Gyönyörű flitteres Sarees – úgy fogsz kinézni, mint egy modern díva!

A flitteres szári a Közel -Keletről és a mediterrán országokból származik. A flittereket kezdetben cipőkön, táskákon és szöveteken használták a gazdag megjelenés érdekében. Később a szövet díszeinek részévé vált. A Sequin szó az arab „Sikka” szóból származik, ami érméket jelent. A 13. században az emberek Velencében „zecchinos” néven ismert érméket gyártottak, a francia pedig ezekből az érmékből alakította át a „flitterek” szót, ami öntött érméket jelent. A flitterek alapvetően a szövet díszítésére használt csillogó díszdarab körül vannak. A flitteres sarik manapság híresek, mivel ezek fényes, fényes, csillogó és gazdag megjelenést kölcsönöznek, és különleges estéken és etnikai alkalmakkor is viselhetők. A flitteres munkát általában a szári határán vagy alsó részén végzik.

Sequin Sarees fontossága:

A flitteres sarees a legjobb választás ünnepi alkalmakra és különleges esti partikra, mivel ezek fényes reflektorfényt kölcsönöznek. A flitterek általában vékony csillogó lapok, kerek formákra vágva, különböző színekben. Ezeket a szárikat az ünnepi alkalom (ha van) alapján tervezték, és a flitteres színeket gondosan választják ki a szövet színe alapján. A szövet általában selyem anyag. A flitterekkel az anyag jobban néz ki, és kiegészítik az anyag színének kiemelésével.

Sequin Saree Jellemzők:

A flitteres sarees jellemzői azonban korlátozottak; a kinézete projektek teljesen kiemelkedő! A flitteres sarikhoz sokféle kivitel áll rendelkezésre, és az alkalmaknak megfelelően tervezhetők.

  • A textíliák színe és szövete eltérő.
  • A selymet nehéz munkával lehet megtervezni, beleértve a zarit, a gyöngyöket és a tükörmunkát, míg a sima flitterek is lenyűgözően néznek ki.
  • A flitteres szári gazdag és gyönyörű megjelenésű, azonban úgy tekintik, mint a nagy karbantartást igénylő szári.

Milyen szöveteket használnak a flitteres Sarees -hez?

A flitteres munkát kiegészíti az anyag, és fontos a szövet bölcs kiválasztása. A szövetnek jónak, simanak és tartósnak kell lennie a flitterek helyben tartásához. Általában a flitteres munkákhoz leggyakrabban választott szövet a selyem és a krepp. Mind a selyem, mind a krepp fényes felületet kölcsönöz, és a megfelelő szín kiválasztásakor is jobban illik a flitteres munkához. Néha pamut és georgette is használatos.

Melyik testalkatú nőket részesítik előnyben?

Minden szövet kiegészül, ha a megfelelő felépítésű személy a megfelelő módon viseli. A flitteres saree célja, hogy kiegészítse a szövetet és a viselő személy testformáját. A flitterekkel ellátott textíliák jobban kiemelhetők, ha gömbölyű homokóra szerkezete viseli, ami lehetővé teszi a flitter végső ragyogását. Az ívelt szerkezetnek sikerül egy helyen tartania a flittert, és a szövet mozgása kiemeli a fényességet.

A Sequin Work Saris új kollekciója a Trend nőknek:

Legyen divatos az élő divatirányzat szerint flitteres sarees -sel.

1. Sequin Border Saree:

Flitter Border Saree

A flitteres border saree a pártviseletek gyakori fajtája, ahol csak a szegélyt tervezik flitteres munkákkal. Ez többnyire egyszínű szövet, kontrasztos flitterekkel.

Saree Design és használt szövet: A kialakítás általában vastag téglalap alakú szegély, egyetlen színben. A flitteres szegélyszária célja, hogy kiemelje a szövet színét, és tökéletes befejező szegélyt adjon a szárinak. Általában szintetikus és georgette anyagból készül. A flitteres munka georgette anyaggal kombinálva stílusos megjelenést kölcsönöz viseléskor. A szegély flitter saree általában egy fekete flitteres saree.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni: A saree viselésére a legalkalmasabb alkalom az esti partik.

