Lustrous Dupion Silk Sarees, der vinder dit hjerte!

Dupion silke er også kendt som Dupioni eller Douppioni. Dette er et 100% rent råt silkemateriale, der er helt naturligt. Oprindelsen blev skabt af en blanding af væveteknik, hvor fin tråd og ujævn tråd blandes sammen. Dette skaber stramt værftsmateriale, der har en meget høj glans. Glansen af ​​dette stof er perfekt. Så dupion silke saree skabt med denne teknik har en vidunderlig glans, og denne sarees historie er for alle at se. Så sareer som dupion pattu sarees, dupion præget sareer osv. Har en stor værdi på markedet. Bryllupper og særlige lejligheder er det tidspunkt, hvor disse sareer købes. Du finder alle de bedste sarees i denne kategori til den allerbedste dag i dit liv.

Dupion Silk Sarees Betydning:

Da dupion silke sareerne er fremstillet af den allerbedste silke, der findes, er vigtigheden af ​​disse sareer altafgørende. Den rå silke, der bruges i dette stof, er perfekt til en fin finish. Dette er fantastisk til bryllupssareer, hvor bruden skal se bedst ud. Den skinnende effekt af de rene dupion silke sarees er lige hvad der er nødvendigt i bryllupssareerne. Så hvis du tænker på, hvilken slags materiale du skal vælge til dit bryllup eller endda en anden vigtig dag, så kig ikke længere end dupion silke.

Dupion Silk Saree Funktioner:

De mange funktioner i dupion silke saree er,

  • Glansfuld effekt på sareen giver en rig følelse.
  • Sareens glans er lys, og farverne springer glimrende ud.
  • Sareens tekstur er tyk, så den sidder godt på kroppen.
  • Det ser meget fantastisk ud, når det er draperet.
  • Den rene silke, der bruges i sareestoffet, gør det dyrebart og dyrt.
  • Det går godt med guld-, sølv- eller trådarbejde udført på kroppen, palla eller kant.

Hvilke stoffer bruges til Dupion Silk Sarees:

Dupion silke saree er et naturfiberstof, der er lavet af ren råsilke. Den er lavet af en blanding af morbærsilke og råsilke. Stoffet, der bruges i dupion silke saree, er, hvad du får fra naturlige materialer. Så du er sikker på at få noget, der ikke er raffineret eller maskinfremstillet. Denne renhed af stoffet er det, der adskiller dupion silke sareen fra hinanden. Du finder udgifterne til disse sareer til at være på niveau med de bedste designer sareer.

Hvilken kropsform kvinder foretrækker:

Da dupion sarees er lavet af rent silkemateriale, men de har teksturen af ​​råsilke, er de perfekte til enhver kropsform. Hvis du er slank bygget, vil sareerne falde smukt over din krop. Sareerne er også tilgivende, hvis du er overvægtig og har en fyldigere krop. Du kan lade sareernes palla stå fri, så det giver en illusion om en tyndere ramme. Så få det bedste ud af disse store silkesareer.

Smukke designs af Dupion Silk Sarees med billeder:

Lad os se på de 10 bedste Dupion silke sarees får dig til at se rig, glamourøs og fantastisk ud.

1. Dupion Banarasi Silk Saree:

Dupion Banarasi Silk Saree

Her er en fantastisk dupion banarasi silke saree, som du kan få til en god pris. De rige nuancer af rødt og gult med guld er lige hvad en brud gerne vil have på. Så hvis du elsker disse lyse nuancer, så tjek dette banarasi -vidunder.

Design og stof: Sareens design er blomstret med trådarbejde overalt. Guld zari palla og grænsen er brede og giver dig en dejlig længdefølelse til sareen.

Anledninger til brug: Denne særlige saree er perfekt til nogle helt særlige lejligheder som festivaler, bryllup, ceremonier osv.

