32 divatos Saree dizájn a modern díva számára

Legtöbbünk szeret a stílusokkal a legújabb és frissített különféle szárikkal. A Saree az a hagyományos viselet, amelyben kétségtelenül divatosnak tűnsz. A hagyományos sarees különleges tapintást kap, hogy szenzációs megjelenésű legyen, valamint a modern stílusokkal és mintákkal ötvözi a megjelenés szépítését. A Sarees könnyen elérhető az online vásárlási oldalakon, és ezáltal rengeteg lehetőség közül választhatunk. A hölgyek minden különleges eseményen szeretik a sarees -t. Ezeket a legújabb stílusokat megtalálhatja a piacon.

A legújabb Saree kollekció mintákkal és képekkel:

Íme a 30 legjobb és új saree tervezési minta, amelyek minden ízlésnek megfelelnek.

1. Pochampally Ikkat Sarees:

 Pochampally Ikkat Sarees

Ha szereted a kézimunkákat, akkor az Ikkat sarees a legjobb választás. Ezeket a szári -kat az Ikkat nevű speciális formában szőtték. Míg a piacot elárasztják az ismétlődő ikkats sarees -ek, az eredeti dizájn egyenesen a szövőszékből páratlan minőségű. Ez a gyönyörű Ikkat Silk saree többféle mintával érkezik. A fekete -fehér chevron minta, narancssárga és rózsaszín szegéllyel biztosan ellopja a szíveket. Minden hölgynek, aki valami elegánsat keres, ez a szári a tökéletes választás.

2. Pasztell rózsaszín szövött lenvászon szári:

 Pasztell rózsaszín szőtt vászon Sarees

Ez a bőrbarát szári a legújabb a piacon. Ha valami hagyományosat szeretne választani, és ugyanakkor hűvösnek szeretne tűnni, akkor a szőtt lenvászon szári tökéletes választás. Nem csak szellősek és lélegzőek, hanem pasztell színek széles választékában is megtalálhatók. Kösd össze egy szőtt blúzzal, és készülj fel néhány szemgolyó megragadására.

3. Krém és sárga sifon legújabb Saree:

Krém és sárga Chiffon Legújabb Saree

Ez a krém sárga sifon szári alkalmas bármilyen különleges alkalomra, legyen szó esküvőről, fogadásokról vagy bármilyen más eseményről. Ennek a sifon szárinak felső része krémszínű, míg az alsó fele sárga színű. A határok mentén bonyolult terveket készítenek kőmunkákkal. Kiváló textúrája csillogást kölcsönöz a sminknek. Ez az egyik legjobb legújabb saree.

4. Piros és fekete színű hajtogatott sifon legújabb Saree fehér párral:

Piros és fekete színű, hajtogatott sifon legújabb Saree fehér párral

A színes redős szári manapság nagyon híres. Ez a piros és fekete színű redős szári élénk megjelenést kölcsönöz profiljának. Ez a stílusú ruha teljesen új a piacon. Két színes redő van benne, míg a szári másik fele tisztán fehér. Ennek a szárinak tehát alapvetően három színhatása van, valamint az arany csillogó szegély.

5. Rózsaszín-sárga sifon-hálózott legújabb Saree:

Rózsaszín-sárga Chiffon-hálózott legújabb Saree

Ezeket a szárikat hálóval és sifonnal keverik, hogy új kilátásokat biztosítsanak. Ezt a stílust leginkább manapság próbálják ki. A sárga árnyalat dicséri a világos rózsaszín hálót. A pallu részen a minták sárga színben készülnek. Ez az egyik legjobb legújabb saree.

6. Piros Banarasi selyem arany részletekkel Legújabb Saree:

Piros Banarasi selyem arany részletekkel Legújabb Saree

A Banarasi selyem szári leginkább a menyasszonyi sminkről ismert. De ezt a vörös banarasi selymet kedvező alkalmakkor viselheti, hogy elbűvölőnek tűnjön. A bonyolult tervek csillogó aranyművekkel készülnek, főleg a pallu mentén. Ez modern illeszkedést mutat a hagyományos stílusú banarasi selyem szárival.

7. Navy Blue színű virágos tervezésű Georgette Latest Saree:

Navy kék színű virágos tervezésű Georgette legújabb Saree

A virágmintákat ötvözik ezzel a sareget textúrával. A fő virágmunkákat a határ mentén végzik, és a szári másik fele egyszerűvé teszi a pallu részt. A munkálatok több színben, sötétkék alapon készülnek. Párosíthat egy többszínű blúzzal, amely egyszerűen alkalmas erre a szárire.

8. Narancs és arany déli selyem legújabb szári:

Narancssárga és arany déli selyem legújabb szári

A déli selyem selymes textúrája elbűvölő és divatos. Ha szeret stílusos modern tervezői mintákkal, akkor ezt a menyasszonyi ruhát kell választania. Az arany szegélyek a dél -indiai sarees különlegessége. Ez az egyik legjobb selyem legújabb saree.