2. Tervező Sequin Saree:

Sequin Saree tervező

A formatervezett flitteres sarik a divatirányzat trendjei. A flittereket gondosan helyezik el és tervezik, hogy kiemeljék a szövetet nem túl magasan, nem túl alacsonyan. A flitteres munkát néha hímzéssel és zari munkával is kombinálják a gazdag befejezés érdekében.

Saree Design és használt szövet: A minták a szövetnek megfelelően készültek, és többnyire virágminták. A saree szegélyt tervezték, és a saree testét is a tökéletes befejezéshez tervezték. A felhasznált szövet fényes krepp, sifon vagy georgette. A legélénkebb kollekciók közé tartozik az ezüst flitteres saree.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni: A formatervezett flitteres sarees a legjobban alkalmas partikra és különleges estekre.

3. Teljes flitter Saree:

Teljes flitter Saree

A teljes flitteres sarik híresek a hálóba ágyazott vastag mintákról. A flitterek az egész szöveten vannak, és gondosan készülnek, hogy az egész szövet fényes és csillogó legyen.

Saree Design és használt szövet: A design nem különös, mivel a teljes flitteres saree célja az, hogy az egész szövetet flitterekkel borítsa be. A tervek minimálisak, és egyszínű flittert használnak az egyszínű szöveten. A felhasznált anyag többnyire krepp és georgette. Az általánosan tervezett fehér flitteres saree, mivel az egész fehér szövet fehér flitterrel van borítva, ami jobbá és fényűzőbbé teszi.

Milyen alkalmakkor kell viselni: Ezek alkalmasak különleges alkalmakra és partikra.

4. Nehéz flitter Saree:

Nehéz flitter Saree:

A nehéz flitteres sarees a legjobban tervezett szári hagyományos alkalmakra, például esküvőkre. Ezeket több flitterrel tervezték, hogy gazdag megjelenést biztosítsanak. Ezeket a hálózott georgette saree -re és a királyi kivitelű selyemanyagra tervezték.

Saree Design és használt szövet: A minták általában virágosak, és általában gondosan készülnek a királyi befejezésre és a nagyszerű luxus megjelenésre egy különleges napon. Selyemre, sifonra és hálószövetre készül.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni: A legjobb alkalom a nehéz flitteres szári viselésére az esküvők, a házasságok és az etnikai funkciók.

5. Net Saree flitterekkel:

Net Saree flitterekkel

A flitteres hálószárnyak különféle tervezői sorozatok, amelyeket gondosan terveztek, hogy a lehető legjobb és luxusabb megjelenést kapják. A hálózott anyag általában georgette.

Saree Design és használt szövet: A flitteres sarees minták véletlenszerűek, és általában nehézek a pallún, míg a határon minimálisak. A flitterek színeit gondosan választják ki, hogy kiemeljék a szövet színét, és általában egyszínűek. A felhasznált szövet georgette és hálószövet.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni: A legjobb alkalom a hálószárnyak flitterekkel való viselésére a különleges esték és partik.

6. Chiffon Sequin Saree:

Sifon flitter Saree

A Chiffon Sequin sari divatos parti viselet, amelyet manapság használnak, mivel ez gazdag és elegáns megjelenést kölcsönöz. A szövet tapad a bőrhöz, és javítja a viselő személy görbe szerkezetét.

Saree Design és használt szövet: A minták véletlenszerű területeken készülnek a saree körül, és a minták többnyire miniatűr virágok vagy véletlenszerű flitteres koncentrikus körök. Az ehhez a dizájn flitteres szárihoz használt szövet sifon.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni: A legjobb alkalom sifon flitteres sarees viselésére esküvőkre, partikra, különleges estékre és baráti napokra.

7. Arany flitter Saree:

Arany flitter Saree

Az Arany Sequin Saree -t sima arany színű szövetre tervezték, és néha az egész szárit flitterekkel töltik meg, és néha egy különleges design különböző színű flitterekkel készül. Ez általában sifon és krepp anyagból készül.

Saree Design és használt szövet: Az egész szári tele van arany flitterekkel, és a szári megjelenését teljesen úgy tervezték, hogy luxus megjelenést kölcsönözjön. Az arany flittereket a saree pallu és a határ mentén helyezik el. A felhasznált anyag sifon vagy georgette a jobb kilátás érdekében.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni: Az arany flitteres szári viselésére a legjobb alkalmak a partik és az esti rendezvények.

