Top 20 samling af Kota Sarees, der passer til enhver lejlighed

Kota Doria er den beklædningsgenstand, der bruges til fremstilling af Kota sarees, og disse beklædningsgenstande leveres af Kota -regionen og deraf navnet. Disse sareer er vævet i et nettypemønster med firkantede mønstre. Disse mønstre kaldes Khats og ligner små blokke på sareen. Kota sarees findes i både ren bomuld og silkematerialer. De er ekstremt lette og lette at vedligeholde sareer. Kota sarees opstod først i Mysore og blev introduceret til Kota i begyndelsen af ​​1700 -tallet. Kota sareernes garn forstærkes med løgjuice og rispasta til en fin vævning. Læs videre for at udforske de nye Kota sarees, som vil efterlade dig fascineret.

20 Breezy Kota Saree -modeller til hårde vejr:

Hvis du også har den samme følelse om disse sareer, så prøv de følgende lidt. Tag bare en plyndring på de følgende top 20 kota sarees med billeder, der er diskuteret i denne artikel nedenfor, og du vil helt sikkert lide dem.

1. Den lysegule designer Kota Saree:

Bleg gul designer Kota Saree

Dette er en af ​​de bedste Kota sareer derude, og den har også et fedt maleri udført på den. Det faktum, at det er lavet med menneskelige hænder, gør det endnu mere specielt. Denne saree er nok den perfekte ting for kvinder derude lige nu, som leder efter noget lokkende og unikt på samme tid. Denne saree følger et ret godt mønster på kantdelen, hvor den viser et gyldent blonderlignende design, og det er en af ​​de bedste funktioner ved denne særlige Kota saree.

2. Den gule rene silke Kota Saree:

Gul ren silke Kota Saree

Leder du efter en flot Kota saree? Dette er måske lige noget for dig. Det sport en af ​​de mest foretrukne farver af kvinder, når det kommer til sarees, der er gul. Sareen kan betegnes som en festlig og også en, der stolt kan vises frem ved bryllupsbegivenheder. Mønsteret udført på kantdelen er også værd at nævne, og du vil kunne lide den måde, denne saree får farven gul til at se så guddommelig ud.

3. The Summer Special Kota Saree:

Sommerspecial Kota Saree

Denne saree har en behagelig rød nuance og også en brun farve. Bare tag et godt kig på dette design, og du vil let blive imponeret over hvordan det ser ud. Mønsteret udført på kantdelen er også ret godt, og den brune farve ser ud til at være den perfekte dragende farve til at forskønne kanterne og kanterne. Det lille prikkede mønster udført på denne saree er også meget iørefaldende, og kvinder vil helt sikkert lide den måde, denne saree får dem til at se ud, når de bærer den.

4. Det nyeste design Kota Saree:

Seneste design Kota Saree

Dette er en af ​​de fineste fremvisninger af indiske kvinder traditionel mode. Den har farven pink sammen med mange små blomstermønstre udført på den. Pattu -regionen har dog et andet design, og det kan siges at være et af de mest attraktive dias i denne saree. Hvis du vil have noget helt smukt at have på ved et bryllup, kan dette siges at være et af de fineste stylingstøjværktøjer til dette formål. Brug den, og den får dig til at skinne som en lyserød diamant.

5. Pune Made Kota Cotton Saree:

Pune Made Kota Cotton Saree

Dette er en af ​​de sødeste farver, du vil se i en saree. Det er bestemt en af ​​de bedste Kota sarees nogensinde. Mønsteret, som denne sareesport er ganske iøjnefaldende, og det vil ganske let få folk til at interessere sig for dette designermateriale.

6. Kota Saree i flere farver:

Kota Saree i bomuld i flere farver

Hvis du vil dyrke noget farverigt i denne sæson, så er denne saree noget, du finder helt passende for dig. Det hvide mønster af denne saree er yderligere dekoreret med farven rød på kantdelen.

7. Sort Kota Silk Saree:

Sort Kota Silk Saree

Her er noget, der vil få sareelskerne helt spændte. Dette er en Kota saree, der sporter silkematerialet sammen med en neutral farve, og du vil kunne bære den med næsten enhver bluse, du ønsker. Det matcher bare med alt, hvad du ønsker, uden nogen klager.

8. Black And Golden Kota Saree:

Sort og gylden Kota Saree

Denne særlige saree kan siges at være et nyt trin og et ganske moderigtigt trin for Kota saree -beslutningstagere. Det sorte gennemsigtige mønster i denne bomuldssaree er det, der får folk til at begejstre dette designermateriale.

9. Den grå og gyldne Kota Saree:

Grå og gylden Kota Saree

Dette er uden tvivl en af ​​de bedste grå sareer nogensinde, der dyrker Kota saree -trenden. Det er ret simpelt og er en af ​​de sareer, der kan få det til at se smukt ud med en designerbluse. Hvis du leder efter noget helt lokkende, så er denne saree perfekt til dig.

