A 20 legjobb Kota Sarees gyűjtemény minden alkalomra

A Kota Doria a Kota sarees készítéséhez használt ruhadarab, ezeket a ruhadarabokat a Kota régió biztosítja, és innen a név. Ezeket a szárikat háló típusú mintázatban szövik, négyzet alakú mintákkal. Ezeket a mintákat khatáknak hívják, és kis blokkoknak tűnnek a száriban. A Kota sarees tiszta pamutból és selyemből készül. Rendkívül könnyűek és könnyen karbantarthatók. Először Mysore -ban született, a Kota sarees -t a 18. század elején vezették be Kota -ba. A Kota sarees fonalát hagymával és rizspasztával erősítik, hogy finom szövésű legyen. Olvasson tovább, hogy felfedezze az új Kota sarees -t, amely elbűvöl.

20 szellős Kota Saree modell zord időjáráshoz:

Ha Ön is ugyanezt érzi ezekről a szárikról, akkor próbálja ki a következőket. Csak zsákmányoljon a következő 20 kota sarees -ben, az alábbi cikkben tárgyalt képekkel, és biztosan tetszeni fognak.

1. A halványsárga tervező Kota Saree:

Halványsárga tervező Kota Saree

Ez az egyik legjobb Kota saree odakinn, és remek festményeket is készít rajta. Az a tény, hogy emberi kézzel készült, még különlegesebbé teszi. Ez a szári valószínűleg a tökéletes dolog azoknak a nőknek jelenleg, akik egyszerre valami csábító és egyedit keresnek. Ez a szári nagyon jó mintát követ a szegélyrészen, ahol arany csipke mintát mutat, és ez az egyik legjobb tulajdonsága ennek a Kota szárinak.

2. A sárga tiszta selyem Kota Saree:

Sárga tiszta selyem Kota Saree

Jóképű Kota saree-t keres? Lehet, hogy ez csak neked való. A nők egyik legkedveltebb színe a sport, amikor a sáriakról van szó. A szári nevezhető ünnepi, és olyan is, amelyet büszkén lehet bemutatni az esküvői eseményeken. Érdemes megemlíteni a szegélyrészen végzett mintát is, és tetszeni fog, ahogy ez a szári olyan sárgás színt kölcsönöz, hogy isteni.

3. A nyári különleges Kota Saree:

Nyári különleges Kota Saree

Ez a szári kényelmes vörös árnyalatú és barna színű. Csak jól nézze meg ezt a formatervezést, és könnyen lenyűgözni fog a kinézete. A szegélyrészen végzett minta is nagyon jó, és a barna szín tökéletes csábító színnek tűnik a szegélyek és a szélek szépítéséhez. Az ezen a szárin készült kis pontozott minta szintén nagyon fülbemászó, és a nőknek biztosan tetszeni fog, ahogy ez a szári kinézi őket, amikor viselik.

4. A legújabb design Kota Saree:

Legújabb tervezés Kota Saree

Ez az indiai nők hagyományos divatjának egyik legszebb bemutatója. Sportolja a rózsaszín színt, valamint sok apró virágmintát. A pattu régió azonban más kialakítású, és elmondható, hogy ennek a szárinak az egyik legvonzóbb megjelenítése. Ha valami teljesen szépet szeretne viselni egy esküvő alkalmával, akkor ez az egyik legszebb stílusú ruházati eszköz erre a célra. Viselje, és ragyogni fog, mint egy rózsaszín gyémánt.

5. A Pune Made Kota Cotton Saree:

Pune Made Kota Cotton Saree

Ez az egyik legédesebb szín, amelyet egy száriban látni fog. Határozottan minden idők egyik legjobb Kota saree -ja. A minta, hogy ez a szári sport meglehetősen szemet gyönyörködtető, és meglehetősen könnyen felkelti az emberek érdeklődését a tervezői anyag iránt.

6. A többszínű pamut Kota Saree:

Többszínű pamut Kota Saree

Ha valami színeset szeretne sportolni ebben a szezonban, akkor ez a szári olyan dolog, amelyet teljesen megfelelőnek talál az Ön számára. Ennek a szárinak a fehér mintáját tovább díszíti a piros szín a szegélyrészen.

7. Fekete Kota Silk Saree:

Fekete Kota Silk Saree

Itt van valami, ami teljesen izgatni fogja a szári szerelmeseit. Ez egy Kota szári, amely a selyem anyagát és semleges színét hordozza, és szinte bármilyen blúzzal viselheti. Panaszok nélkül megfelel mindennek, amivel csak akar.

8. Fekete és arany Kota Saree:

Fekete és arany Kota Saree

Ez a bizonyos szári új lépésnek és meglehetősen divatosnak mondható a Kota szári -gyártók számára. A pamut szári fekete átlátszó mintája izgatja az embereket ezt a tervezői anyagot.

9. A szürke és arany Kota Saree:

Szürke és arany Kota Saree

Ez kétségtelenül minden idők egyik legjobb szürke szárija, amely a Kota saree trendet sportolja. Elég egyszerű, és egyike azoknak a sarees -eknek, amelyeket gyönyörű dizájner blúzzal lehet megjeleníteni. Ha valami teljesen csábító dolgot keres, akkor ez a szári tökéletes lesz az Ön számára.

