Gyönyörű Batik Sarees – Próbálja ki ezt a 10 új dizájnt a lenyűgöző megjelenésért

A batik -száriknak érdekes múltjuk és készítési eljárásuk van. Hagyományosan olyan országokban készülnek, mint Indonézia, a legismertebb ország a gyönyörű batikoláshoz. Tervezéseik változatosak, beleértve a kultúrák széles skáláját és a helyi hagyományok hatását. Kivitelezésük és kemény munkájuk tükröződik a batikban.

Hogyan készülnek?

Az egész ruhára viaszálló festést alkalmaznak. Néha mintáikat úgy készítik, hogy pontokat és vonalakat rajzolnak az ellenállással együtt. Ezt a canting nevű poute eszköz segítségével érhetjük el. Néha az ellenállást rézbélyegekkel is mintázzák, amelyeket sapkáknak neveznek. Ekkor az történik, hogy az ellenálló festékekre felvitt viasz. A kézműves most színezheti a ruhát a saját választása szerint, ha a ruhát színbe áztatja. Ezt követően forrásban lévő víz segítségével eltávolítja a viaszt. Abban az esetben, ha többszínű ruhára van szükség, a kézműves tovább mártja és vízzel, és megismétli az eljárást.

Batik Sarees

A batikolás, a viaszálló szövetfestés, olyan régi, mint a 4. század, és Egyiptomban létezett. A múmiák csomagolására használták őket. A kínaiak, indiánok és japánok is ezt a technikát alkalmazták. A Batik művészet teljes fejlődése azonban többnyire Indonézia Jáva szigetén zajlik. Így a Batik saree dizájn fő specialitása a kivitelezésben és a finom kivitelezésben rejlik.

A Batik Sarees jellemzői:

A Batik sarees biztosan okkal híres. Íme néhány egyedi jellemzőjük.

 • A batik saree jól ismert tulajdonsága a viaszállóság alkalmazása a nyakkendő- és festéktechnikával szemben. Ismeretes, hogy viaszt használnak gyönyörű nyomatok kifejlesztésére az egész saree szöveten.
 • Továbbá virágmotívumokat és földes palettát használnak. Ezek néha élénk és meleg színeket árasztanak.

Melyik szövetet kell használni és a kívánt testalkat:

A batikolt sokféle szövetre felvihető, beleértve a pamutot, selymet vagy az ilyen típusú természetes szöveteket. A pamutszövetet azonban leggyakrabban batikoláshoz és mintákhoz használják. Mivel a sarees mindig a stílusos megjelenés módja, javasoljuk, hogy testalkatú nők próbálják ki ezt. A színek kiválasztása azonban a testalkat alapján történhet. Ellenkező esetben a batikolás jó lehetőség minden nő számára.

Tehát miért nem mesélünk a legjobb legjobb batikválasztásunkról, amelyet szeretünk?

A Batik Sarees 10 lenyűgöző formatervezése és nyomatai:

Nézzük meg a Batik sarees új képgyűjteményét.

1. Batik Selyem Saree:

Batik Selyem Saree

Mindig van jó alkalom selyem viselésére. A selymek nemcsak a testen kényelmesek, hanem a megfelelő nagyszerű megjelenést is biztosítják. Mint mondtuk, a sarees -en megjelenő Batik -tervek nagy részét erősen befolyásolja és inspirálja a helyi kultúra és hagyomány. Itt van egy gyönyörű Murshidabad Hand Batik selyem szári. Ezt Murshidabad helyi kultúrája ihlette, amely egyedivé teszi. A szépség a kézműves és ötletei által tett erőfeszítések tükröződése. A szín meleg és élénk színek keveréke. A gyönyörű piros szín díszíti a szegélyt, míg a meleg rózsaszín kevesebb helyet foglal el a közepén. A használt szövet tiszta selyem, és ez ideális választás lehet esküvőre vagy menyasszonyi partira.

