9 smukke designer Lehenga Sarees med billeder

Modernisering har ændret sig om alt og alle. Fra rismarker til tomme legepladser, fra posttjenester til elektroniske mails har verden ikke stoppet med at snurre en gang og sammen med verden har modesmagen og sansen blandt mænd og kvinder ændret sig. Ligesom kjoler blev kortere og strammere, gennemgik sareerne også en række ændringer. Den autentiske sari er en beklædningsgenstand i ét stykke viklet rundt om kroppen på en strategisk måde for at danne et stykke tøj. Nu med modernisering er det blevet set, at selv sareerne har fundet sorter i dem.

Bedste designer Lehenga Sarees:

1. Baby pink broderi Lehenga Saree:

designer lehenga sarees

Basen eller kropsfarven til denne lehenga saree er i en fersken -tyggegummi pink, som er en sukkerholdig sød nuance, der fremhæver det tunge broderi i hele sin længde. Sareen er ætset med det bedste broderi i sten og zari -udsmykning, især den smukke pallu af denne saree. Mod slutningen overgår bubblegum pink til en blød beige.

2. Peacock Hues:

designer lehenga sarees2

Farver gør eller bryder et look, og det er her, denne saree simpelthen kommer ud som et stærkt udsagnstykke fyldt med de naturlige påfuglfarver. Hvis saree er det nationale slid for Indien, er påfuglen dens naturlige fugl og derfor er her en smuk lehenga saree lavet af blå chiffon og blød grøn med en tynd strimmel zari på grænsen.

3. Det ydmyge bryllup:

designer lehenga sarees3

Hvis du vil være godt klædt på, men ikke ønsker at gå hele vejen for at gøre en stor indsats, er dette udseende for dig. Sareen er lavet i blødt fløjlshvid, men det er den smukke rosenrøde med lyserøde undertoner, der virkelig stjæler showet. Denne lehenga saree har en bred gylden kantlinje eller broderi, der passer godt sammen med det hvide og røde.

4. The Pink Over Ran:

designer lehenga sarees4

Pink er en af ​​de nyeste farver, der har set en blomstring i denne sæson. Nu hvor folk bevæger sig væk fra den sikre sort og eksperimenterer med farver, er pink den nye lyse farve til et festligt humør, og her er en fantastisk lehenga saree, der også passer til formålet. Sareen har en grænse af blå med gyldent zari -arbejde, mens den i den nederste ende har et strejf af blomster.

5. The Awesome in Black:

designer lehenga sarees5

Sort er en farve til alle pigerne, og jeg kan vædde med, at vi alle har det ene tøjstykke i hver farve sort til at passe godt til ethvert jakkesæt. Nu plejer lys lysende farver som den gyldne og den frostede guldfarve rigtig godt at passe med den mørke sorte, og her er den perfekte kombination skabt af disse to farver.

6. Det udsmykkede look:

designer lehenga sarees6

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilke farver der skal prale af denne bryllupssæson, kan intet slå denne fantastiske lehenga saree i pink og oliven. Den nedre ende af sareen er en smuk bubblegum pink med dybere under nuancer, der definerer blomster- og vinstokskunst. Den øverste del har en strålende olivenchiffon med tunge detaljer.

7. Elegance Personificeret:

designer lehenga sarees7

Der er disse bestemte tøj, der undgår elegance, og denne lehenga saree er en af ​​dem. Lavet af den bedste okseblod og mudderrøde farve, denne sari sport en smuk chiffon hvid pallu og øvre halvdel.

8. Den beige nøgternhed:

designer lehenga sarees8

Nøgne farver er også en stor hyped nuance for denne sæson og falder derfor ikke bagud på trenden, prøv denne nøgen, guld og sort fantastiske lehenga saree og få din egen trend til at tale højt

9. The Sultry Mistress in Red:

designer lehenga sarees9

Den sidste på listen var denne smukke og sultne farve, den røde med en smuk hvid underkjole og en blød rød chiffon. Dette er en lehenga saree med et detaljeret blondearbejde i rødt, der simpelthen får denne sari til at se fantastisk ud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80