Hidas elämä – Kuinka elää tietoisemmin ja onnellisemmin!

Ei ole turhaa, että Slow Living living -suuntaus on osoittanut olevansa yksi suosituimmista ja trendikkäimmistä imm kölnissä 2019. Nimi itsessään on erittäin rentouttava vaikutus ja saa meidät ajattelemaan “Flow” ja Feng Shui. Skandinaavinen “Hygge” -periaate ei myöskään ole kaukana tästä. Koska “hidas elämä” on täsmälleen kyse: vaihteen vaihtamisesta ja enemmän aikaa todella tärkeille asioille elämässä. Tämä elämänfilosofia ei tietenkään ole uusi, mutta se on aina kysytty ja ajan tasalla. Koska jokapäiväisen elämämme digitalisaation ja kiihtyvyyden myötä meillä on tuskin aikaa sammua. Seuraavilla riveillä saat selville, mikä on Slow Livingissä tärkeää ja miten voimme ottaa konseptin omaan neljään seinään.

Hidas elämä on uusi hygge

hitaasti elävät kodintekstiilit

Mikä oikeastaan ​​on hidasta elämää?

Tuntea olonsa kotoisaksi, elää tietoisemmin tässä ja nyt. Tämä on Slow Living -konseptin perusidea. Purismi ja minimalismi kulkevat käsi kädessä ja ilmaisevat sen usein yhdellä tavalla: vähemmän on enemmän! Koska hidastuminen tulee, kun keskityt olennaiseen ja pääset eroon tarpeettomista ajatuksistasi.

Ja kuten tiedetään, tämä ei ole niin helppoa stressaavassa jokapäiväisessä elämässä. Kun tähän lisätään se tosiasia, että jokaisella meistä on tyypillisesti tuhansia erilaisia ​​ajatuksia joka päivä. Asioita, jotka on vielä tehtävä, jotka valitettavasti on jo tehty tai joita ei koskaan tehdä. Muistot ja pelot sekä sisäiset moitteet ja viha pyöristävät koko henkisen kaaoksen.

Tietoinen elämä tässä ja nyt on usein vaikea tehtävä, mutta jokainen pyrkii siihen syvästi. Hitaasti elävä suuntaus tukee kaikessa elämämme henkistä ja käytännöllistä muutosta käytännössä kaikilla elämänaloilla.

Hidas elämä voidaan toteuttaa myös syömisessä ja juomisessa

hitaasti elävät syövät ja juovat

Kalustus hitaasti elävän periaatteen mukaisesti

Jos olet jo sisällyttänyt hitaan elämän käsitteen, on erittäin helppo suunnitella elämäsi sopusoinnussa sen kanssa. Mutta se toimii myös toisinpäin. Jos otat joitakin tämän periaatteen tärkeimmistä osista käyttöön, ne vaikuttavat myös elämäntapaan ja siten ajatuksiin ja asenteisiin. Kokeile vain! Tässä on muutamia vinkkejä tämän tekemiseen:

  • Luota korkealaatuisiin luonnonmateriaaleihin

Ulkonäöltään ja tekstuuriltaan nämä takaavat enemmän mukavuutta ja tyyneyttä. Voit intuitiivisesti tuntea luontaisen läheisyyden luontoon ja tuntea olosi turvalliseksi tällä tavalla. Luonnonpuu, puuvilla, pellava ja rottinki ovat suosituimpia materiaaleja, jotka sopivat parhaiten hitaaseen elämäntapaan. Mutta myös korkki, sametti ja silkki ovat suosittuja ja monet käyttävät niitä usein.

Tee kodistasi todellinen pakopaikka!

kalustettu hidas olohuone

  • Vältä tarpeettomia kelloja ja pillejä

Selkeys ja yksinkertaisuus ovat päivän sääntö, ei vain huonekalujen suunnittelussa ja materiaaleissa, vaan myös kodin lisävarusteissa. Mutta se ei tarkoita, että kodisi on oltava paljas ja epämukava. Mutta päinvastoin! Siellä on yksinkertaisesti vähemmän huonekaluja, tekstiilejä ja koriste -esineitä, mutta vain niitä, jotka merkitsevät sinulle jotain. Korkealaatuiset esineet, joilla on optimaalinen toimivuus tai jotka ovat arvokkaita asukkaille – tämä on “hitaan” sisustuksen kannalta!

