A legújabb Daily Wear Sarees, amely trendi megjelenést kölcsönöz

A saree szót Sri, Shari néven is nevezik. A Sari jelentése a szanszkrit szerint „Ruhacsík”. Ez a napi szári és női öltözék, amely az indiai szubkontinensen nyerte el jelenlétét. A szári hossza 5 és 9 méter között változhat. Minden állam és vallás a szári drapéria stílusát követi, ami a saree -t egyedülálló öltözködési stílussá teszi. Vannak különféle stílusok a szári kötésére, és a leggyakrabban használt szári típus a Nivi típus, amely Andhra Pradesh -ből származik. A szári három részből áll, az “Antriya” -ból, amely a szári alsó része, az “Uttariya” -ból, a szári részből, amely lefedi a vállrégiót, és a “Stanapatta” -ból, amely a mellkas területét borítja. Az egész darab együtt elegánsan takarja a női testet, szerény módon ábrázolva a nőt.

A Daily Wear Sarees fontossága:

A legújabb napi használatú saree és a napi viselet sarees kollekció fontossága óriási, amikor ezt a kérdést felteszik minden hölgynek. Ez annak a puszta ténynek köszönhető, hogy a saree kényelmes viseletű anyag, és hagyományos érzést kölcsönöz a mindennapi életben. Ez a mindennapi szári könnyen megvásárolható bármely indiai ruhaüzletben, valamint a Sarees egyre fontosabbá válik külföldön is. Ezek a száriak különféle kivitelben és anyagból állnak rendelkezésre, a rendelkezésre álló minták könnyen hordozhatók a mindennapi életben, összehasonlítva a tervezői szárival.

A Daily Wear Saree jellemzői:

A napi viseletű szárit könnyű súlyú szári típusba lehet besorolni.

  • Egyszerű és könnyű tulajdonságai miatt ez az a fajta egyszerű napi viseletű szári, amelyet minden hölgy szívesen visel minden évszakban.
  • A könnyű szári nyomtatott és festett mintákkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi életben való hordozást.
  • Ez a típusú szári alkalmi saree -ként és hivatalos viseletként is viselhető, ha a szárit egy jó ékszerpárral és szandállal kombinálja.

Melyik szövetet használják napi viselethez?

A hölgyek mélyen szerelmesek a könnyű száriba, és mindennapi használatra szeretnék viselni őket, vagy ha egy család össze akar jönni, napi használatban? Ekkor néhány olyan anyag, amelyet a hölgyeknek a szekrényükben kell tartaniuk, olyan, mint a Faux Georgette saree, a Crepe saree, a szintetikus műselyem szári, a sifonszövet és a pamut, valamint a könnyű hálószár, szintetikus selyem anyaggal kombinálva. Ezek az anyagok könnyű súlyukról és kényelmükről ismertek, ha napi viseletként viselik őket.

A legjobb napi viseletű Saree minták képekkel:

Nézzük meg a 10 legjobb szári napi viseletet.

1. Napi viselet Cotton Saree:

Napi viselet Cotton Saree

A mindennapi viseletű pamut sarik minden korosztályban népszerűek a nők körében egyszerű konstrukciója és könnyen hordható kombinációja miatt. Azok a hölgyek, akik nyáron szeretnek egyszerű pamut szárit viselni, akkor ez a napi használatú pamut szári a megfelelő szári.

Saree Design: Ez az egyszerű, világos zöld szári, nyomtatott barna színű, krém szegéllyel kombinálva vonzóbbá teszi a szárit, és szári stílusúnak kell lennie a női ruhásszekrényben

Használt szövet: A napi viseletű száriban használt szövet a hagyományos pamut anyag, amely sima textúrát biztosít a szárinak. Ez a legjobb szövet egy forró nyári napon, az izzadság elnyelő tulajdonsága miatt.

2. Napi viselet nyomtatott Saree:

Napi viselet nyomtatott Saree

Napi viselet A nyomtatott száriak a tervezők által nyújtott változatosság és dizájn miatt minden korosztályban egyre fontosabbá váltak. Ez a nyomtatott szári minden testalkathoz illik az anyag könnyedsége és a kőfalak miatt.

Saree Design: Ez a könnyű szári trio színkombinációból áll, virágmintával. A zöld és fehér színű virágos és vonaltervek a saree körül folynak, a vörös rózsa nyomat a sari középső részén látható.

Használt szövet: Ebben a virágmintás napi viseletben a szövet könnyű szövet szintetikus anyagot használt, amely vonzóbban kiemeli a virágmintákat.

