32 Trendy Saree -designs til den moderne Diva

De fleste af os kan lide at style med de nyeste og opdaterede forskellige sareer. Saree er det traditionelle outfit, hvor du utvivlsomt ser moderigtigt ud. De traditionelle sarees får et særligt præg for at se sensationelle ud, og det blander sig med moderne stilarter og designs for at forskønne dit udseende. Sarees er også let tilgængelige på online shopping sider, og det gør, at vi har mange muligheder at vælge imellem. Damer foretrækker gerne sarees ved særlige begivenheder. Du kan finde disse nyeste stilarter på markedet.

Seneste Saree -samling med designs og billeder:

Her er vores 30 bedste og nye sareedesignmønstre, der passer til enhver smag.

1. Pochampally Ikkat Sarees:

 Pochampally Ikkat Sarees

Hvis du elsker håndvæve, er Ikkat sarees din bedste chance. Disse sareer er vævet i en særlig form kaldet Ikkat. Mens markedet er oversvømmet med dublerede ikkats sarees, har originalt design lige fra væven uovertruffen kvalitet. Denne smukke Ikkat Silk saree kommer i flere mønstre. Chevronmønsteret i sort og hvid, med en orange og lyserød kant, vil helt sikkert stjæle hjerter. For alle jer damer, der leder efter noget elegant, er denne saree det perfekte valg.

2. Pastel pink vævet hør Sarees:

 Pastel pink vævet hør Sarees

Denne hudvenlige saree er den nyeste på markedet. Hvis du vil vælge noget, der er traditionelt og ønsker at se cool ud på samme tid, er vævede linned sareer det perfekte valg. De er ikke kun luftige og åndbare, men findes også i en lang række pastelfarver. Slå det sammen med en vævet bluse, og gør dig klar til at få fat i nogle øjenkugler.

3. Fløde og gul Chiffon Seneste Saree:

Cream And Yellow Chiffon Seneste Saree

Denne cremegule chiffon saree er velegnet til enhver særlig lejlighed, uanset om det er bryllupsfest, receptioner eller andre. Den øverste del af denne chiffon saree er cremefarvet, mens den nederste halvdel er gul. Indviklede designs udføres langs grænserne med stenværker. Det har en fantastisk tekstur, der tilføjer glamour i din makeup. Dette er en af ​​de bedste nyeste sareer.

4. Rød Og Sort Farvet Plisseret Chiffon Seneste Saree Med Hvid Modstykke:

Rød og sort farvet plisseret Chiffon Seneste Saree med hvid modstykke

Farvede plissé sarees er meget berømte i dag. Denne rød og sort farvede plissé saree giver et levende udtryk til din profil. Denne stil outfits er helt ny på markedet. Den har to farvede læg i den, mens den anden halvdel af denne saree er rent hvid. Denne saree har således dybest set tre farveeffekter sammen med en gylden glitrende kant.

5. Pink-Yellow Chiffon-Netted Seneste Saree:

Pink-Yellow Chiffon-Netted Seneste Saree

Disse sareer blandes med net og chiffon for at give et nyt syn. Denne stil er mest prøvet i dag. Den gule nuance komplimenterer den lyserøde pallu med net. På palludelen udføres designs i gul farve. Dette er en af ​​de bedste nyeste sareer.

6. Rød Banarasi Silke Med Golden Detailing Seneste Saree:

Rød Banarasi silke med gyldne detaljer Seneste Saree

Banarasi silke saree er mest kendt for brude makeup. Men denne røde banarasi silke kan bæres af dig i lovende lejligheder for at se glamourøse ud. De indviklede designs er udført med glitrende gyldne værker hovedsageligt langs palluen. Dette har en moderne touch up med den traditionelle stil banarasi silke saree.

7. Marineblå Farvet Floral Designet Georgette Seneste Saree:

Marineblå Farvet Blomster Designet Georgette Seneste Saree

Blomstermotiverne er blandet med denne georgette tekstur saree. De vigtigste blomsterværker udføres langs grænsen, og den anden halvdel af sareen efterlader palludelen enkel. Værkerne udføres i flerfarve på marineblå bund. Du kan parre med en flerfarvet bluse, som ganske enkelt er egnet til denne saree.