8. Piros flitter Saree:

Piros flitter Saree

A vörös flitteres saree élénk fajta, a szári testrész pedig a szövet kiemelésére készült. Az alkalmazott flitterek általában ezüst és vörös színűek. A flitter színét gondosan választják ki, hogy növeljék a szövet színét.

Saree Design és használt szövet: A szövet teste és a szári pallu normálisan és véletlenszerűen van megtervezve. Az anyagot mintával töltik meg a flitterekkel, hogy fényes és csillogó felületet kapjanak. A használt szövet általában hálózott georgette vagy krepp anyag.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni: A szövet vörös színe és a flitteres fényesség minden bulizás alkalmával reflektorfénybe hozza.

9. Kék flitter Saree:

Kék flitter Saree

A kék flitteres saree-t kék hálóval ellátott szövetre tervezték, és itt kétszínű vagy többszínű flittereket használnak az anyag kiemeléséhez. A szövet kék színű, flitteres munkája révén az anyag csillogó lapnak vagy anyagdarabnak tűnik.

Saree Design és használt szövet: A kék flitteres saree mintái véletlenszerűen készülnek, mivel a flitteres tervezés célja, hogy az anyag szép legyen. Fekete flittereket is használnak a kék flitterekkel együtt, ami mélységet ad a dizájnnak.

Milyen alkalmakkor kell viselni: A kék flitter saree a legjobb partikhoz és különleges estekhez.

10. Rózsaszín flitter Saree:

Rózsaszín flitter Saree

A rózsaszín flitteres saree a legjobb választás partikra és trendi az egyetemi tinédzserek körében. A rózsaszín flitter saree -t úgy tervezték, hogy kiemelje az anyag babarózsaszín tónusát, és a flittert is választják, ha ezüst színű, ami mennyei megjelenést kölcsönöz.

Saree Design és használt szövet: A rózsaszín flitteres szárit véletlenszerűen mintáztuk az anyag mentén, és a flittert végig helyeztük. A szegélyt vastag flitterekkel, míg a testet véletlenszerű mintákkal tervezték. A felhasznált anyag sifon vagy georgette.

Milyen alkalmakkor érdemes viselni: A kiemelt rózsaszín tónusú szövet kiemelő ezüst flitterrel a legjobban alkalmas születésnapi partikhoz és funkciókhoz.

Melyik blúz alkalmas ehhez a flitteres Sarishoz?

A flitteres sarees jól néz ki a megfelelő flitteres megmunkált blúzzal. Ez a legalkalmasabb a partira és különleges alkalmakra, amelyek tele vannak fénnyel. A flitteres viselhető blúz szári az édeskés nyakkivágású mintás blúz vagy félig hálózott zárt vállú csónakos nyakú blúz. A 3/4 -es ujjú blúz gyönyörűen néz ki a flitteres szárival, és javítja a szári határvonalát. A blúzt kontraszt színű flitteres munkával vagy ezüst/arany – egyszínű flitteres munkával kell választani.

Hogyan kell stilizálni a flitteres Sarees -t?

A flitteres szári stílusának legjobb módja, ha lehengaként viseli, ahol a pallu elterjedt, hogy jobban bemutassa a terveket. A flitteres munka szári tökéletes viselési módja, ha a pallut az egyik szélén hagyjuk, ahol a másik szél rögzítve van. Ez a viselési mód jobban láthatóvá és bájosabbá teszi a dizájnt a bulik során, és a flitter minden egyes darabjából visszaverődő fény visszaverődése pompássá teszi!

A flitteres sarik újonnan megjelenő trendek, és most a divatiparban is trendek. A flitteres sarees különböző mintákkal és mintákkal kapható, és ezek a legjobb választás a partikra és a különleges esti alkalmakra. Ezeket a flitterrel megmunkált szárikat általában minden alkalomra és fényekkel teli helyre preferálják. Ezek a flitteres sarik különböző mintákban kaphatók, amelyek alkalmasak több és különböző alkalmakra. A különböző színű flitterekkel és szövetekkel a legjobb választás különleges alkalmakra és partikra. Válassza ki a megfelelő stílusú és színű flitteres saree -t, amely jobban illik a bőrszínéhez és az alkalomhoz, és legyen az est/alkalom sztárja!