9. Szürke Lehenga stílusú legújabb Saree:

Szürke Lehenga stílusú legújabb szári

Ez egy új stílusú lehenga saree. Az arany színű szürke dicsőítő hatással van rád. Próbáld ki ezt a stílust bármilyen esküvőn vagy kedvező alkalmon, egyszerűen vonzónak tűnsz. A pallu rész, amely a testére van terítve, átlátszó hatású. A blúz illik ehhez a lehenga saree -hez, és magas nyakú stílusú. Ez az egyik legjobb legújabb saree tervezés új sarees -ben

10. A legújabb narancssárga színű selyem legújabb Saree hosszú Kurta kabát blúzzal:

Legújabb narancssárga színű selyem Legújabb Saree hosszú Kurta kabát blúzzal

Ez az elbűvölő selyem szári kiemelő hatással van rád. Ez a saree exkluzívnak tűnik számodra. A határokat többszínű minták is kiemelik. Ennek a szárinak a legújabb stílusa az, hogy hosszú ujjú kabát blúzzal párosul, dizájner megjelenéssel. Ez a saree új jellemzője.

11. A legújabb őszibarack színű tervező Legújabb Saree arany részletekkel:

A legújabb őszibarack színű tervező

Ez a szári arany részletező munkával rendelkezik a krémszínű hálózott részen. Aranyos bonyolult részletezés az átlátszó barack színű pallón történik. Ez a szári is barna színű mintákkal rendelkezik az arany szegély mentén. Ez az egyik legjobb legújabb saree.

12. Egyszerű Arany Selyem Legújabb Saree Arany mintákkal:

Egyszerű Arany Selyem Legújabb Saree aranyos mintákkal

A tiszta arany szári valóban nagyon ritka. Ezt a ruhát fel kell vennie, hogy szokatlan legyen. Ez a selyem szári áttetsző hatású, egyszerű arany szegéllyel, amely általában a déli selyem száriban látható. Ennek a szárinak az alsó felében egyedi, bonyolult aranyművek találhatók. A redős pallu formai megjelenést kölcsönöz. Ezt viselheti vallási eseményeken.

13. Fél-fele többszínű sifon legújabb Saree:

Fél-fele többszínű sifon legújabb Szári

A többszínű tervezők iránt jelenleg nagy a kereslet. Ez a szári egy ilyen. Ennek a szárinak különböző színező hatása van a sifon saree két felére. A kék alsó rész bonyolult kialakítású, valamint oink és narancssárga árnyalattal. Ez az egyik legjobb legújabb saree, nagyszerű megjelenéssel.

14. Menyasszonyi Lehenga legújabb Saree kék-rózsaszín kombinációval:

Menyasszonyi Lehenga legújabb Saree kék-rózsaszín kombinációval

Ez a kék-rózsaszín lehenga saree alkalmas menyasszonyi ruhákhoz. A többszínű effektus új kilátásokat biztosít. Az egyedi tervezésű pallu és az átlátszó megjelenés ennek a ruhának a fő jellemzője.

15. Zöld színű tervező Super Net legújabb Saree:

Zöld színű tervező Super Net legújabb Saree

A szuperhálós száriak népszerűek a fiatalok körében. Ez a saree árnyalat divatos megjelenést kölcsönöz az öltözékének. Az arany szegélyek ezzel a szuper hálóval kontrasztos jellemzői ennek a darabnak.

16. A legújabb puszta és átlátszatlan sárga tervező Legújabb Saree:

A legújabb puszta és átlátszatlan sárga tervező legújabb Saree

Ennek a szárinak egyedülálló átlátszatlan és puszta hatása van, mivel a pallu teljesen átlátszó. Ez a legújabb sárga szári ibolya szegéllyel áll szemben. Ezt a ruhát választhatja, ha jól érzi magát.

17. A legújabb tervező Pink Saree csillogó arany díszítéssel:

A legújabb tervező Pink Saree csillogó arany díszítéssel

Ez egy egyszerű rózsaszín georgette saree. Ez egy nagyon könnyű szári, csillogó arany hatású az egész száriban. Ez a szári egyszerűnek, de stílusosnak tűnik. Kiváló minőségű anyagból és elegáns arany szegéllyel rendelkezik. Ezt a szárit többnyire tisztességes bőrű, hölgyeknek ajánljuk. Csak elegánsan nézel ki. Biztosan elismerést kap a rokonaitól vagy kollégáitól, akik ezt viselik egy partin.