Näin todella tunnet olosi kotoisaksi!

hitaasti elävä kaupunkien viidakko

  • Tuo enemmän elämää omiin neljään seinään

Sisäkasvit ovat kaikki ja kaikki, ne keräävät hienon pölyn ja puhdistavat ilman rikastamalla sitä hapella. Sä säteilet itse elämää ja luonnollisuutta sekä ihanaa tasapainoa, joka virtaa jokapäiväiseen elämäämme. Kaikki asiat, jotka sopivat täydellisesti Slow Living -konseptin kanssa. Yucca, jauhettu hamppu, ikkunalehti, rahapuu, norsunjalka, maissintähkä tai lohikäärmepuu – nämä vankat, helposti hoidettavat huonekasvit tarjoavat vehreyttä eivätkä vaadi juurikaan aikaa. Kaktukset ja mehikasvit ovat myös hyviä valintoja, jos sinulla ei todellakaan ole vihreää peukaloa. Niille, jotka haluavat kukkivia kauneuksia, on parasta käyttää begoniaa, atsaleaa, yksittäisiä lehtiä, amaryllistä, gardeniaa tai flamingokukkia.

Sisäkasvit tuovat huoneeseen vielä enemmän rentoutumista ja raikkautta

hitaasti elävät yksinkertaiset huonekalut

  • Kierrätys ja kotitekoiset asiat tarjoavat sen tietyn

Zero waste- ja DIY -hankkeissa on jo hidastumista. Aikasi ja kestävä ajatus sen takana ovat puolet taistelusta. Vaikka katsot kotitekoista makrameeta tai mystistä unen siepparia seinällä, tunnet itsesi jotenkin erilaiseksi, paljon rauhallisemmaksi ja samalla ylpeämmäksi itsestäsi. Luovat kierrätysideat näyttävät hyvältä myös parvekkeella ja hienona puutarhan koristeena. Ne eivät ole vain todellisia katseenvangitsijoita, vaan myös herättävät miellyttävää välinpitämättömyyttä, joka rauhoittaa mielen ja sielun.

Koristele nukkuva keidas rakkaudella tehdyillä koriste -esineillä ja kodin asusteilla

hitaasti elävä boho -tyylinen makuuhuone puristinen

Hidas elämä ei itse asiassa ole moderni, lyhytikäinen suuntaus. Se on enemmän asenne elämään, joka alkaa päässä. Voit ottaa ne käyttöön kaikilla elämänaloilla parhaasi mukaan. Palkinto: enemmän tasapainoa ja tietoisuutta, jotka johtavat meidät tietoiseen elämään tässä ja nyt.

Kiinnitä enemmän huomiota pieniin, kauniisiin asioihin jokapäiväisessä elämässä!

hidas olohuone ruokasali luonnonpuuta

Ympäröi itsesi arvokkailla esineillä, joilla on suuri henkilökohtainen arvo

viihtyisä olohuone hidas elämä

Integroi hidas elämä osaksi tutkimusta

hitaasti elävä opiskelu

Punottuja koreja ja laukkuja suositellaan

Suunnittele hitaat olohuoneet

hitaasti elävät kaktuspajut

Käsintehdyt maljakot ja kattilat ovat myös melko suosittuja ja sopivat tyyliin

hitaasti elävä luonnonmateriaalien olohuone hitaasti elävä maalaismainen tunnelma

Pehmeät tyynyt ja kutsuvat nojatuolit antavat sinulle vielä enemmän rauhaa

hitaasti elävät pehmeät tyynyt nojatuolit

Entä kodikas riippumatto huoneessa?

hidas olo trendi sisustus olohuone

Luota tekstiileihin ja esineisiin, jotka tuovat sinulle iloa ja rentoutusta!

hitaasti elävien elävien trendien trendivärit

Ja nauti omasta hitaasta elämästäsi!

asuminen ja kalustus hidas elämä

hitaasti elävä trendi 2019

hitaita olohuoneen sisustusideoita