Smukke paillet sarees – Du vil ligne en moderne diva!

Pailletten sarees stammer fra Mellemøsten og Middelhavslandene. Paljetterne blev oprindeligt brugt på sko, tasker og stof til et rigt udseende. Senere udviklede det sig til at være en del af dekorationer på stoffet. Ordet Sequin stammer fra det arabiske ord “Sikka”, der betyder mønter. I det 13. århundrede producerede folk mønter kendt som “zecchinos” i Venedig og fransk tilpassede ordet “pailletter” fra disse mønter, der betyder støbte mønter. Paljetterne er dybest set omkring glitrende prydstykker, der bruges til at dekorere stoffet. Den paillet saris er berømt i dag, da disse giver et blankt, skinnende, glitrende og fyldigt look og kan bruges til både særlige aftener og også etniske lejligheder. Paljetterne udføres normalt på grænsen eller den nedre del af sareen.

Paillet Sarees Betydning:

Pailletsarier er det bedste valg til festlige lejligheder og særlige aftenfester, da disse giver et skinnende spotlight -look. Paljetterne er normalt tynde glitrende ark skåret i runde former i forskellige farver. Denne sarees er designet baseret på den festlige lejlighed (hvis nogen), og også paljetterne er valgt omhyggeligt baseret på stoffets farve. Det valgte stof er normalt silkemateriale. Paljetterne får stoffet til at se bedre ud, og de supplerer ved at fremhæve stoffets farve.

Paillet Saree Funktioner:

Funktionerne i paillet sareerne er imidlertid begrænsede; udseendet det projekterer er helt enestående! Der findes en række forskellige designs til paillet -saris, og de kan designes efter lejlighederne.

  • Motiverne på stoffet varierer med farve og stof.
  • Silken kan designes med hårdt arbejde, herunder zari, perlerarbejde og spejlværk, hvorimod de almindelige pailletter også ser fantastiske ud.
  • Den paillet sari er rig og smuk af udseende, men den anses for at være den høj vedligeholdende sari.

Hvilket stof bruges til pailletsarier?

Paljetterne suppleres af stoffet, og det er vigtigt at vælge stoffet. Stoffet skal være godt, glat og det skal også være holdbart til at holde pailletterne på plads. Normalt er det mest valgte stof til pailletarbejde saris silke og crepe. Både silke og crepe giver en blank finish, og det passer også bedre til paljetterne, når den rigtige farve vælges. Nogle gange bruges bomuld og georgette også.

Hvilken kropsform kvinder foretrækker?

Hvert stof suppleres, når det bæres på den rigtige måde af den rigtige strukturerede person. Paillet sareen sigter mod at supplere stoffet og også kropsformen på den person, der bærer det. Paljetterne på stoffet kan fremhæves bedre, når de bæres af en buet timeglasstruktur, der muliggør den ultimative glans af paljetten hele vejen igennem. Den kurvede struktur formår at holde pailletten ét sted, og stofbevægelsen fremhæver glansen.

Ny samling af Paillet Work Saris til kvinder i trend:

Bliv trendy i henhold til livemodetrenden med paillet -sareer.

1. Paillet Border Saree:

Paillet Border Saree

Paillet border saree er den almindelige sort af festtøj, hvor kun grænsen er designet med pailletarbejde. Dette er for det meste ensfarvet stof designet med paljetter i kontrastfarve.

Saree Design og stof brugt: Designet er normalt en tyk rektangelkant lavet i en farve. Formålet med pailletten border sari er at fremhæve stoffarven og give en perfekt finishkant til sareen. Det er normalt lavet på syntetisk og georgette materiale. Paljetterne kombineret med georgette stof giver et stilfuldt look, når de bæres. Border paillet saree er normalt en sort paillet saree.

Hvilke lejligheder at bære: Den bedst egnede lejlighed til at bære denne saree er aftenfester.