18. Fehér, fekete és sárga felugró nyomtatás Legújabb Saree:

Fehér, fekete és sárga felugró nyomtatás Legújabb Saree

A felbukkanó nyomatok szintén a legújabb divatos stílusok a tervezői sarees új változatában. Ez a szári selymes textúrájú, és így a felugró színek csodálatosnak tűnnek benned. A sárga árnyalat kiemeli a fekete -fehér nyomatokat. Ha szeretne kísérletezni egy teljesen új ruhával, próbálja ki ezt a divatos pop up saree -t. Különböző élénk árnyalatok állnak rendelkezésre a piacon, speciális effektekkel. Ez a szári mind kör alakú mintákkal és csíkokkal rendelkezik. Csak párosítsd össze egy egyszerű fekete színű blúzzal, amely kiemeli a szárit.

19. Bonyolult tervező színes redős legújabb Saree:

Bonyolult tervező Színes redős Legújabb Saree

Ragyogó sárga szári hálózott részekkel látható ezen a képen. A sárga részek menyasszonyi megjelenésűek. A saree részének bonyolult mintái vannak arany kőművekkel. A tervező saree egyszerű hálózott része egyszerűen fokozza a szépséget és csábító. Ez az egyik legjobb új modell szári.

20. Mono Color Handloom Legújabb Saree:

Mono Color Handloom Legújabb Saree

Ez a fekete színű kézi szövésű szári csodálatos színkombinációval rendelkezik. A citromsárga szárit más mintában viselik. Ennek a szépségnek a fő jellemzője a rövid kabát stílusú ujjú blúz. A kilátások javítása érdekében próbálja meg a felső csomót. Ez a fekete -fehér szári viselhető napi vagy különleges eseményeken. Ez a mono színű szári egy újabb stílus, kontrasztos, blúzzal.

21. A legújabb krémszínű válldíszítés Saree:

A legújabb krémszínű válldíszítés Saree

A váll díszített saree a szári drapériájának legújabb stílusjellemzője. A pallu rész rögzítve marad a helyén. Így ez a stílus alkalmassá teszi Önt ebben a stílusban a saree kezelése nélkül. Ez a szári sárga és fehér kombinált hatást fejt ki, amely kombináció egyszerűen megnyugtatja a szemét. A megfelelő dizájner blúz a stílusának fő hangsúlya.

22. Egyedi Crimson Red Georgette Legújabb Saree:

Egyedül bíborvörös piros Georgette legújabb Szári

Ez a bíborvörös szári elegáns megjelenésű. Ha tiszta vörös szárit szeretne felvenni, próbálja meg ezt az elegáns szegéllyel. Ezek a sarees stílusok könnyen elérhetők a piacokon és az online webhelyeken. Ez a Georgette saree fényes textúrájú és valóban nagyon puha textúrájú. Van egy elegáns ezüst szegély, amely növeli ennek a szárinak a szépségét. Könnyen párosíthatod ezt a ruhát, hogy elbűvölő megjelenést biztosítson.

23. Zöld színű sifon legújabb Saree tavaszi kollekcióhoz:

Zöld színű sifon legújabb Saree tavaszi kollekcióhoz

Ez a zöld színű sifon szári szürke árnyalattal van kombinálva. Nagyon egyszerűen nézel ki, hogy ezt a lágy textúrájú szárit lefedje. Ez a legújabb tavaszi kollekció saree. Nem fogja kényelmetlenül érezni magát ebben a ruhában. A világos árnyalatú zöld színű saree szürke nyomtatott mintákkal rendelkezik. Ez a sifon saree párosítva van ez a szürke rövid ujjú blúz mindennapi viselethez. Van egy vonzó tényezője, amely miatt másképp nézel ki.

24. Rózsaszín és arany előre elkészített legújabb Saree:

Rózsaszín és arany előre elterített legújabb szári

Az előre kendőzett szárik könnyen hordhatók. Azok a nők, akik nem érzik jól magukat a szári viselésében, egyszerűen választhatják ezt a stílust. Ez elegánsnak tűnik. Ennek a szárinak rózsaszín és csillogó arany hatása van, hagyományos kalka mintákkal a határ mentén. Ez a szári viselési stílus népszerű a divatbemutatókon, hogy fokozza a szári szépségét, és te is kinézel. Ez az egyik legjobb új design saree.

25. Legújabb fekete ruha Saree:

Legújabb fekete ruha Saree

Ez a fekete ruha a legújabb stílus a divatvilágban. A hírességek láthatóan nem viselik ezt a szári stílust. Ez a szokatlan szári darab úgy néz ki, mint egy ruha, és ezért csak az úgynevezett ruha saree. A pallu hosszát úgy tartják fenn, hogy csak érintse a padlót. Ez a ruha egyszerűen kezelhető, és könnyedén érzi magát a stílusban ebben az öltözékben. Ennek a ruha szárinak fő szerkezete egyszerű fekete, tervezett felsőruhával, hogy kontrasztos megjelenést biztosítson.