10. Off White og Blue Kota Saree:

Off White og Blue Kota Saree

Her er noget, der får alle saree -elskerne til at gå amok. Det er så enkelt og alligevel så attraktivt. På grund af ikke at være for fancy kan den bekvemt bæres af modne kvinder eller endda ældre. Det vil sikre, at du stadig følger med i stilen.

11. Heavy Printed Kota Saree:

Kota Saree med kraftig tryk

Dette kan hævdes at være en af ​​de bedste sareer, som en kvinde kan bære næsten overalt. Det vil være mest egnet til at have på med en farverig bluse. Hvid er en god farve til sport med denne saree. Det råhvide mønster matcher perfekt med det grønne og det lyserøde mønster design udført på denne saree.

12. Den lysegule Kota Saree:

Bleg gul net Kota Saree

Du har sandsynligvis ikke set en smukkere Kota saree lavet med netmaterialet. Sareen har en lysegul farve og er yderligere forskønnet med hvide blomstermotiver udført på den.

13. Kunstnerisk Heavy Yellow Kota Saree:

Kunstnerisk Heavy Yellow Kota Saree

Her er noget, som næsten alle finder passende. Designene udført på denne saree er denne sarees hovedattraktion. Den subtile orange farve på sareen med en rødbrun udsmykket kant får dig til at ligne solskin!

14. Helt hvid Kota Saree:

Helt hvid Kota Saree

Dette er simpelthen en hvid saree, der kommer med farven hvid. Det er ret enkelt og kan bæres til festlige begivenheder. Det er en af ​​de mest populære sorter i Kota sarees, der leveres med en halv og en halv sort af blå og hvidt kota -materiale.

15. Himmelblå Kota Saree:

Himmelblå Kota Saree

Den himmelblå farve er muligvis den bedste farve til at dyrke sådan et dragende sareedesign. Den har trykt musikinstrumenter overalt i sareen, hvilket giver dig lyst til at danse med glæde! Den unikke saree er også prydet med trykt kant og en pallu for at fuldende looket.

16. Tie and Dye Kota Silk Sarees:

Tie and Dye Kota Silk Sarees

Tjek denne dejlige silke Kota saree, der kommer i slips og farvestil stil. Den dejlige havgrønne og blå kombination er en match lavet i himlen. Det er ekstremt let og gør drapering af sareen ganske let. Den bedste del af sareen er en zari -grænse, som er egnet til traditionelle lejligheder.

17. Broderede pink Kota bomuldssareer:

Broderede pink Kota bomuldssareer

Denne kongelige pink kota bomuldssaree får enhver kvinde til at se fantastisk ud. Den ekstremt lette og elegante pink kota bomuldssaree leveres med et smukt broderi overalt. Denne saree er perfekt til hverdagsbrug, når du vil se speciel ud, på samme tid bære noget subtilt og behageligt. Dette er en af ​​de mest populære bedste kota sarees.

18. Rajasthani Kota Saree:

Rajasthani Kota Saree

Denne dejlige Rajasthani kota saree kommer i en autentisk kota -model. Den gule og røde kombination er perfekt til enhver lykkebringende lejlighed. Det er også kombineret med Leheriya slips og farvestofmønster for en smuk effekt. Dette lette indiske kota sarees -design foretrækkes for det meste af nye brude som et alternativ til de tunge silkesareer.

19. Zari Kota Sarees:

Zari Kota Sarees

Hvis du leder efter storhedsversion af den ydmyge Kota saree, så tjek denne fantastiske orange og lyserøde zari rene kota sarees. Den gyldne saree løber over hele sareen og er vævet i form af checks. Du kan se små butas inde i disse kontroller. Dette nye kota sarees -design er perfekt til bryllupper og andre vigtige lejligheder.

20. Net Kota Sarees:

Net Kota Sarees

Denne fantastiske grønfarvede net kota saree kan forvandle dit look. Det ser fantastisk elegant og feminint ud. Sareen kommer i en flot hvid broderet kant, der ligner smukke hvide slyngplanter, der vokser på sareen. Par med en hvid bluse, og gør dig klar til at stjæle mange hjerter!

Disse Kota sarees er ekstremt populære blandt kvinder i alle aldre. Især for damer, der foretrækker at bære sareer til arbejde, er Kota sarees det bedste valg. De er behagelige, luftige og ekstremt lette at vedligeholde. Kota sarees er meget alsidige og findes i en række farver og mønstre. De er også ganske lette at drapere og forblive på plads i længere timer. Den enkle Kota er nået langt ved at fusionere den med andre væveteknikker som Leheriya, Zari og Buti -stilarter. Vi håber, at du kunne lide denne artikel om Kota sarees og planlægger at tilføje en i din garderobe.