2. Dupioni Pattu Saree:

Dupioni Pattu Saree

Denne fantastiske grønne saree, som er en dupion pattu saree, er den perfekte til en festlig lejlighed. Du kan se de indviklede vævede tråde, der skaber en geometrisk effekt. Et twist fra den traditionelle saree, denne pattu saree er vidunderlig for alle, der elsker at turde og ændre sig.

Design og stof: Det design, som pattu sareen har, er geometrisk med trekanter og cirkler, der er vævet i tråden. Dette giver det en fantastisk effekt, som du vil nyde at bære.

Anledninger til brug: Tjek særlige dage i dit liv for denne vidunderlige saree som Diwali, kontorfunktioner osv.

3. Art Dupion Silk Saree:

Art Dupion Silk Saree

Art dupion silke saree er en skabelse af undren. Du kan få det bedste fra begge verdener i disse sareer. Disse sareers mønster og kreativitet er lige hvad den moderne kvinde ønsker. Art silke sarees er meget billigere end de rene silke, så du kan købe en del af dem.

Design og stof: Designmæssigt er art dupion sarees normalt blomster sareer, der har lyse store blomster. De kontrasterende farver spiller også en stor rolle i designet af disse sareer.

Anledninger til brug: Du kan bære disse sareer til lejligheder som kontorbeklædning, afslappede møder, funktioner osv.

4. Almindelig Dupion Silk Saree:

Plain Dupion Silk Saree

Her er en almindelig dupion silke saree, der vil smelte dit hjerte. Farverne på de almindelige dupion sarees er meget iøjnefaldende. Da glans og silkeglans kommer godt frem i dupion silke sareerne, popper farverne på sareerne virkelig ud.

Design og stof: Den vidunderlige blå nuance af denne saree er ret lys. Kontrastfarverne grøn og rød på pallaen tilføjer et interessant twist. Tilsætning af kvaster i slutningen af ​​sareen er også et godt strejf.

Anledninger til brug: Her er en saree, som du kan bære ved enhver lejlighed som afslappet eller formel. Klæd den godt på, så den også kan bruges til festivaler.

5. Dupion Tussar Saree:

Dupion Tussar Saree

Tussar er et andet fantastisk stof, der blandes med dupion silke for at danne dupion tussar saree. Dette giver et groft slags stof, der klæder godt. Du vil elske at have en af ​​disse dupion tussar sarees i din samling af sarees.

Design og stof: Designet på denne tussar dupion saree er stribet. Kroppen er almindelig i fantastisk fuchsia farve. Sareens kant er guld og sorte striber. Igen tilføjer tilføjelsen af ​​kvaster et vidunderligt twist.

Anledninger til brug: Denne saree kan bruges til festivaler, funktioner, kontorfester, kattefester osv.

6. Dupion -præget Saree:

Dupion præget Saree

Prægning er en proces til opnåelse af en effekt ved at trykke på noget. Det præget look i dupion -præget sarees er så fascinerende, at du vil blive forelsket i dem. De fleste sareer har blomsternoter, og dette er skabt af udskrifter.

Design og stof: Designet i denne dupion -præget saree er blomster i en paisley -kant. Sareens kant er guld og kontrasterende lilla med trådarbejde.

Anledninger til brug: Dette er en saree, du kan bære til tempelfunktioner, festivaler eller pujas. Du kan også tilføje kraftigt tilbehør til at bruge det til lejligheder.

7. Poly Dupion Silk Saree:

Poly Dupion Silk Saree

Poly dupion silke saree er en anden vidunderlig type dupion silke saree. Disse er normalt trykte sareer, der er billigere end de rene silke sareer. Du kan få farvekombinationer, der er fede og lyse. Design er meget smuk og virkelig fantastisk.

Design og stof: Stoffet er blødere og designet er meget blomstret. Du kan få trykt karosseri på disse sareer. Trådarbejde udføres på kanten med en kontrastfarve.