3. Daily Wear Silk Saree:

Daily Wear Silk Saree

A selyem szári minden idők kedvenc sarija minden korosztályú hölgyek körében. Ez a fajta napi viseletű selyem szári könnyen hordható ruhadarab, amely kombinálható egy gyöngy nyaklánccal. A hölgyek alkalmi alkalomként viselhetik ezt a szárit szabadtéri, félig hivatalos találkozóruhaként.

Saree Design: Ez egy egyszerű szürke, narancssárga színkombinációval. Az ilyen típusú szárit általában vonaltervezéssel tervezik a szári testén, és a szegély sima marad. A szegély színe a narancs és a szürke kombinációja.

Használt szövet: Ez a szemet gyönyörködtető fényes napi viselet saree selyem anyagból készült, amely fényt ad a szárinak.

4. Daily Wear Fancy Sari:

Daily Wear Fancy Sari

Napi viselet A Fancy sarees a hölgyek egyik híresen viselt ruhája. A korosztály, akik megtalálják ezt a szári dizájnt, többnyire fiatal lányok és középkorú nők körében vannak. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az ebben a díszes száriban látható design és színkombináció világosabb és szemet gyönyörködtető.

Saree Design: Ez a divatos napi viseletű szári egy kontrasztos színű szári, amely égszínkék, világos zöld és sötétkék színkombinációkból áll. A három szín három függőleges tömbként van nyomtatva, amelyek vonzó kialakítást kölcsönöznek az összehajtott redőknek.

Használt szövet: A felhasznált anyag szintetikus és krepp anyag kombinációja, amely vonzó megjelenést biztosít a szárinak.

5. Napi viselet Chiffon Saree:

Napi viselet Chiffon Saree

Ez a fajta napi viseletű chiffon saris könnyű viseletű anyag, könnyű szövött anyaga miatt. A sifon saree használható napi viseletként, nyomtatott kivitelben vagy anélkül. Ez a szári jól illik a megfelelő blúzhoz, amely a szárihoz van kötve, és egy jó ékszerpárhoz.

Saree Design: Ez a sifon szári zöld színből készült, amelyet egyedivé tesz a világos zöld virágmintás a pallón, valamint a gyönyörűen a padlóra eső redőkön.

Használt szövet: A Chiffon saree könnyű viseletű, könnyű anyagból készült, amely sima szövésű a puszta hatás elérése érdekében. A puszta szövethatás miatt a sifon saree félig áttetsző és áttetsző hatású.

6. Daily Wear Designer Saree:

Napi viselet tervező Saree

A napi viselet tervező saris nem csak egyszerű, de az ilyen típusú szári extravagánsabbnak tűnhet, ha szemet gyönyörködtető színt és formatervezést kombinál egy jó szári anyaggal. Ez a típusú szári az egyik kedvenc szári a fiatal lányok körében.

Saree Design: Ez a saree minta egyedi dizájnnal rendelkezik, amelyet modern művészeti tervezésnek nevezhetünk. A szári színe sötétkék, fényes hatással. A szári pallu része modern művészeti tervezéssel van felvázolva, és a szári teste sima marad.

Használt szövet: Az ilyen típusú tervezői szárnyakban használt szövet többnyire fényes, sima selyem anyagból készül, csillogó szegéllyel kombinálva.

7. Napi viselet Georgette Saree:

Napi viselet Georgette Saree

A Georgette sarees -t minden hölgy ismeri, aki szereti, ha a szári gyűjtemény a gardróbjában van. Ez a mindennapi viselet Georgette Sari szintén könnyű szári, amely kontrasztos színű blúzhoz és jó pár fülbevalóhoz tartozik.

Saree Design: Az ebben a kontrasztos színű száriban használt saree design egyedi és vonzó. Ez egy többszínű szári. A szári teste sokszínű, és ennek a szárinak pallu halvány rózsaszín. Ez a szín kontraszt teszi kiemelkedővé ezt a szárit.

Használt szövet: A Georgette egy könnyű anyag, amely puszta anyagból készül, S és Z sodrott fonal kialakítással. Ez a csavart kialakítás gördülékenyebb kilátást kölcsönöz az anyagnak.

8. Oki napi viselet Saree:

Oki napi viselet Saree

Ez az alkalmi napi viseletű szári kényelmes öltözködési stílus. A hölgyek számára mindig feladat eldönteni az öltözéküket és a megfelelő ékszert. Ha alkalmi viseletről van szó, a hölgyek számára ez vagy szári vagy salwar. Hagyományos viseletként a hölgyek a saree viselését használták mindennapi viseletként.