8. Orange og Golden South Silk Seneste Saree:

Orange og gylden syd silke Seneste Saree

Den silkeagtige tekstur af denne sydlige silke er glamourøs og moderigtig. Hvis du kan lide at style med moderne designermønstre, skal du gå efter dette brudeoutfit. Gyldne grænser er specialiteten for sydindiske sareer. Dette er en af ​​de bedste silke nyeste sareer.

9. Grey Lehenga Styled Latest Saree:

Grå Lehenga Stylet Seneste Saree

Dette er en ny stylet lehenga saree. Den grå med gyldne touch up har en glorificerende effekt på dig. Prøv denne stil til enhver bryllupsfest eller lykkelige lejligheder, du ser simpelthen tiltalende ud. Pallusektionen, der er draperet over din krop, har en gennemsigtig effekt. Blusen matches med denne lehenga saree og er af høj hals. Dette er et af de bedste nyeste saree -designs i nye sarees

10. Seneste orange farvede silke Seneste Saree med lang Kurta jakke bluse:

Seneste orange farvede silke Seneste Saree med lang kurta jakke bluse

Denne glamourøse silke saree har en fremhævende effekt på dig. Denne saree ser eksklusiv ud på dig. Grænserne er også fremhævet med flerfarvede designs. Den nyeste stil i denne saree er, at den er parret med en langærmet jakkebluse med designerlook. Dette er den nye funktion i denne saree.

11. Seneste ferskenfarvede designer Seneste Saree med gyldne detaljer:

Seneste ferskenfarvede designer

Denne saree har gyldne detaljeringsarbejde på den cremefarvede portion med net. Gyldne indviklede detaljer udføres på den gennemsigtige ferskenfarvede pallu. Denne saree har også rødbrune farver langs den gyldne kant. Dette er en af ​​de bedste nyeste sareer.

12. Enkel Golden Silk Seneste Saree Med Golden Designs:

Enkel Golden Silk Seneste Saree med gyldne designs

Ren gylden saree er virkelig meget ualmindelig. Du skal tage dette tøj på for at se usædvanligt ud. Denne silke saree har en gennemskinnelig effekt med enkel gylden kant, der normalt ses i sydlige silkesareer. Den nederste halvdel af denne saree har nogle unikke indviklede gyldne værker. Plisseret pallu giver dig et formelt look. Du kan bære dette i religiøse begivenheder.

13. Halv-halv flerfarvet Chiffon Seneste Saree:

Halv-halv flerfarvet Chiffon Seneste Saree

Flerfarvet designer er efterspurgt i øjeblikket. Denne saree er en af ​​dette. Denne saree har forskellig farveeffekt på de to halvdele af denne chiffon saree. Den blå nederste del har indviklede designs sammen med oink og orange skraveret pallu. Dette er en af ​​de bedste nyeste sareer med storslået look.

14. Brude Lehenga Seneste Saree Med Blå-Pink Kombination:

Brude Lehenga Seneste Saree Med Blå-Pink Kombination

Denne blårosa lehenga saree er velegnet til brudekjole. Flerfarvet effekt giver et nyt syn. Unikt designet pallu og det gennemsigtige look er nøglefunktionen i dette outfit.

15. Green Color Designer Super Net Seneste Saree:

Grøn farve Designer Super Net Seneste Saree

Supernet sarees er populære blandt de unge. Denne nuance af saree giver dit outfit et trendy look. Guldgrænser med dette supernet er en kontrastfunktion i dette stykke.

16. Seneste ren og uigennemsigtig gul designer Seneste Saree:

Seneste rene og uigennemsigtige gule designer Seneste Saree

Denne saree har en unik uigennemsigtig og ren effekt, da palluen har en helt gennemsigtig effekt. Denne senest designet gule saree står i kontrast med violet kant. Du kan vælge dette outfit, hvis du føler dig godt tilpas.

17. Seneste designer Pink Saree med skinnende guldudsmykning:

Nyeste designer pink saree med skinnende guldudsmykning

Dette er en simpel pink georgette saree. Det er en meget let saree med glitrende gylden effekt over hele sareen. Denne saree ser enkel, men stilfuld ud. Dette har stof af høj kvalitet og slanke gyldne kanter. Denne saree anbefales for det meste til damer med lys hud. Du ser bare smart ud. Du får helt sikkert påskønnelse fra dine slægtninge eller kolleger, der bærer dette på en fest.

