Top 9 Biolage Shampoo

Har du nogensinde brugt biloge shampoo? Disse er professionelle produkter plus henvender sig helt til et andet nichesegment. Deres sortiment er beundringsværdigt fra anti -skæl til silkeagtigt til krøllet hår.

Biolage shampoo:

1. Matrix Biolage-Scalptherapie-Anti-Skæl Shampoo 250ml:

biolage shampoo

Scalpthérapie Cooling Mint, af et Kola Nut + Mint Complex, genopliver normalt til fedtet hår og tjener til at rense hovedbunden. scalpthérapie Anti-Skæl produkter, ved et unikt Bio-Cushion Complex, hjælper med at lette de daglige gener af skæl plus stresset hovedbund. Biologisk kombination af natur udnytter videnskabens botaniske kraft til at nære, genoprette og frembringe hårets naturlige skønhed. Biolage -behandlinger præsenterer det sidste i vores faglige ekspertise. Det er en ekspertformel, der indeholder Pyrithione Zink plus Bio Cushion Complex, der renser i øvrigt fjerner forurenende stoffer og hjælper med at lette symptomerne på skæl. Målrettede koncentrerede formler kombineret med klassen.

2. Biolage Hydrasource Shampoo:

biolage-hydrasource-shampoo

Tørt hår forårsager ofte krus, spaltede spidser og mangel på glans. Biolage Hydrasource Shampoo er stimuleret af aloe -planten, der aldrig ser ud til at tørre, og udnytter den til at optimere fugtbalancen til hår, der ser godt ud. Hydrasource shampoo renser blidt hår og efterlader det fugtet og skinnende. Fugtighedsniveauer i håret er afbalanceret, hvilket øger blødhed og håndterbarhed. Parabenfri formel er for passende til farvebehandlet hår.

Sluk tørt, udtørret hår med state-of-the-art formler stimuleret af naturen, der efterligner de fugtbevarende egenskaber ved aloe-planten. Hårets fugtighedsniveauer er optimeret under hele optagelsen plus vedligeholdelse af fugt.

3. Biolage Normaliserende shampoo 16,9 ounce:

biloge shampoo 3

Dette er et afbalanceret rensningssystem, der frigør hår fra hver dag, der opbygger normalisering af hår og hovedbund. Særligt formuleret til normalt til fedtet hår plus dets formel kombinerer rent botanisk ekstrakt af Quillaja Saponaria plus Ginkgo af specielle balanceringsmidler, der dybt renser hovedbunden uden at tørre hår og efterlader håret rent og fyldigt i kroppen og reagerer i øvrigt.

4. Matrix Biolage Deep Smoothing:

biloge shampoo 4

For salon-stil hår, der passer til den sidste follikel, præsenterer Matrix Biolage Deep Smoothening shampoo, der sætter attraktive lange lokker lige i din kontakt. Shampooen er uden toksiske virkninger af paraben og er derfor sikker at bruge regelmæssigt. Det udglatter kruset i dit hår plus bekræfter, at dine lokker er flade. Shampooen er formuleret til at genopbygge hovedbunden for enhver urenhed plus fugter stille og roligt håret plus folliklerne for at sikre et bedre helbred.

5. Matrix Biolage Color Care Shampoo:

biloge shampoo 5

Det renser plus hjælper med at afsløre en lysere glans, blødhed samt farveresultater af Color treat hair. Det er perfekt til farvebehandlet hår. Også velegnet til alle hårtyper (fine, gennemsnitlige, grove).

6. Biolage CleanReset Normaliserende shampoo, 13,5 fl oz:

biloge shampoo 6

Det er en intens rensende shampoo til alle hårtyper. Håret er ekstremt renset uden tørring for en ren og frisk følelse. Rens hår fra opbygning plus rester med en topmoderne formel begejstret af naturen, der efterligner citrongræsets selvrensende besiddelser.

7. Shampoo til Matrix Biolage Deep Smoothening:

biloge shampoo 7

Det er til tørt, uregerligt hår. Dette udglatter kruset, uordentligt, gennemsnitligt til groft hår af det silkeagtige serum af Camellia blomsterfrø. Det hjælper med uafbrudt at kontrollere krus i varme, fugtige årstider, hvorimod du genopfylder hårets fugtighed under tørre, kølige årstider. Hår forbliver logisk glat, året rundt, stadig i op til 97% luftfugtighed. Biolage udnytter botanikkens magt til at nære, genindføre og genere hårets naturlige skønhed. Biolage behandling præsenterer det sidste i vores faglige ekspertise. Målrettede intense formler sammen med kvalitet.

8. Biolage Volumatherapie Full Lift Volumizing Shampoo, 33,8 ounce:

biloge shampoo 8

Denne shampoo, som er fyldt med sojaproteinfibre, renser, da den tilføjer ekstra løft, let mængde plus glans. Dette plejer også farvebehandlet hår.

9. Matrix Biolage Keratindose Shampoo:

biloge shampoo 9

Dette er et frisk liter sæt Matrix Biolage Keratindose Shampoo And Conditioner af Pro-keratin plus silke 33,8 oz hver Dette sæt er til overbehandlet hår. Sulfat i øvrigt Paraben-fri shampoo gør et rigt skum, der hjælper med at bevare ærligheden i overbehandlet hår.