10. Fehér és kék Kota Saree:

Fehér és kék színű Kota Saree

Itt van valami, ami megőrjíti a szári szerelmeseit. Olyan egyszerű és mégis olyan vonzó. Mivel nem túl divatos, érett nők vagy akár idősek is kényelmesen hordhatják. Ez biztosítja, hogy továbbra is lépést tartson a stílussal.

11. Nehéz nyomtatott Kota Saree:

Nehéz nyomtatott Kota Saree

Ez az egyik legjobb szári, amelyet egy nő szinte bárhol viselhet. A legmegfelelőbb színes blúzzal viselni. A fehér jó szín sportolni ezzel a szárival. A törtfehér minta tökéletesen illeszkedik a zöld és a rózsaszín mintázathoz, amelyet ezen a szárin készítettek.

12. A halványsárga háló Kota Saree:

Halványsárga háló Kota Saree

Valószínűleg még nem láttál szebb Kota saree -t, amely a netes anyagból készült. A saree halványsárga színű, és fehér virágmintákkal tovább szépít.

13. Művészi nehéz sárga Kota Saree:

Művészi nehéz sárga Kota Saree

Itt van valami, amit szinte mindenki talál megfelelőnek. Az ezen a szárin készült tervek ennek a szárinak a fő vonzereje. A szári finom narancssárga színe, barna színű díszített szegéllyel biztosan olyan lesz, mint a napsütés!

14. Teljesen fehér Kota Saree:

Teljesen fehér Kota Saree

Ez egyszerűen egy fehér szári, amely fehér színnel érkezik. Elég egyszerű, és ünnepi eseményeken is hordható. Ez az egyik legnépszerűbb fajta a Kota sarees -ben, amely másfél és fél kék és fehér kota anyagot tartalmaz.

15. Sky Blue Kota Saree:

Égkék Kota Saree

Az égkék szín talán a legjobb szín az ilyen csábító szári sportoláshoz. Hangszereket nyomtatott az egész száriban, ami örömmel táncolni akar! Az egyedi saree -t nyomtatott szegély és pallu is díszíti, hogy befejezze a megjelenést.

16. Nyakkendő és festék Kota Silk Sarees:

Nyakkendő és festék Kota Silk Sarees

Nézze meg ezt a szép selyem Kota saree -t, amely nyakkendő és festék stílusban érkezik. A szép tengerzöld és kék kombináció a mennyben készült mérkőzés. Rendkívül könnyű, és nagyon megkönnyíti a szári kendőjét. A saree legjobb része egy zari határ, amely alkalmas a hagyományos alkalmakra.

17. Hímzett rózsaszín Kota Cotton Sarees:

Hímzett rózsaszín Kota Cotton Sarees

Ez a királyi rózsaszín kota pamut saree minden nőt elragadó megjelenést kölcsönöz. A rendkívül könnyű és elegáns rózsaszín kota pamut saree gyönyörű hímzéssel rendelkezik. Ez a szári tökéletes a mindennapi viselethez, amikor különlegesnek akar tűnni, ugyanakkor valami finomat és kényelmeset visel. Ez az egyik legnépszerűbb legjobb kota saree.

18. Rajasthani Kota Saree:

Radzsasztáni Kota Szári

Ez a kedves Rajasthani kota saree hiteles kota modellben érkezik. A sárga és a piros kombináció tökéletes minden kedvező alkalomra. A Leheriya nyakkendő- és festékmintával is kombinálva gyönyörű hatást biztosít. Ezt a könnyű indiai kota sarees dizájnt leginkább az új menyasszonyok preferálják a nehéz selyem szári alternatívájaként.

19. Zari Kota Sarees:

Zari Kota Sarees

Ha a szerény Kota saree nagyszerű változatát keresi, nézze meg ezt a csodálatos narancssárga és rózsaszín zari tiszta kota sarees -t. Az arany szári végigfut a szárin, és csekk formájában szövik. Ezeken az ellenőrzéseken apró butákat láthat. Ez az új kota sarees design tökéletes esküvőkre és más fontos alkalmakra.

20. Net Kota Sarees:

Net Kota Sarees

Ez a lenyűgöző zöld színű háló kota saree megváltoztathatja a megjelenését. Elképesztően elegánsnak és nőiesnek tűnik. A szári egy szép fehér hímzett szegélyben található, amely úgy néz ki, mint a gyönyörű fehér kúszónövények, amelyek a szárin nőnek. Párosítsd egy fehér blúzzal, és készülj fel sok szív ellopására!

Ezek a Kota szárik rendkívül népszerűek minden korosztályú nők körében. Különösen azoknak a hölgyeknek, akik szívesebben viselnek sarees -t a munkájukhoz, a Kota sarees a legjobb választás. Kényelmesek, légiesek és rendkívül könnyen karbantarthatók. A Kota sarees nagyon sokoldalú, és számos színben és mintában kapható. Ezenkívül meglehetősen könnyű lefedni őket, és hosszabb ideig a helyükön maradnak. Az egyszerű Kota hosszú utat tett meg, összeolvasztva más szövési technikákkal, például Leheriya, Zari és Buti stílusokkal. Reméljük, tetszett ez a Kota sarees cikk, és azt tervezi, hogy felvesz egyet a ruhásszekrényébe.