 • Saree Design: Murshidabad Hand Batik Selyem Szári
 • Szövet: Selyem
 • Előnyös alkalom: Esküvői és menyasszonyi parti
 • Megfelelő testalkat: Minden nő számára alkalmas

2. Batik Cotton Saree:

Batik Cotton Saree

Valószínűleg nincs oka gyűlölni a pamutot! Szeretjük a pamutunkat, és a legnagyobb ok az elegancia, amit ad. Könnyen moshatók, miközben fenntartásuk kissé kihívást jelenthet. De az eleganciája nem helyettesítheti. Ez a Batik pamut szári nyugtató színek gyönyörű és meleg ragyogása. Valóban egyszerűnek tűnnek, és bármilyen alkalmi napon viselhetők. Párosítsa őket a megfelelő kiegészítőkkel, hogy gazdag megjelenést kapjon. Az egyik dolog, ami a gyapotot könnyűvé teszi, az a könnyű kezelés. További bónusz, hogy a legjobb választás egy forró nyári napon. Tehát vegyen fel egy batikolt pamut szárit minden ötlethez, és nézzen rámpára készen.

 • Saree Design: Sárga fekete Mulmul pamut Batik Saree
 • Szövet: Mulmul pamut
 • Előnyös alkalom: Napi viselet és alkalmi viselet
 • Megfelelő testalkat: Minden nő számára alkalmas

3. Batik Print Saree:

Batik Nyomtatás Saree

Itt van egy gyönyörű fekete -fehér selyem batikolás saree. Az itt használt szövet selyem, és a nyomtatás végigfut a saree hosszában, a fényes és a világos fekete -fehér váltakozásával. Így a saree átgondolt nyomatokkal rendelkezik, így ideális választás az összejövetelre és a hivatalos találkozásra. A batikolt saree -k általában rendelkezésre állnak, és választhat, hogy a sok színben, mintában és ötletben szereplő számos mintából és nyomatból választhat.

 • Saree Design: Fekete -fehér selyem batikolás Saree
 • Szövet: Selyem
 • Előnyös alkalom: Összefogás és hivatalos találkozás
 • Megfelelő testalkat: Minden nő számára alkalmas

4. Batik esküvői szári:

Batik esküvői szári

Az esküvői szárik nagyszerűek, élénkek. Szinte mindig színesek, és nehéz díszítő színeket árasztanak, hűen a hangulat szelleméhez. A többi szépség az enyhe kiegészítőkből származik, amelyek teljesen új megjelenést kölcsönöznek az öltözéknek. A buddhi batikok a kedvenceink itt! A kézműves kézzel festett viaszt, és kézzel is festette őket. Színeik a rendkívül fényesektől a finom választásokig terjednek, amelyek mindegyike bármilyen alkalomra hasznos lehet. Pasztell és krém színük a leggyakoribb. Minden munkájuk teljesen kézzel készült, ezért valóban egyedi, és pusztán a sok tehetséges kézműves erőfeszítése. Böngésszen a sok szín között, és vegye észre mindegyikben a munkát. Tanúságot tesznek a batik esküvői szári szépségéről. Az anyagot selyemből és pamutból használják.

 • Saree Design: Krémszínű Batik Saree aranynyomatokkal
 • Szövet: Selyem és pamut
 • Előnyös alkalom: Esküvő
 • Megfelelő testalkat: Minden nő számára alkalmas

5. Batik Kandyan Saree:

Batik Kandyan Saree

A kandyan szári színeiről ismert. A színválaszték érdekes választást tesz lehetővé. Alkalmi családi napra vagy alkalmi kirándulásra viselhetők. Ennek az egyik szárinak túlnyomórészt az egész testén egy színe van, fekete szegéllyel, kiemelve a színt. Egy adott stílusban viselt, és illatos színek gyönyörű díszeivel párosítható. A kandyan szári -kat a hagyományos batikolt szárinak tekintik, amelyek szerényen nagyszerűek, és több színben kaphatók, amelyek többsége világos. A felhasznált szövet nem mindig egyfajta, hanem pamut és más keverék, amelyet a tervezők a legjobban terveztek.

