9 Bedste Sebamed shampoo til alle hårproblemer

Sebamed er en raffineret tysk virksomhed, der har sin base rundt om i verden og betjener kunder internationalt. Det, der startede som en simpel medicinsk sygdom for hud, viste sig langsomt at være et personligt og sundhedsmærke, der forgrenede sig til noget mere end bare at passe din hud. Det divergerede også sit fokus til hårplejeprodukter.

Sebamed shampoo i Indien

Passer til mennesker fra alle aldre til alle samfundslag, fra babyer til landingsbaner, denne serie af hårplejeprodukter, primært shampoo er fokus for vores artikel i dag. Omkostningseffektive og superaktive, Sebamed shampooer er ikke kun kendt for sin kosmetiske værdi, men også for dets medicinske helbredende appel.

Hair Care Sebamed Shampoo -produkter i Indien:

1. Shampoo hver dag:

Sebamed Every Day Shampoo

Den daglige shampoo er blid og mild mod din hovedbund, så du kan rense dit hår, da det balancerer det naturlige miljø i din hovedbund og regulerer ph -balancen i dit hoved. Gør håret satin blødt og forfrisket, denne shampoo hjælper dig med at styrke dit hårs arkitektur ved at binde de cellulære strukturer sammen.

2. Sebamed Anti Dandruff Shampoo:

Sebamed anti skælshampoo

Anti -skælshampoo fra sebamed er en beskyttende normal til fedtet hårshampoo, der tillader strålende fjernelse af skæl og samtidig opretholder ph -værdien af ​​din hovedbund. Den skånsomme proces anerkender Piroctone Olamine som kernen i skælfjerning, da det nærer håret og reducerer synlige tegn på skæl.

3. Sebamed Repair Shampoo:

Sebamed Repair Shampoo

Den sebamede reparationsshampoo er en solid reparationsterapi shampoo, der hjælper dig med at rense og beskytte dit hoved, samtidig med at reparationskomplekset kan binde sig til din hårstruktur for at give hårets håndterbarhed og genoplivning fra skader ved at bruge vegetabilsk baseret reparationskompleks, biopolymerer og PCA -fugt og hydrolyseret protein.

4. Sebamed Anti Roos -shampoo:

Sebamed Anti Roos -shampoo

Igen bruger anti roos shampoo fra Sebamed Piroctone Olamine til at fjerne rester af skæl og partikler, som også aflaster os fra usunde hovedbundstilstande, herunder afskalning, afskalning og kløe.

5. Sebamed Anti hårtabshampoo:

Sebamed Anti Hairloss Shampoo

Sebamed anerkender den overskydende produktion af talg som en af ​​de primære årsager til hårtab, og derfor bevarer de i denne shampoo ph -værdien i din hovedbund til 5,5, der fremmer sunde forhold, der forhindrer overskydende olieopbevaring, mens deres patenterede Piroctone Olamine fjerner skæl og øger blodcirkulation.

6. Sebamed Baby Børneshampoo:

Sebamed babybørneshampoo

Børneshampoo fra Sebamed kommer med ingen tårerformel, der tillader skånsom rensning af dit hår med godhed fra urtekstrakter som kamille, der glatter hårdt sammenfiltret hår.

7. Sebamed Anti Dry Revitalizing Shampoo:

Sebamed Anti Dry Revitalizing Shampoo

Gør tørt, groft hår håndterbart her, er den revitaliserende shampoo, der er specielt formuleret til bølget hår, der kombinerer hvedekimkompleks, proteiner, aminosyrer, ærter og sojaprotein til at nære, fugte og blødgøre dit hår. Håret begynder at føles fløjlsblødt inden for få dage, da de suveræne formler fugter og genopliver dit hår med en strålende elasticitet.

8. Sebamed Color Shampoo Sensitive:

Sebamed Color Shampoo Sensitive

Farvet hår har brug for ekstra pleje, og derfor har vi her det særlige hydrobalanceringskompleks, der gør det muligt at ændre og hydrere håret grundigt, så farven ikke spredes eller falmer, da håret går til spaltede spidser og tørhed. Farveblank formlen gør det muligt for farven at forlænge dens holdbarhed, da den lindrer, udglatter og beskytter dine farvede lokker.

9. Sebamed fedtet hårshampoo:

En shampoo formuleret specielt til fedtet hår, der tynger på grund af olien, der kager snavs og urenheder i din hovedbund. Shampooen til fedtet hår forhindrer overskydende talgproduktion ved at opretholde og kontrollere ph -balancen i din hovedbund, da shampoen renser resterne væk, så hovedbundens porer åbner sig og lader dem trække vejret frit.