26. Narancssárga színű tervező legújabb Saree hímzőmunkákkal:

Narancssárga színű tervező legújabb Saree hímzéssel

Ennek a szárinak a fő attrakciója a hímzés a narancssárga szári határán. A szegélyezési munkák törtfehér, kék és narancssárga színnel készülnek. Ez csillogó hatást is biztosít néhány kőmunkával. A saree fő alapja csak egy egyszerű georgette saree, élénk narancssárga hatással. Ehhez a szári darabhoz hozzáillő dizájner blúz áll rendelkezésre, ugyanazzal a határszegéllyel.

27. Törtfehér és rózsaszín Georgette legújabb Saree hímzéssel:

Törtfehér és rózsaszín Georgette legújabb Saree hímzéssel

A legújabb tervezői szárikat hagyományos hímzéssel is ötvözik. Csodálatosnak tűnik új kísérleti stílusok kipróbálása. A törtfehér pallu kis pontozott mintákkal egyszerűen néz ki. A másik fele sima rózsaszín. A szegélyeken fehér és sárga kombinációban készült hímzés. Ez az ellentétes jellemzője az egész szárinak. A felöltött blúznak a tervezett szegélye van.

Többet látni: Half Saree Designs

28. Élénk rózsaszín tervező legújabb Saree, arany dizájnnal Pallu mentén:

Élénk rózsaszín tervező legújabb Saree, arany dizájnnal Pallu mentén

A fekete -fehér színű szári a legújabb trend a fiatalok körében. Ezt a szárit egyedülállóan aranyművek díszítik. A szépségfaktort fokozza az arany színű szegély és egyszerű művek hozzáadása a pallu mentén. Ha fekete színű szárit használ, próbálja ki ezt a szárit. Vonzó és vonzó a mellékneve a megjelenésnek.

29. A legújabb Red Net Saree hosszú ujjú blúzzal:

Legújabb Red Net Saree hosszú ujjú blúzzal

A hálózott szári -kat általában teljes ujjú vagy hosszú ujjú blúzzal párosítják. Ez a szári is csak ezt a kilátást ábrázolja. Ennek a szárinak az alsó része hagyományos aranyszínű mintákkal és a pallu mentén található. A többi rész nagyon egyszerű. Az alsó fele sokkal jobban terjedt, mint a szokásos szári. A hosszú ujjú blúz új trend a divatvilágban. Te is divatosnak tűnsz ez a legújabb tervezői ruha.

Többet látni: Lehenga Style Saree

30. A legújabb tervező Net Saree mono színű javítással:

A legújabb tervező Net Saree mono színű javítással működik

Patch munkákat végeznek ezen a szárin, hogy áttetsző megjelenést biztosítsanak. Ez a legújabb tervezett saree egyedülálló megjelenést kölcsönöz. Ennek más színe van, ami szokatlanná teszi a legújabb variációk között. Ez az egyik legjobb legújabb saree.

31. Csillogó arany szegélyű rózsaszín legújabb Saree:

Csillogó arany szegélyű rózsaszín legújabb szári

Ennek a szárinak arany csillogó szegélye van, két színes részével ebben a száriban. A bézs színű pallu átlátszó hatású, és elegáns megjelenést kölcsönöz. Ennek a szárinak az alsó része élénk rózsaszín árnyalatú. Ez a szín árnyalatot kölcsönöz a ruhának. Ez a parti viselet elbűvölő megjelenést kölcsönöz. Ez a szári sötétkék színű, ujjatlan blúzzal és egy gyönyörű fülbevalóval párosul.

Többet látni: Legújabb nehéz munkák Sarees

32. Törtfehér háló Lehenga stílusú legújabb Saree:

Törtfehér háló Lehenga stílusú legújabb Szári

Az őszibarack színe nyugtató hatású, ami ennek a dizájnernek a különlegessége. Az esküvői öltözékben a Lehenga -t részesítik előnyben a hagyományos szárikkal szemben. Az arany szegélybélés fölött a pallu bájital virágos mintákból áll, barack színű alappal. Ebben az öltözékben előnyös a teljes ujjú felsőruházat viselése. Kétségkívül lenyűgözően nézel ki. Ez az egyik legjobb új stílusú szári.

A divatos tervező vagy a legújabb egyszerű saree itt található. Választhat ezek közül a stílusok közül, és próbáljon új szemléletet öltözékében. Biztosan bátran próbálja ki ezt a divatos szárit.

Reméljük, hogy ez a cikk csak újra beleszeretett a saree -be. A Saree a legsokoldalúbb ruhadarab, és mindig van valami mindenkinek. Bármi legyen is az alkalom, a szári viselése soha nem okozhat tévedést. Legközelebb, amikor egy szári vásárlását tervezi, nézze meg ezeket a legújabb formatervezéseket, amelyek kedvet kapnak a teljes ruhatár átalakításához.!

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.