Top 9 South Cotton Sarees

Indien er et knudepunkt for talent, og kulturer her ophører simpelthen ikke. I Indien er der mere end en kulturel koncentration, køkkenet er det første og det andet er det rige etniske slid. Indien har altid været et af de rigeste steder at fremvise deres etnicitet. Nu har Indien igen forskellige talenter og forskellige kulturer i forskellige dele, syd er den mest fremtrædende, når det kommer til sareer og dens samlinger. I dag taler vi i denne artikel om nogle af de største sydlige bomuldssareer.

Mest populære South Cotton Sarees i Indien:

1. Silver Beauty:

syd bomuld sarees

Dette er en vidunderlig banebrydende trendy saree i sort og skinnende sølv. Sareen virker vidunderlig blandet med den rene sorte, der danner sareens krop. Hele sareen er kastet i et grundlæggende knappe stribedesign med alternative tynde sølvstriber og sorte sektioner. Sølv og sort tilbehør sammen med den matchende bluse tilføjer et tydeligt tema til dit look.

2. Den kongelige samling:

Sydbomuldssareer 2

Grundfarven på sareen er en satin cremehvid med en dyb smaragd, der undgår rigdom fra den. Udseendet kaldes kongeligt på grund af dets majestætiske farvekombination, der passer så godt til sareen. Der er et svagt strejf af posh pink på de ydre linjer, men det, der tager kronen, er det dristige gyldne broderi på smaragden. De gyldne grænser på sareen ser også svulmende ud.

3. Bland det godt:

Sydbomuldssareer 3

Denne sorte bomuldssaree har en af ​​de fineste vævede bomuld i den, som giver sareen et uforklarligt chiffonlook. Sariens kropsfarve er sort, og den ydre linje har en bred fed vermillion rød kantlinje. Nu inden for det sorte og røde er det smukke gyldne broderi med lejlighedsvise røde og gule striber i pallus ende.

4. The Chic In White:

Sydbomuldssareer 4

Hvid er renhedens farve. Hvid er fredens farve, og hvid ser her helt fejlfri ud med denne kobberguld eller messing ydre linje. Sareen er ganske ydmyg, men alligevel et stærkt udsagnstykke, hvor den enkle hvide er fyldt med små blomstermønstre. Grænsen er lagt i et tungt zari -arbejde i messing med en smuk besat detalje imellem. Mod slutningen ville du se en smuk violet og gylden kantlinje.

5. Chokolade -savvy:

Sydbomuldssareer 5

Farven på sareen er en dyb mælkechokolade. Dette er den beige nuance, der skildrer en dyb brun og matchende den er den rødbrune eller kobberrøde, der danner striberne til den ydre grænse. I hele sareen er der mod slutningen en konstant skiftevis kobber og brun med striber, men den gyldne kant forsegler aftalen. Udenfor guldet er en tynd kant af tøj.

6. Det hvide og guld:

Sydbomuldssareer 6

Sareen her er i en meget smuk cremefarve, der ser helt strålende ud, når den kombineres med det bløde kanariefyld. Dette er et traditionelt slid for sydboerne, især fra Kerala, hvor det klassiske hvide og guld er et ritual som slid. Sareerne er holdt til deres ydmyge jeg med grænserne og pallus fremvisning af detaljer i guld.

7. Beige It In:

South Cotton Saree

Sareen her er i en beige farve med sort kastet i blandingen for at tilføje en slående kontrast. Dette er lækker beige med en satin finish, hvor gyldne stribede linjer definerer enden af ​​pallu. Den øverste del af sareen er i en blød sort, der passer godt til lookets dristighed.

8. Blomst i massevis:

Sydbomuldssareer 8

Sareens grundfarve igen i lys og ydmyg i en blød beige creme, men det vi beundrer mest er enkelheden forklaret gennem en kompleks brug af blomstrende planter, vinstokke og alt mod slutningen af ​​draperingen. Sariens pallu er ekstremt smuk med lejlighedsvis tunge mønstre i den nedre ende.

9. Mad A Bout Stripes:

Sydbomuldssareer 9

Her er hele sareen i monokrom med lejlighedsvis sorte og hvide detaljer. Hvis du er en stribe fanatiker, vil du helt sikkert gerne se udseendet af det.