2. Designer Sequin Saree:

Designer Sequin Saree

Designer sequin saris er den trendige sort af saree i modetrenden. Paljetterne er placeret og designet omhyggeligt for at fremhæve stoffet ikke for højt, ikke for lavt. Paljetterne kombineres undertiden også med broderi og zari -arbejde for den rige finish.

Saree Design og stof brugt: Designene er i henhold til stoffet og er for det meste af blomstermotiver. Sareegrænsen er designet, og også sareens krop er også designet til den perfekte finish. Det anvendte stof er skinnende crepe, chiffon eller georgette. De mest livlige samlinger omfatter sølvfarvet pailletten saree.

Hvilke lejligheder at bære: Designer paillet sareerne er bedst egnet til fester og særlige aftener.

3. Fuld Paillet Saree:

Fuld Paillet Saree

Fuld paillet saris er berømt for de tykke designs, der er lavet på stof med net. Paljetterne er steder overalt i stoffet og er lavet omhyggeligt for at gøre hele stoffet skinnende og glitrende.

Saree Design og stof brugt: Designet er ikke særligt, da formålet med fuld paljetsaree er at dække hele stoffet med pailletter. Designene er minimale, og der bruges en enkelt farve paillet på stoffet med en farve. Det anvendte materiale er for det meste crepe og georgette. Den almindeligt designede er hvid paillet saree, da hele det hvide stof er dækket med hvide pailletter, som gør det bedre og luksuriøst.

Hvilke lejligheder at bære: Disse er velegnede til særlige lejligheder og fester.

4. Heavy Sequin Saree:

Heavy Sequin Saree:

Tunge paillet sareer er de bedst designede sareer til traditionelle lejligheder som bryllupper. Disse er designet med flere pailletter for at give et rigt look. Disse er designet på nettede georgette saree og også på silkemateriale til den kongelige finish.

Saree Design og stof brugt: Designene er normalt blomster, og disse er normalt lavet med omhu for den kongelige finish og flotte luksuslook på en særlig dag. Den er lavet på silke, chiffon og netstof.

Hvilke lejligheder at bære: De bedste lejligheder til at bære tunge paillet saree er bryllupper, ægteskaber og etniske funktioner.

5. Net Saree med pailletter:

Net Saree med pailletter

Net sarees med pailletter er en række designserier, der er designet omhyggeligt for at få det bedre og luksuriøse look hele vejen igennem. Det nettede materiale er normalt georgette.

Saree Design og stof brugt: Designene på nettet sarees med paillet er tilfældige og er normalt tunge på pallu, mens de er minimale på grænsen. Paljetterne er valgt omhyggeligt for at fremhæve stoffets farve og er normalt ensfarvede. Det anvendte stof er georgette og nettet stof.

Hvilke lejligheder at bære: De bedste lejligheder til at bære net sarees med pailletter er særlige aftener og fester.

6. Chiffon Sequin Saree:

Chiffon Paillet Saree

Chiffon Sequin sari er trendy festtøj, der bruges i dag, da det giver et rigt og elegant look. Stoffet klæber til huden og forbedrer den buede struktur af den person, der bærer det.

Saree Design og stof brugt: Designene er lavet på tilfældige områder rundt omkring i sareen, og designene er for det meste miniatureblomster eller tilfældige paljetter koncentriske cirkler. Stoffet, der bruges til dette design paillet saree, er chiffon.

Hvilke lejligheder at bære: De bedste lejligheder til at bære chiffon paillet sareer til bryllupper, fester, særlige aftener og en dag ude med venner.

7. Gold Sequin Saree:

Guld paillet Saree

Gold Sequin Saree er designet på et almindeligt gyldent stof, og nogle gange er hele sareen fyldt med pailletter, og nogle gange er et bestemt design lavet med paletter i forskellige farver. Dette er normalt lavet på chiffon og crepe stof.

Saree Design og stof brugt: Hele sareen er fyldt med guld paillet og sareens udseende er fuldstændigt designet på en sådan måde at give et luksus look. Guldpaletterne er placeret over hele saree pallu og kant. Det anvendte stof er chiffon eller georgette for et bedre udsyn.

