A legjobb 9 dél -pamut szári

India a tehetségek központja, és az itteni kultúrák egyszerűen nem szűnnek meg. Indiában egynél több kulturális koncentráció létezik, a konyha az első, a második pedig a gazdag etnikai viselet. India mindig is az egyik leggazdagabb hely volt etnikai hovatartozásuk bemutatására. Most ismét India különböző tehetségekkel és különböző kultúrákkal rendelkezik különböző részein, a déli a legelőkelőbb, amikor a sarees -ről és gyűjteményeiről van szó. Ma ebben a cikkben a legnagyobb déli pamutszárnyakról beszélünk.

A legnépszerűbb dél -pamut szári Indiában:

1. Ezüst szépség:

dél -pamut sarees

Ez egy csodálatos, élvonalbeli divatos szári fekete és csillogó ezüstben. A saree csodálatosnak tűnik a saree testét alkotó tiszta feketével keverve. Az egész szárit alapvető ritka csíkos kivitelben, alternatív vékony ezüst csíkokkal és fekete részekkel dobják fel. Az ezüst és fekete kiegészítők, valamint a hozzájuk illő blúz egyedi témát kölcsönöz megjelenésének.

2. A királyi összejövetel:

Déli pamut szári 2

A szári alapszíne szatén krémfehér, mély smaragddal, amely elhagyja a gazdagságot. A megjelenést királyinak nevezik, mert fenséges színkombinációja olyan jól illeszkedik a szárihoz. A külső vonalakon halvány, elegáns rózsaszín árnyalat látható, de a koronát a smaragdon lévő merész arany hímzés veszi át. A saree arany határvonalai is dagadnak.

3. Keverjük össze jól:

Déli pamut szári 3

Ennek a fekete pamut szárinak az egyik legfinomabb szövött pamutja van, ami megmagyarázhatatlan sifon megjelenést kölcsönöz a szárinak. A szári test színe fekete, a külső vonal széles, merész vermillió piros szegélyvonallal rendelkezik. Most a fekete és a piros között található a gyönyörű arany hímzés, alkalmanként piros és sárga csíkokkal a pallu végén.

4. A Chic in White:

Déli pamut szári 4

A fehér a tisztaság színe. A fehér a nyugalom színe, a fehér pedig teljesen hibátlannak tűnik ezzel a réz arany vagy sárgaréz külső vonallal. A saree meglehetősen szerény, mégis erős kijelentés, ahol az egyszerű fehér tele van apró virágmintákkal. A határvonalat nehéz sárgaréz zari -műben fektetik le, gyönyörű, szegecselt részletekkel. A vége felé gyönyörű ibolya és arany határvonalat látna.

5. The Chocolate Savvy:

Déli pamut szári 5

A szári színe mély tejcsokoládé. Ez a bézs árnyalat, amely mélybarnát ábrázol, és ehhez illeszkedik a barna vagy rézvörös, amely a külső határvonal csíkjait képezi. Az egész száriban a vége felé állandóan váltakozó réz és barna csíkos, de az arany szegély lezárja az üzletet. Az aranyon kívül vékony ruhaszárny található.

6. A fehér és az arany:

Déli pamut szári 6

A saree itt egy nagyon szép krém árnyalatú, amely ragyogóan néz ki, ha a lágy kanári arannyal kombinálódik. Ez egy hagyományos viselet a délieknek, különösen Keralából, ahol a klasszikus fehér és arany olyan rituálé, mint a viselet. A sarees -t alázatos önmagukhoz tartják a határok és a pallu aranyszínű részletei.

7. Beige It In:

Déli pamut Saree

A saree itt bézs színű, feketével a keverékbe, hogy feltűnő kontrasztot adjon. Zamatos bézs színű, szatén kivitelben, ahol arany csíkos vonalak határozzák meg a pallu végét. A szári felső része lágy fekete színű, amely jól illik a megjelenés merészségéhez.

8. Virágbőség:

Déli pamut szári 8

A saree alapszíne ismét világos és alázatos, lágy bézs színű krémben, de a legjobban csodáljuk az egyszerűséget, amelyet a virágos növények, a szőlő és a drapéria vége felé való összetett felhasználás magyaráz. A szári pallu rendkívül szép, alkalmi nehéz mintákkal az alsó végén.

9. Mad A Bout Stripes:

Déli pamut szári 9

Itt az egész szári fekete -fehér, esetenként fekete -fehér részletekkel. Ha csíkos fanatikus vagy, biztosan tetszene a kinézete.