Blonder Sarees – Disse bedste designs til at tale din trend

For damer handler det om trend og tøj, der bæres i henhold til den aktuelle trend og stil. Til denne liste over trendy sareekollektioner ville den første på diagrammet være blonder sareedesigner. Blondesareen foretrækkes af unge piger og damer i midaldrende frem for dens attraktive design og indviklede tråddesign.

Blondens historie går tilbage til seksten århundrede, som blev fundet af italienerne, flamskerne og derefter senere blonderedesignet blev spredt til de europæiske lande. I disse tider, det almindeligt anvendte blondermateriale, hvor linned, guld, sølvmateriale og derefter, når trådbomuld blev populært, blev der lavet blondedesign generelt.

Under den industrielle og franske revolution omkring 1800 -tallet oplevede ændringer i mode og designindustri gode ændringer med hensyn til fremstilling og design af klud. På grund af disse ændringer blev investeringen i at designe blondermateriale mere overkommelig og let at væve bomuldsblondematerialet. Tilstedeværelsen af ​​blonder gennem saree blev introduceret omkring det 19. århundrede, siden modeindustrien er vokset sammen med nye og nyeste blonder stof saree.

Betydningen af ​​blonder Sarees:

Blonder saree er fremstillet af bomuldsstof, komforten og brugervenligheden øger den vigtige betydning af blonder saree. Der er en anden form for at skabe blonder design de mest almindeligt anvendte designs er Needle blonder og Bobbin blonder typer som efterfølges af andre typer hækling, Knyttede, Cut arbejde, Strikket blonder.

  • Håndtering af sareen er vigtig know-how for damerne, før man binder og bærer sareen. Afhængig af Saree -designet og farven kan blusen matches.
  • På grund af hudlindrende design og materiale er denne type saree bedst egnet til en fest eller under en bryllupsreception.
  • Tilføjelse til typerne lacework tilføjer farven på lacework også skønhed til saree -designet.

Lace Saree Funktioner:

På grund af sit nuancerede design er tiden til at skabe blondedesignerne virkelig mærkbar, hvilket fører til dens største betydning for at bevare sareen i længere tid ved at bære sareen på en ordnet måde med minimale bobby pins fastgjort til sareen.

Der findes en række forskellige blondedesigner, der omfatter Sheer -blonderne, som er et gennemsigtigt design, fuldt mønstrede blonder, der er delvist foret, og det elastiske blondestof, der har blondens udsyn med en elastisk fornemmelse. På grund af dets forskellige gebyrer og udseende gør det mere vigtigt fra andre sareer.

For det meste foretrukne aldersgruppe blandt kvinder:

Som man siger “Alder er ikke en grænse”, men i dette tilfælde kan man bære en blonder saree sætte grænser for damer, når de tænker på aldersrelateret designstil og sans. Når det kommer til hvilken aldersgruppe, er den helt sikkert blandt unge piger indtil midten af ​​40’erne. Efterhånden som året går, er midaldrende damer mere sundheds- og kostbevidste, de ser unge og moderne ud med den smukt indviklede blonder saree. Og det er meget velkendt, at unge piger helt sikkert er forelsket i moderne veldesignede blonder sareer.

Hvilken kropsform kvinder foretrækkes?

Dette er helt sikkert et vanskeligt spørgsmål, der skal besvares af piger og damer. Da denne saree er ganske sart og mindre formbar end andet sareestof, er der bestemt en begrænsning, når det kommer til foretrukken kropsform. Den mest passende kropsform kan helt sikkert være slank til mellemstor figur. På grund af mangel på fleksibilitet ville overdreven fedtbygget krop have svært ved at bære og vedligeholde sareen, og for den meget magre kropsform er blondestoffet mindre mærkbart end magert til mellemstort kropsform.

Seneste modeller af blonder Sarees med billeder:

Her er de top 10 blonder saree designs til et kendis look.

1. Chantilly Lace Saree:

Chantilly Lace Saree

Chantilly er navnet, hvis byen i Nordfrankrig derfor kaldes denne blonder saree som den franske Chantilly blonder saree. Denne type blonder sari er elegant at have på grund af den høje kvalitet af blonderne, der bruges til at væve denne farverige gevindblonde sari. Blondematerialet er fremstillet i Frankrig; derfor taler kvaliteten gennem farvens lysstyrke og også sari -holdbarheden.

Stof brugt: Stoffet, der bruges til at skitsere denne saree, er normalt bomuldsmaterialet, som også kan kombineres med andet syntetisk materiale for at tilføje ekstra udsyn.