 • Saree Design: Rózsaszín színű Batik Cotton Saree
 • Szövet: Pamut keveréke
 • Előnyös alkalom: Alkalmi kirándulások
 • Megfelelő testalkat: Alkalmas minden nő számára

6. Batik Silk Saree tervező:

Batik Silk Saree tervező

A tervező batikok egy másik dolog, amit szeretni kell. A formatervezés ötvözete, amelyet a textil bonyolult hímzési munkái biztosítanak, biztosítva, hogy a design a legújabb legyen. A tervezői viselet általában sok gyönyörű árnyalatot és ötletet tartalmaz, amelyek alternatív módon a szövetre vannak nyomva. Ez egy törtfehér árnyalattal érkezik, amely a fekete színnel párosul. A szári felső része fehér színű, gyönyörű mintákkal hímezve rájuk több árnyalat használatával. Az erre a célra használt szövet tiszta selyem. A saree -nek kevés vagy semmilyen kiegészítőre nincs szüksége. Viselje ezt menyasszonyi partira vagy esküvői fogadásra, és teljesen lenyűgözőnek tűnik minden erőfeszítés nélkül.

 • Saree Design: Törtfehér és fekete Batik nyomtatott Saree
 • Szövet: Tiszta selyem
 • Előnyös alkalom: Felek és fogadások
 • Megfelelő testalkat: Minden nő számára alkalmas

7. Alkalmi Batik Saree:

Alkalmi Batik Saree

Legtöbbször olyan sarees -re van szükségünk, amelyet bármilyen alkalmi napon használhatunk. Legyen az irodai nap vagy a barátja házában tett látogatás, mindannyiunknak szüksége van egy alkalmi szárire, amely nem tűnik túl nagyszerűnek vagy színesnek. Szeretnénk megelégedni valamivel, ami a legmelegebb színű, a kényelmes szövet legmélyebb színében. Ez a könnyű anyag könnyen hordozható, és könnyen párosítható blúzzal vagy akár egy felsővel. Legjobban alkalmasak tengerparti vagy üdülő esküvőre. Ők is a legjobb választás lehet egy forró nyári napon. A felhasznált szövet kevert pamut, a kétszínű narancssárga szövet pedig kellemes a szemnek. A másik legjobb része ennek a szárinak az, hogy visszafordítható. Ez azt jelenti, hogy egyet használhat két különböző alkalomra! Hát nem jó üzlet?

 • Saree Design: Bézs és narancssárga alkalmi Batik Saree
 • Szövet: Vegyes pamut
 • Előnyös alkalom: Irodai viselet és alkalmi találkozók
 • Megfelelő testalkat: Minden nő számára alkalmas

8. Batik Georgette Saree:

Batik Georgette Saree

Georgette sarees biztosan a legjobb módja annak, hogy lenyűgözze a tömeget. Gyönyörű élénk színekben érkeznek, és leginkább parti és menyasszonyi viseletként tekinthetők. A színek választása érdekes, és blúzuk gyakran egyszerűen azért van, mert a saree önmagában nagyszerű. Az anyag néha sifont használt sima textúrájához, és nem tapad a testhez. A szövet georgette csillogó és nagyszerű is. Ez gyönyörű barna színű, és simán áramlik a testen. Minimális vagy semmilyen ékszert nem igényel, és valószínűleg csak egy gyönyörű blúzt. Ez a szári batikolt nyomtatással párosítva tiszta szépség. Próbáld ki ezt, és biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog!

