Top 12 fineste Varanasi Sarees med billeder

Varanasi eller Kasi har en betydelig plads i den indiske kultur. Det har nogle af Indiens fineste templer og er også fødestedet for Banarasi eller Varanasi Sarees. Disse sareer legemliggør Indiens kulturelle rigdom med hensyn til farver og vævning. De er kendt for deres brude sarees, for de lyse nuancer og indviklede detaljer. De kommer primært i silke, men tilbyder også sareer i bomuldsmaterialer. Nogle af de bedste designere i Indien som Sabyasachi får deres materiale hentet fra væverne i Varanasi Sarees. Tjek denne artikel, hvorfor disse sareer er et must-buy:

Smukke Varanasi Sarees med billeder:

Her er de top 12 Varanasi sarees som følger med smukke billeder.

1. Varanasi Pattu Sarees:

Varanasi Pattu Sarees

Denne smukke Varanasi Pure Pattu saree er håndvævet til perfektion. Den fås i påfuglfarver som grøn og blå for at gøre dit look lysere. Den indviklede blomstervævning på grænsen får dig til at se fantastisk ud. Den bedste del af denne saree i den rige pallu, der består af ren sølv zari.

2. Varanasi Cotton Sarees:

Varanasi bomuldssareer

Disse sareer er et must-buy for bomuldssaree-elskere. De ser kongelige ud og tilbyder et værdigt udseende. Disse er perfekte til små lejligheder, hvor du ønsker at bære noget let, men alligevel ser lejlighedsvis klar. Varanasi bomuldssareer fås i en række farver, og de rige, smukt vævede kanter er et højdepunkt.

3. Varanasi Handloom Sarees:

Varanasi Handloom Sarees

Varanasi er berømt for sine håndvævsarier. Disse sareer er omhyggeligt vævet i guld- og sølvtråde. Varanasi handloom sarees er berømt over hele verden for deres rige toner. Disse sareer er populære blandt berømtheder, der elsker at fremvise indiske tekstiler i internationale fora.

4. Det røde Varanasi Saree -design:

Det røde Varanasi Saree -design

Trist, men sandt, der er mange falske Varanasi -sareer tilgængelige på markedet lige nu, og folk undtagen dem tror, ​​at de er de autentiske. Man kan let identificere en ægte Varanasi -saree ved at se på stofmateriale og mærke det ordentligt. Denne særlige røde er den bedste Varanasi saree, som du endda kan tænke på at bære.

5. Varanasi Silk Saree:

Varanasi Silk Saree

Leder du efter en god Varanasi saree i silke? Denne er sandsynligvis en af ​​de fineste, der falder i den kategori. De farver, der blev brugt under design af dette, er den vigtigste attraktive funktion ved denne saree, og det er det, der i første omgang stjæler alt udseende.

6. Pure Varanasi Silk Saree:

Ren Varanasi Silk Saree

Har du brug for en god Varanasi saree? Tag et godt kig på denne, og de blændende farver vil let imponere dig. Sareen ser virkelig tiltalende ud og kan sportes under en festlig begivenhed. Mønsteret, som denne saree følger, er ret imponerende, og grænserne er også meget attraktive,

7. Den trykte Varanasi Saree:

Den trykte Varanasi Saree

Denne saree har et virkelig attraktivt trykt design, der er udført på en rød bund. Designet er udført i en gylden farve, og mønstrene udført på grænserne er så attraktive, at alle vil blive imponeret over dets dragning og vil være klar til at bære denne smukke indiske traditionelle kvindedesigner næsten overalt.

8. Den dybe røde Varanasi Saree:

Den dyb røde Varanasi Saree

Dette er en af ​​de smukkeste røde sareer, som en kvinde nogensinde kan have på. Sareen kommer med et meget attraktivt gyldent farvemønster på grænserne. Sareens hovedkrop er også dekoreret med flora -mønstre, og det er denne sarees hovedattraktion.

9. Brylluppet Varanasi Saree:

Brylluppet Varanasi Saree

Denne særlige bryllupssaree er sandsynligvis en af ​​de smukkeste. Den har en lyserød farve sammen med små gyldne mønstre udført på sareen. Uden tvivl er det et af de bedste indiske beklædningsgenstande, som en kvinde kan have på sin krop.

10. Det traditionelle bryllup Varanasi Saree:

Det traditionelle bryllup Varanasi Saree

Bryllupssæsonerne er på deres krop, og du bør være godt udstyret med intet andet end de bedste indiske beklædningsgenstande nogensinde. På billedet herunder er der en meget attraktiv saree opbevaret på en platform. Det ser meget attraktivt ud med alle de små, men unikke og autentiske gyldne farvedesigner udført på det lyserøde lærred. Kantlinjemønsteret, som denne saree følger, er også ret attraktivt. Enhver indianer, der fraråder at bære sarees, vil blive imponeret over dette design og vil helt sikkert have det med på kroppen.

11. Designer Silk Varanasi Saree:

Designer Silk Varanasi Saree

Når det kommer til silke, skal du stole på Varanasi -sareerne. Denne særlige saree leveres med smukke kantmønstre sammen med anvendelse af mere end én farve. Kort sagt kan det siges, at denne saree er en af ​​de mest imponerende Varanasi silke sareer nogensinde.

12. The Violet Varanasi Saree:

Violet Varanasi Saree

Fra den smukke by Banaras kommer denne endnu smukkere violette saree, der er specielt beregnet til de slanke kvinder. Denne type sarees bør købes under hensyntagen til kropstypen.

De fleste Varanasi sarees er inspireret af Moghul -designs, der viser motiver som blomster, blade. Hovedformen af ​​Varanasi sarees i brokaden, som har en metallisk guldfinish på sig. Varanasi sarees er den mest værdsatte besiddelse af hver indisk brud. Ingen vigtig lejlighed er komplet uden disse sareer. Ren Varanasi sarees er meget dyr, i betragtning af den tid de tager at fuldføre. Imidlertid findes billigere alternativer, som er en efterligning af de rene sareer.