Anledning til brug: Denne type kropsformende saree er bedst egnet som festtøj og også til enhver moderniseret traditionel version temafest.

2. Lace Net Saree:

Lace Net Saree

Netblonder sari er en type gennemsigtigt tekstil, der opnås ved omhyggeligt trådarbejde og dannelse af kryds mellem trådene, hvilket giver nettet form. Til dette netmateriale udføres snørebånd for at give et rigt udseende. Trådens farve kan enten ligne netmaterialet eller kontrast til netmaterialet.

Stof brugt: Det anvendte netmateriale er syntetisk materiale afgrænset sammen med bomuldstråd for at skabe snørebåndet langs sareen.

Anledning til brug: Denne type hudlindrende saree er et absolut outfit til en kulturel fest, kontorfest eller familiefester.

3. Brudeblonder Saree:

Brudeblonder Saree

Brudeblonder saree er en typisk saree, der bæres af bruden under den kristne bryllupsdag. Den typiske farve, der blev brugt under denne lejlighed, er ren hvid til lyserød eller endda off-white. Den anvendte farve er generelt mild for at fremhæve brudejuvelerne såvel som håret. Brudeblonder saree har dette unikke snøreværk, der løber langs hjørnerne såvel som på pallusiden med en almindelig krop. Sareens krop kan være af ethvert syntetisk sareemateriale.

Stof brugt: Stoffet, der bruges, er bomuldsblonder med stenarbejde indlejret på snøreværket. Det anvendte sareemateriale kan være af ethvert letvægtssyntetisk materiale.

Anledning til brug: Som navnet antyder, er dette en typisk brudens saree. I dag bærer brudepige også lacework saree i kontrastfarve.

4. Beige blonder Saree:

Beige blonder Saree

Beige blonder saree kan betragtes som universel farve saree, der passer til enhver hudfarve. Den faktor, der kan dominere, kan være grænsen og blusens farve. Ifølge ens lignende kan kantfarven og blusen vælges.

Stof brugt: Denne beige blonde saree er lavet af bomuldstråd, der er arbejdet sammen med patchwork kantdesign.

Lejlighed til at bære: Denne type enkel og elegant udseende saree kan bæres fra formelt kontorbeklædning til afslappet kaffemøde.

5. Fancy Lace Saree:

Fancy Lace Saree

Denne smarte blonder sari er en all-time favorit for alle college-piger til midaldrende på grund af sit dobbeltfarvede sareedesign med lækkert blonderarbejde udført langs hjørnerne, hvis sareen, når den er single fleet, snørren falder over sareekroppen, hvilket gør outfit ser iøjnefaldende ud.

Stof brugt: I denne dobbeltfarvede saree er det anvendte materiale letvægtschiffon, der suppleres med gyldent skinnende snøreværk langs hjørnerne.

Anledning til brug: Denne type saree kommer helt sikkert til at være semi-formel til et festtøj.

6. Lysekrone Blonder Saree:

Lysekrone Blonder Saree

Lysekrone blonder saree er et sart letvægts outfit, der bedst passer til slanke høje piger på grund af saree design. Denne saree har 3D -sekvensarbejdet sammen med stenarbejde. Sareens hjørner har det skulpterede formede design, hvilket giver tilføjelse til skønhed til denne sorte blonder saree.

Stof brugt: Denne rene sorte blonder saree er lavet af syntetisk materiale sammen med murværk. Stenværket kan enten være syntetiske sten eller ægte krystalsten.

Anledning til brug: Dette er et typisk ungt festdragt-outfit med et indo-vestligt moderne tema.

7. Georgette Lace Saree:

Georgette Lace Saree

Georgette er et af de foretrukne sareematerialer, der bæres af damer i alle aldre. Når designere kombinerer dette georgette blonder sareemateriale med snørebånd, er det bestemt et iøjnefaldende arbejde. Snørebåndet ses langs hjørnerne af sareen, der falder smukt langs lægningen, hvilket giver et attraktivt syn.

Stof brugt: Dette er en lysorange saree, der bruges sammen med en kombination af Georgette -materiale sammen med snøreværk. Blonderarbejde er et indviklet design sammen med blomsterarbejde.

Anledning til brug: Denne Georgette blonder saree kan bæres af unge damer op til midaldrende kvinder til enhver afslappet funktion samt et formelt kontoroutfit.