Hvilke lejligheder at bære: De bedste lejligheder til at bære guld paillet saree er fester og aftenfunktioner.

8. Rød paillet Saree:

Rød paillet Saree

Den røde paillet saree er en levende variant, og saree -kropsdelen er designet og fremhæver stoffet. Paljetterne, der bruges, er normalt i sølv og rød farve. Farven på pailletten vælges omhyggeligt for at øge stoffets farve.

Saree Design og stof brugt: Stoffets krop og sareens pallu er designet normalt og tilfældigt. Stoffet er fyldt med pailletter i et mønster for at give den blanke og glitrende finish. Det anvendte stof er normalt georgette eller crepe -materiale med netto.

Hvilke lejligheder at bære: Stoffets røde farve og skinnende glans fra paillet bringer rampelyset til det ved enhver fest.

9. Blue Sequin Saree:

Blå paillet Saree

Blå paillet saree er designet på et blåt stof, og her bruges tofarvede eller flerfarvede pailletter til at fremhæve stoffet. Stoffets blå farve med paillet virker overalt, får stoffet til at ligne et glitterark eller et stykke materiale.

Saree Design og stof brugt: Designene på den blå paillet saree er lavet som et tilfældigt mønster, da formålet med pailletdesignet er at få stoffet til at se smukt ud. Sorte pailletter bruges også sammen med blå pailletter, hvilket giver design dybde.

Hvilke lejligheder at bære: Blå paillet saree er den bedste til fester og særlige aftener.

10. Pink Sequin Saree:

Pink paillet Saree

Pink paillet saree er det bedste valg til fester og trend blandt college teenagere. Den lyserøde paillet saree er designet til at fremhæve babyens lyserøde tone i stoffet, og også er pailletten valgt, hvis den hovedsagelig er i sølvfarve, hvilket giver himmelsk udseende.

Saree Design og stof brugt: Den pink sequin sari er designet langs stoffet i et tilfældigt mønster, og pailletten er placeret hele tiden. Grænsen er designet med et tykt arrangement af pailletter, mens kroppen er designet med tilfældige mønstre. Det anvendte stof er chiffon eller georgette.

Hvilke lejligheder at bære: Det fremhævede lyserøde tonet stof med fremhævet sølvfarvet paillet er bedst egnet til fødselsdagsfester og funktioner.

Hvilken bluse er egnet til denne paillet Saris?

Pailletsarier ser godt ud med den rigtige paljetterblus. Dette er bedst egnet til festen og særlige lejligheder, der er fyldt med lys. Blusen, der kan bæres til pailletbearbejdet saree, er den bløde halsudskæringsbluse eller halvnettet lukket skulderbådlinje-halsbluse. Blusen med 3/4 ærme ser smuk ud med paillet sareen, og den forbedrer sareens kantlinje. Blusen skal vælges med paljetter i kontrastfarve eller sølv/guld – ensfarvet paljetter.

Sådan Style Paillet Sarees?

Den bedste måde at style paillet sareen på er at bære den som en lehenga, hvor pallu er udbredt for at fremvise designs bedre. Den perfekte måde at bære pailletten work saree på er at lade pallu falde på den ene kant, hvor den anden kant er fastgjort. Denne måde at bære den på gør designet bedre synligt og dejligt under festerne og reflekserne af lyset, der spredes fra hvert enkelt stykke paillet, gør det smukt!

Pailletsarier er nyopstået trend, og de er nu i trend inden for modeindustrien. Paillet sarees fås med forskellige designs og mønstre, og disse er det bedste valg til fester og særlige aften lejligheder. Disse pailletbearbejdede sareer foretrækkes normalt til enhver lejlighed og sted fyldt med lys. Disse paillet sharis fås i forskellige mønstre, der er velegnede til flere og forskellige lejligheder. De forskellige farvepaletter og det anvendte stof gør det til det bedre valg til særlige lejligheder og fester. Vælg den rigtige stil og farve på pailletten saree, der er bedre egnet til din hudtone og lejlighed og bliv aftenens/lejlighedens stjerne!