 • Saree Design: Batik nyomtatott Georgette Saree barna színben
 • Szövet: Zsorzsett
 • Előnyös alkalom: Parti és menyasszonyi viselet
 • Megfelelő testalkat: Minden nő számára alkalmas

9. Tussar Silk Batik nyomtatással:

Tussar Selyem Batik nyomtatással

India másik gyönyörű selyeme Assamból származik, és Tussar néven ismert. A Tussar finom textúrájáról ismert, meleg és finom színekben. Ez a Tussar selyem Batik -nyomatok szép csavarja, és a szín és a nyomatok kombinációja megfelelő párnává teszi. A szegélyek kidolgozottak, és a minták gyakran nagyok, gyönyörű virágnyomatokkal. Különféle lehetőségek közül választhat, és még a legegyszerűbbek is megfelelő megjelenést kölcsönözhetnek. Az öltözék minimális ékszereket igényel, és puszta jelenléte elegendő ahhoz, hogy élénk és gyönyörű megjelenésű legyen. Ez lehet az ideális választás esküvőkre és más nagy bulikra.

 • Saree Design: Tussar Selyem Batik Nyomtatás Saree
 • Szövet: Tussar Selyem
 • Előnyös alkalom: Esküvő és egyéb nagy bulik
 • Megfelelő testalkat: Alkalmas minden nő számára

10. Batik Chanderi Saree:

Batik Chanderi Saree

A Chanderi népszerű kézi szövésű szári, és legismertebb a szövési eljárásáról. Híresek arról, hogy nagyon finom textúrájú szöveteket gyártanak selyemből és pamutból. Néhányuk zari munkával érkezik. Tudta, hogy ezeket a szári -kat a királyi jog pártfogolja? A Chanderi sarees gyönyörű, és ez az anyag általában rendkívül könnyű és kényelmes érzést nyújt a testnek. Ez a bizonyos Batik Chanderi saree gyönyörű nyomatokban kapható, főleg sötétebb színekben. A nyomtatás többi színe élénkséget kölcsönöz a szárinak, így rendkívül fényűzőnek tűnik. Párosítsd ujjatlan blúzzal, és ez lehet az ideális kirándulóruha vagy menyasszonyi parti viselet.

 • Saree Design: Batik Chanderi Selyem Szári Zari munkával
 • Szövet: Selyem és pamut
 • Előnyös alkalom: Menyasszonyi parti viselet
 • Megfelelő testalkat: Minden nő számára alkalmas

Batik Sarees számára megfelelő blúzok:

A Batik sarees számos lehetőséget kínál a blúz kiválasztásához. Általában nagyon jól passzolnak a szokásos egyszerű blúzhoz, amely egyszerű. Ehhez ujjatlan vagy csónaknyakú blúzt is kipróbálhat. A legtöbb ilyen szári önmagában nagyszerű, ezért csak egyet kell választania. Nem tudna sokat gondolkodni rajta? Csak menjen a mix és a mérkőzés mottójához.

A Batik Saree stílusának kialakítása:

A Batik sarees elegáns és egyszerű. Minimalista szépséget kínálnak minden további nélkül. HA Batik szári viselését tervezi, a következőképpen ölheti meg:

 • A Batik sarik ideálisak munkaruhákhoz. Feltétlenül válasszon merészebb nyomatokat finom színekben.
 • A kiegészítők kiemelhetik saree megjelenését. Válasszon szép jhumkákat vagy terrakotta ékszereket a mennyben készült meccshez.
 • A frizura variálható attól függően, hogy hol tervezi a szári viselését. Ha irodai, akkor választhat egy csinos kontyot vagy félfonatot. Egyszerűbb eseményekhez engedje le a haját.
 • Ne felejtsd el viselni a Bindidet, mert a legjobbat hozhatják ki belőled. Ha egyszerű kerek kötést választ, nem kevesebbet nézhet ki, mint egy Diva!
 • Végül, de nem utolsó sorban, válasszon szép etnikai lábbelit és kézzel készített kuplungot, hogy teljessé tegye megjelenését.

Csak még egy dolgot kell elmondanunk. Viselje stílusosan, és ne felejtse el magabiztosan járni. A szári puszta szépsége megteszi a magáét. A legjobb rész ezekben a szárikban az, hogy bármilyen alkalmi napon vagy néha egy nagy alkalomra viselhetők. Ez valóban a legjobb módja annak, hogy büszkélkedhessen a választott szárival és készen álljon a rámpára!