Anledninger til brug: Disse sareer er mere til fritidstøj og enkle funktioner. Du kan bære dem til møder, kattefester osv.

8. Designer Dupion Silk Saree:

Designer Dupion Silk Saree

Designertøj er noget af en modefide, som moderne kvinder elsker. Det er en stor chance for at få noget fancy og stilfuldt, som ikke er den traditionelle type. Designer dupion silke sarees er meget stilfulde og gode til damer med en ny smag.

Design og stof: Designene på disse sareer varierer fra blomster til geometriske. Da de er designer sarees, er indviklet arbejde og smarte farvekombinationer en del af det. Stoffet er rent silke, og disse farver popper meget godt.

Anledninger til brug: Du kan bære designertøj til smarte lejligheder, kattefester, bryllupsreceptioner osv.

9. Ghicha Dupion Silk Saree:

Ghicha Dupion Silk Saree

Ghicha dupion silke saree er en anden sej samling, du kan have. Disse sareer har et vidunderligt trådarbejde, der udføres over hele sareen eller nær grænsen. De kan blomster, påfugle osv. I det indviklede arbejde. Prøv at købe mindst en af ​​disse typer sareer.

Design og stof: Designet i ghicha silke sarees er rent almindeligt eller blomstret med mere traditionelle indfødte mønstre. Så du finder blomster og blade, påfugle osv., Der er store og dristige.

Anledninger til brug: Du kan bære disse sareer til særlige lejligheder som tempelbesøg, pujas, funktioner, ceremonier osv.

10. Broderet Dupion Silk Saree:

Broderet Dupion Silk Saree

Broderi er et ældgammelt arbejde, der udføres i hånden. Denne broderede dupion silke saree er en af ​​de fine håndarbejdede sareer, der er specielle. Du finder sareen til at være med indviklet arbejde og perfekt til selv en brud.

Design og stof: Stoffet, der bruges her, er ren silke, der er dupionsilke. Sareens fald er så glat, at du vil elske at bære det af. Designet er blomstret med noget geometrisk arbejde også. Indviklet broderi gør det ganske fantastisk.

Anledninger til brug: Dette er en særlig brude slid saree til bryllupper, ceremonier osv. Er de steder, hvor du kan bære denne saree.

Hvilken bluse er egnet til denne Dupion Silk Sarees:

For en dupion silke saree bør du også fokusere på en god bluse. Så gå ind for almindelige dupion silkebluser med kontrastfarve. Silkens dybe nuancer vil skille sig ud og få sareen til at se endnu mere betagende ud. Du kan vælge fuld ærmer på nogle af sareerne. De fleste kvinder kan også lide den korte ærme, da den er lettere at styre. Tilføjelse af guld zari -arbejde til grænsen til bluserne er også en god mulighed.

Sådan Style Dupion Silk Sarees:

For at style en dupion silke saree skal du tage disse noter,

  • De fleste dupionsilke sareer bør efterlades løse på pallaen, så det indviklede palla -arbejde ses godt.
  • Hvis du gerne vil pinse pallaen op, skal du lave den til et lille læg, så sareen ser fantastisk ud.
  • Traditionelle dupion sarees bæres med pallaen på venstre skulder. Du kan også prøve den forreste foldning.
  • Tilføjelse af noget indviklet tilbehør kan også tilføre sareens glamour.

Ren dupion silke sarees er et raseri blandt saree -elskere. Da renheden af ​​disse sareer er dyrebar, er den også en del af en brudes samling. Dupion silke sarees har en vidunderlig glans og tekstur, der er utrolig. Med indviklet håndarbejde, guldkant osv. Disse sareer bliver til noget spektakulært. Med de forskellige typer som banarasi, pattu, præget, poly, tussar osv. En kvinde er forkælet med valgmuligheder bogstaveligt talt. Så tag dig god tid og tjek de forskellige typer dupion silke sarees, som vi har nævnt her. Køb det bedste for et engangskøb, der vil vare dig for evigt.