő számára működik, akik egyszerűnek akarnak látszani, és bíznak a belső szépségükben, ami felelős vonzásukért. Amikor sportolsz ezzel a szárival, valahogy Dél -India fantasztikus szári tervezőit képviseled. A saree tervezésében végrehajtott kemény munka nyilvánvaló a sport csábításából.

18. A fehér arany szegéllyel Saree:

A fehér arany szegéllyel Saree

Az előzőhöz hasonlóan ez is gyönyörű fehér színű a testén, és a szegélyrészen végzett intelligens minták is felelősek lehetnek azért, hogy ez a szári olyan vonzó legyen. Ahogyan a nő megjeleníti ezt a szárit ezen a képen, lenyűgöző, és ha hatékonyan hordja ezt a szárit, akkor ugyanolyan vagy még szebb lesz.

19. Red Allure Pallu Saree:

Red Allure Pallu Saree

Itt van egy nagyon jó megjelenésű vörös szári, amely fantasztikus mintával rendelkezik a pallu részen. Ezt szinte minden nő előnyösnek találja magának, és szinte bármilyen eseményen vagy alkalmon viselni szeretné. Az arany szín másfajta ragyogást kölcsönöz neki, és még csábítóbbá teszi, mint amilyen valaha is lehetett volna, ha csak a piros színt sportolja.

20. Kék és bézs dél -indiai Saree:

Kék és bézs dél -indiai Szári

Ez a dél -indiai sarees egyik legjobb modern változata. Nagyon vonzó kialakítású, a testen kis pontozott minták segítségével készült. Ha alaposan megnézi a széleket, látni fogja, hogy néhány bézs színű mintát is használnak az egész tervező saree díszítésére.

21. Többszínű pamut Zari tervező Saree:

Többszínű pamut Zari tervező Saree

Itt van minden idők egyik legjobb sokszínű saree-ja. A minta, hogy ez a szári hely annyira vonzó, hogy valószínűleg mindenki, aki ezt nézi, beleszeret. Szeretné, hogy a legjobb? Ez az Ön számára megfelelő.

22. Stílusos dél -indiai Saree:

Stílusos dél -indiai Saree

A különböző színek, amelyeket ez a szári sport teljesen elképesztő, és elmondható, hogy az egyik legjobb dolog. A tervek változtak az idők során. Nem hagyományosabbak, inkább innovatívak.

23. Hagyományos dél -indiai esküvői szári:

Hagyományos dél -indiai esküvői szári

Itt van egy esküvői szári, amely alkalmas minden szári szerelmesnek. A csábító minta, amelyet ez a szári sport valószínűleg a szegélyrész és az estét elkapó narancs és bézs vegyes alapszín miatt okoz.

24. Arisztokrata vörös dél -indiai Szári:

Arisztokrata vörös dél -indiai Szári

Itt van minden idők egyik legjobb dél -indiai saree -ja, amely csábító tervekkel készül. A minta, amelyet a piros alapon lévő arany művel sportol, valószínűleg az egyik legszebb dolog ebben a száriban, amely nagyon lenyűgöző.

25. Sárga dél -indiai Saree:

Sárga dél -indiai Saree

Itt van egy dél -indiai szári, amely minden nő számára alkalmas lesz. Ennek a szárinak a sárga testén néhány apró, bonyolult terv készült, amelyek apró bonyolult mintákat tartalmaznak.

Minden saree saját egyedi tervezési készlettel rendelkezik. A színek ugyanazok lehetnek, de a mintákat soha nem másolják le. De rögtönözhetők. Ebben a cikkben néhány hűvös dél -indiai tervező saree -t tárgyaltunk, amelyek csábító mintákkal készülnek, és lenyűgözőek.