9 Bedste hjemmelavede shampooer

Alle bruger shampoo, men de fleste shampooer, der findes på det kommercielle marked, er fulde af kemikalier. Således kan du lave din helt egen 100% naturlige hjemmelavede shampoo med nogle køkkeningredienser. Her er en liste over de 9 bedste hjemmelavede shampooer.

Bedste hjemmelavede shampooer

Naturlige hjemmelavede shampooer i Indien:

1. Castilla Sæbe Shampoo:

Castilla sæbe shampoo

Start med at lave en kop kamille te og lad den køle af. Opvarm derefter Castilla -sæben i en mikrobølgeovn i et minut, eller du kan også gøre det i en lille gryde på komfuret, men bring det ikke i kog. Hæld ½ oz. af olivenolie, ¼ oz. tea tree olie og 1/8 oz. hver af pebermynte og rosmarinolier i den opvarmede sæbe. Rør forsigtigt i sæben, så der ikke dannes skum eller bobler. Tilsæt langsomt kamille -te i blandingen. Når den er afkølet, hældes den i en beholder, og din shampoo er klar til brug.

2. Soap Flakes Shampoo:

Soap Flakes Shampoo

Start med at flage en sæbe med et rivejern eller en kniv. Læg 4 ounce sæbe flager i en stor skål. Kog en liter vand i komfuret eller en mikrobølgeovn. Hæld derefter det kogende vand over flagerne, så de små sæbeflager straks opløses. Rør blandingen for at opløse flagerne helt. Tilsæt ¼ kop mandelolie og otte dråber af din foretrukne æteriske olie, såsom pebermynte eller lavendel, og omrør blandingen godt. Når den er helt afkølet, overføres den til en beholder.

3. Bagepulvershampoo:

Bagepulver shampoo

Denne opskrift er fremragende til at fjerne skæl. Bland 1 ½ spsk bagepulver med en kop vand, og tilsæt eventuel æterisk olie efter eget valg. Påfør det på dit hoved som en almindelig shampoo. Det er enkelt og virkelig hurtigt at lave.

4. Citron- og agurkeshampoo:

Citron Og Agurk Shampoo

Dette er en god opskrift, fordi det ikke kun renser, men også nærer dit hår. Du skal skrælle en agurk og en citron helt, før du lægger dem i en foodprocessor. Blend det godt, indtil du får en glat løbende pasta. Skrub blandingen rigtig godt på dit hoved og skyl af, når den er færdig. Vær tålmodig, fordi det vil tage tid at fjerne hver en smule citron fra dit hår.

5. Majsstivelse fortykkende shampoo:

Majsstivelse fortykkende shampoo

Denne opskrift er fantastisk til at få mere volumen og tykkelse i dit hår. Lav en blanding af 1 ½ spsk bagepulver med en kop vand. Derefter tilsættes majsstivelse til det når det ønskede tykkelsesniveau. Skrub det godt på hovedet og vask det af, når det er færdigt.

6. Deep Conditioning Shampoo:

Deep Conditioning Shampoo

Denne shampoo renser ikke kun dit hår, men giver også dyb kondition. Tag en kop flydende organisk castilsæbe, to spiseskefulde æblecidereddike, en spiseske tea tree olie, et par dråber æterisk olie efter eget valg og ¼ kop vand. Bland alle ingredienserne godt og hæld blandingen gerne i en sprayflaske. Brug når det kræves.

7. Kokosshampoo:

Kokos Shampoo

Coconut Shampoo gør underværker til tørt hår. Bland ¼ kop kokosmælk, 1/3 kop ekstra mild organisk shampoo, en spiseskefuld mandelolie og 10 dråber af din foretrukne æteriske olie. Ryst blandingen godt, og brug den til at shampoo dit hår.

8. Honning og cognac shampoo:

Honning og cognac shampoo

Denne shampoo virker som magi i hovedbunden og håret. Bland en halv kop baby økologisk shampoo, en spiseskefuld honning og et lille glas cognac. Påfør det på dit hår og lad det hvile i fem minutter, før du vasker det af.

9. Anti-skælshampoo:

Shampoo mod skæl

Du skal bruge ¼ kop destilleret vand, ¼ kop flydende castiliasæbe, ½ kop jojoba- eller vindruekerneolie, en spiseske æblecidereddike og seks finthakkede hvidløgsfedd. Blend dem alle i en foodprocessor, indtil du får en glat pasta. Brug den på dit hår og hovedbund.