Saree Design: Ez az alkalmi saree egy egyszerűen tervezett szári, amely narancssárga színben, sötétkék színű nyomtatással látható a szári határán.

Használt szövet: Mivel az alkalmi viseletű saree kényelmesebbé és könnyebben hordozható, ez a szári szintetikus anyagból készült.

9. Napi irodai viselet Sari:

Napi irodai viselet Sari

A napi irodai ruházati hölgyek különböző stílusban és kivitelben kaphatók, és ez a leggyakrabban használt munkaruha. Annak érdekében, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegye a dolgokat, a legjobb, ha könnyű, de divatos napi viseletet visel.

Saree Design: A saree design a napi irodai viselethez egy nyomtatott szintetikus saree. A színkombináció sötétkék és világos zöld, ami meglehetősen modern, mégis finom megjelenésű. A nyomtatott minta a szári testén látható, a szegélyek pedig sima színűek.

Használt szövet: Az irodai viseletre általában használt anyag könnyű és közepes súlyú anyag, amely kevésbé átlátszó szintetikus anyag.

10. Daily Wear Crepe Saree:

Napi viselet Crepe Saree

A szári színek kombinációjáról és dizájnjáról ismert. Ez a mindennapos krepp sári minden korosztály számára alkalmas, ami még híresebbé teszi a hölgyek körében. A szín és a dizájn kombinációja könnyű anyaggal teszi a saree -t könnyebben viselhetővé és stílusossá.

Saree Design: Ez a szári két leggyakrabban használt színből és hölgyek nyomtatási formájából készül. Melyek a világos narancssárga testszín, vastag fekete színű szegély kombinációval és virágmintával az egész száriban.

Használt szövet: A szép, mindennapi viselethez használt szövetet kreppnek nevezik. Ez a szövet selyemből és pamutból készült. A krepp kavicsos tapintású és ráncos megjelenésű, ami vonzóbbá teszi ezt az anyagot.

Melyik blúz alkalmas napi viselethez?

A sari mindennapi viseletéhez a legjobb blúz kombináció lehet a hozzá csatolt blúz anyagának összevarrása, amelyet maga a napi sarees is biztosít. Mivel ez a megfelelő blúz saree több egyediséget és fényességet adhat a szárinak. Ez a csatolt blúz saree kiemelhető vonzó blúz nyakkialakítással és stílusgal. Azoknál a hölgyeknél, akik szívesebben viselnek kontraszt színű blúzt, akkor a legmegfelelőbb anyag a Brocade és a Silk blúz, amelyek lehetnek simaak vagy nyomtatott kivitelűek.

A Daily Wear Sarees alkalmakra alkalmas?

A sarees napi viselete, ahogy a neve is sugallja, mindennapi szári ruha hölgyeknek. Ez a fajta sari egyszerű és könnyen hordható mindennapi kialakítás, amely szinte minden alkalomra megfelel. A selyem-, krepp- és georgette -szári mindennapi használatra kiválóan alkalmas olyan alkalmakra, mint az iskolai rendezvény, a család összejövetele vagy alkalmi irodai viselet. A napi viselet selyem szári, a mindennapi viselet díszes szári illik a legjobban bármilyen családi partira, irodai partira. Ez a szári egy jó darab gyöngy vagy kőből készült ékszerekkel szépíti ezt a ruhát.

Hölgyek, akik szeretnek egy egyszerű ruhát viselni napi viseletként, akkor a napi használat saree a legjobb megoldás. A napi viseletű saree csak egyszerű kézi mosást vagy alacsony hőmérsékletű gépi mosást igényel, összehasonlítva más selyem szárival, amelyek száraz tisztítást és karbantartást igényelnek.

Azok a hölgyek, akik napi keresést végeznek, szári képeket viselnek, majd a cikk elolvasása után egyértelművé válhatott a nézet a típusok és a használat iránt. Ez a napi viseletű szári minden testtípusra illeszkedik, könnyű anyagának köszönhetően. Egyediségéből adódóan a közepes és nagy testalkat szinte minden alkalomra összekapcsolható, mivel ez a szári pontosabban tudja alakítani a testalkatot. Ehhez a számhoz ajánlott mindennapi viseletet vagy selyem szárit viselni, amely viszonylag nehéz, mint a többi könnyű, napi használatú szári. Próbálja ki ezt a napi viselet divatbeállító saree -t, és ossza meg tapasztalatait barátaival és szeretteivel!