18. Hvid, sort og gul Pop -up Print Seneste Saree:

Hvid, sort og gul Pop -up Udskriv Seneste Saree

Pop -up -printene er også en nyeste trendy stil i det nye udvalg af designer sarees. Denne saree har en silkeagtig tekstur, og derfor ser pop-up farverne storslåede ud i dig. Gul nuance fremhæver de sorte og hvide udskrifter. Hvis du kan lide at eksperimentere med et helt nyt outfit, så prøv denne trendy pop -up saree. Forskellige levende nuancer er tilgængelige på markedet med specialeffekter på det. Denne saree har begge cirkulære mønstre og strimler på den. Bare par sammen med en simpel sortfarvet bluse, der fremhæver sareen.

19. Indviklet Designer Farvet Plisseret Seneste Saree:

Indviklet Designer Farvet Plisseret Seneste Saree

Glansfuld gul saree med nettede portioner er vist på dette billede. De gule portioner har et brudeudseende. Denne del af sareen har indviklede designs med gyldne stenværker. Den enkle nettede del af denne designer saree forstærker simpelthen skønheden og ser tiltrækkende ud. Dette er en af ​​de bedste nye model sarees.

20. Mono Color Handloom Seneste Saree:

Mono Color Handloom Seneste Saree

Denne håndfarvede saree i enfarvet farve har en storslået farvekombination. Den citrongule saree bæres i et andet mønster. Bluse i kort jakke -stil er det centrale ved denne skønhed. For at forbedre dit udsyn skal du prøve at have en topknude. Denne monofarvede saree kan bruges til daglige eller særlige begivenheder. Denne mono farve saree er en nyere stil med kontrastfarvet bluse.

21. Seneste cremefarvede skulderudsmykning Saree:

Seneste cremefarvede skulderudsmykning Saree

Skulderpyntet saree er en nylig stylingfunktion ved drapering af en saree. Palludelen holdes fast på sin position. Således vil denne stil gøre dig egnet i denne stil uden at styre din saree. Denne saree har en kombineret effekt af gul og hvid, hvilken kombination blot beroliger dit øje. En passende designerbluse er hovedfokus i din stil.

22. Unik Crimson Red Georgette Seneste Saree:

Unik Crimson Red Georgette Seneste Saree

Denne rødbrune saree har et elegant look. Hvis du kan lide at bære en ren rød saree, så prøv denne med slanke kanter. Disse stilarter af sarees er let tilgængelige på markeder og også på online websteder. Denne georgette saree har en skinnende tekstur og er virkelig meget blød struktureret. Der er en slank sølvkant, der forstørrer denne sarees skønhed. Du kan nemt parre dig i dette outfit for at give et glamourøst look.

23. Grønne Chiffon Seneste Saree til forårskollektion:

Grønfarvet Chiffon Seneste Saree til forårskollektion

Denne grønfarvede chiffon saree er kombineret med grå nuance. Du ser meget enkel ud og draperer denne bløde tekstur saree. Dette er den nyeste forårskollektion saree. Det får dig ikke til at føle dig utilpas med at bære dette outfit. Den lysegrønne grønne saree har gråprintede designs. Denne chiffon saree er forbundet med denne grå kortærmet bluse til daglig brug. Det har en tiltalende faktor, der får dig til at se anderledes ud.

24. Pink And Golden Pre-Draped Latest Saree:

Pink And Golden Pre-Draped Latest Saree

Pre-draperede sareer bæres let sarees. Kvinder, der ikke er trygge ved at bære en saree, kan simpelthen vælge denne stil. Dette ser elegant ud. Denne saree har lyserød og glitrende gylden effekt med traditionelle kalka -designs langs grænsen. Denne stil at bære en saree er populær i modeshows for at forbedre sareens skønhed, og du ser også ud. Dette er en af ​​de bedste nye design sareer.

25. Seneste sorte kjole i sort kjole:

Seneste sorte kjole i sort kjole

Dette sorte outfit er absolut nyeste stil i modeverdenen. Berømtheder ses at iføre sig denne stil med saree. Dette usædvanlige stykke saree ligner en kjole, og derfor kaldes det kun kjole saree. Palluens længde fastholdes, så den bare rører gulvet. Dette outfit er enkelt at håndtere, og du føler let at style i denne påklædning. Hovedstrukturen i denne kjole saree er simpelthen sort med designet overbeklædning for at give et kontrasterende look.