8. Floral Lace Saree:

Blomsterblonder Saree

Floral blonder saree er et iøjnefaldende saree-design, som har vundet opmærksomhed ved college, der går unge op til midaldrende kvinder. Siden i disse dage bevarer alle damerne i alderen 30 til 45 deres figur, hvilket gør denne saree med blomstertryk til et fantastisk outfit. Blomstertrykket kan være monofarvet til flerfarvet, hvilket giver et anderledes design.

Stof brugt: Stoffet, der bruges til denne røde blomsterblonde sari, er en kombination af netmateriale og floraprint, der opnås gennem snørebånd.

Anledning til brug: Denne saree er bestemt en fest til at gå tøj, såvel som familien får et tøj sammen.

9. Velvet Lace Saree:

Velvet Lace Saree

Velvet blonder saree er den trendsættende sareetype, når det kommer til Saree-industrien. Blonder -sari er i sig selv en fantastisk sareetype. For at gøre det mere interessant kombinerede designere snørebånd med fløjlsmateriale. Kan du forestille dig? Ja, det er en fantastisk kombination, som alle damerne gerne vil eje en. Sareens krop er lavet af net- og blonderkombination, og sareens hjørner er foret fuldstændigt med fløjlsmateriale fremhævet med patchwork.

Stof brugt: Denne Grå med sort farve fløjl sareekombination er overvejende fremstillet af snørebånd sammen med netmateriale set langs lægningen med sort fløjlsmateriale fastgjort langs siderne af sareen.

Anledning til brug: Fest, musikbegivenheder er en perfekt lejlighed til at bære denne fantastiske saree.

10. Celebrity Lace Saree:

Celebrity Lace Saree

Inspireret af tøjdesign, der blev brugt af skuespilleren i en film eller enhver festbegivenhed? Så er her et perfekt outfit, som unge damer og midaldrende kvinder kan prøve. Dette er den berømthede blonder sari, der er lavet af komplet snedkerarbejde sammen med ædelsten eller Kundan sten. Højdepunktet i denne saree er, at strømmen af ​​lacework saree, der komplimenterer kvinder, figurerer og farver mere passende.

Stof brugt: Materialet, der bruges til at skabe snørebåndet af originalt bomuldsmateriale og for at give et rigt udseende, bruger designerne en kombination af guld eller sølvtråd.

Anledning til brug: Da dette er en figur, der komplimenterer saree, passer denne type saree bedst til en berømthedsbegivenhed. Inviteret til en butiksåbning? Prøv derefter denne berømthedsblonder -saree.

Hvilken bluse er egnet til denne blonder -saree?

For damer er det bestemt ikke bare at vælge den bedste saree, men også at vælge den passende bluse til den. For at gøre det let for damer, findes der i dag færdige bluser. Til chiffonblonder saree kan damer kombinere en fløjls ærmeløs bluse. For gul blonder saree er grøn blonder saree sort fløjl eller Banarasi brokademateriale bluse en vidunderlig kombination. For netblonder saree er det satin, Raw silke, Poly silke designer bluse er en god kombination. Celebrity blonder sareen leveres med vedhæftet bluse, der kan designes som en stropløs eller en kravehalsbluse.

Sådan styler du blonder Sarees?

Da de fleste blonder saree er gennemsigtige, kan den bedste kombination til at fremvise snørebåndet samt supplere sareen være at bruge fløjl lang nederdel, der matcher blonder sareen. Derefter kan sareen bindes i traditionelt sareemønster, hvor palluen efterlades uplettet. Blonder sareer er ret tunge på grund af fuld bomuldstrådarbejde, dette får damer til at vælge denne type saree kun til en kort lejlighed som aftenfest eller en semi-formel kontorfest eller endda som festarrangør.

Smuk blonder saree, der fik indgang til indisk gennem europæisk indflydelse, nu har blonder sareen bevaret sin tilstedeværelse ved at få navnet indisk blonder saree. Denne stærke tilstedeværelse af blonder arbejdede saree gennem forskellige fantastiske design. Binding af blonder saree er kun den tidskrævende procedure på grund af sart nuanceret arbejde, men senere er saree let at håndtere, når den er brugt. For at bevare farven og lysstyrken på sareen, anbefales det at vaske hånden og hænge sareen lodret, hvilket får vandet til at løbe helt ud.

Nu efter at have fået en kort viden om blonder og blonder saree sammen med det tilhørende bluse design og blonder sarees billeder, er læserne tid til nogle indkøb. Tjek den nærmeste butik af dig, og prøv en blonder saree og del din oplevelse med at prøve en blonder saree.