26. Orange farvet designer Seneste Saree med broderi:

Orange farvet designer Seneste Saree med broderi

Hovedattraktionen for denne saree er broderiarbejdet langs grænsen til denne orange saree. Grænseværkerne udføres med råhvid, blå og orange. Dette giver også en skinnende effekt med nogle stenværker i det. Sareens hovedbase er bare en simpel georgette saree med en livlig orange effekt. Matchende designerbluse med samme effekt som kant kan fås med dette stykke saree.

27. Off-White And Pink Georgette Seneste Saree Med Broderi:

Off-White And Pink Georgette Seneste Saree Med Broderi

De nyeste designer sareer blandes også med traditionelt broderi. Det ser vidunderligt ud med at prøve nye eksperimentelle stilarter. Off-white pallu med små prikkede designs ser enkel ud. Den anden halvdel er almindelig lyserød. Grænserne har broderi udført i hvid og gul kombination. Dette er den kontrasterende funktion for hele sareen. Blusen, der er iført, har det designede kantudsigt.

Se mere: Half Saree Designs

28. Levende lyserød designer Seneste Saree med gyldent design langs Pallu:

Levende lyserød designer Seneste Saree med gyldent design langs Pallu

Monofarvet saree er den nyeste trend blandt de unge. Denne saree er dekoreret unikt med gyldne værker. Skønhedsfaktoren forstærkes også ved at tilføje gylden designet kant og enkle værker langs palluen. Hvis du er enfarvet saree, så prøv denne saree helt sikkert. Attraktiv og tiltalende er tillægsordet til dit look.

29. Seneste Red Net Saree med langærmet bluse:

Seneste Red Net Saree med langærmet bluse

Nettet sarees er normalt parret med bluse med fuld ærme eller langærmet. Denne saree viser også kun dette udsyn. Den nederste del af denne saree har gyldne traditionelle designs og også langs pallu. De andre portioner efterlades meget enkle. Den nederste halvdel spredte meget mere end den sædvanlige saree. Langærmet bluse er en ny trend i modeverdenen. Du ser også fashionabel ud, er dette nyeste designeroutfit.

Se mere: Lehenga Style Saree

30. Seneste Designer Net Saree Med Mono Colored Patch Works:

Seneste designer net saree med mono farvede patch -værker

Der udføres patcharbejde overalt i denne saree for at give et gennemskinneligt udseende. Denne senest designet saree får dig til at se unik ud. Dette har en anden nuance, der gør det usædvanligt blandt den seneste variation. Dette er en af ​​de bedste nyeste sareer.

31. Glitrende Golden Bordered Pink Seneste Saree:

Glitrende Gylden Bordered Pink Seneste Saree

Denne saree har en gylden skinnende kant med to farvede portioner i denne saree. Den beige pallu har en gennemsigtig effekt, der får dig til at se elegant ud. Den nederste del af denne saree er levende lyserød skraveret. Denne farve tilføjer nuance til dit outfit. Dette er en festdragt får dig til at se glamourøs ud. Denne saree er parret med marineblå designet ærmeløs bluse og med et par smukke øreringe.

Se mere: Seneste Heavy Work Sarees

32. Off-White Net Lehenga Styled Seneste Saree:

Off-White Net Lehenga Styled Seneste Saree

Ferskenfarven har en beroligende effekt, som er specialiteten i dette designerlook. Lehenga foretrækkes frem for de traditionelle sareer til bryllupstøj. Over den gyldne kantforing består pallu -potionen af ​​blomstermotiver med ferskenfarvet bund. Det er at foretrække at bære fuldærmet overbeklædning i denne påklædning. Du ser utvivlsomt fantastisk ud. Dette er en af ​​de bedste nye sareer i ny stil.

Den trendy designer eller nyeste simple saree findes her. Du kan vælge mellem disse stilarter, prøv et nyt syn på dit tøj. Vær sikker på at prøve denne trendy sarees.

Vi håber, at denne artikel bare har fået dig til at blive forelsket i sareen igen. Saree er det mest alsidige stykke tøj, og der er altid noget for enhver smag. Uanset hvad anledningen er, kan du aldrig gå galt med at bære en saree. Næste gang du planlægger at købe en saree, skal du tjekke disse nyeste designs, der får dig til at gå efter en komplet garderobe makeover!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.