Liukuvat sohvat tuovat kotiisi entistä enemmän kodikkuutta ja viehätystä

Täydellinen istumismukavuus ja rentouttava pehmeys on sama kuin liukuva sohva! Kyllä, kokeiltu ja testattu istuin, jota muutama vuosi sitten pidettiin hieman vanhentuneena, on tällä hetkellä palannut trendiin ja tekee vaikutuksen lukuisilla eduillaan. Koska liukastettavat sohvat eivät ainoastaan ​​tarjoa ylimääräistä annosta kodikkuutta ja visuaalista tyyneyttä huoneessa, vaan myös irrotettavien päällistensä ansiosta ne ovat erittäin käytännöllisiä ja monipuolisia. Ja jos maalaistalon tunnelma on liian hyvä asia, voit myös valita modernilla, yksinkertaisella muotoilulla varustetun liukuvan sohvan. Laaja valikoima malleja ja värejä on tietysti myös asiakkaan käytettävissä. Katso alta, mikä tekee liukuvan sohvan ja mitä etsiä sitä ostaessa.

liukuvat sohvat newport ruskeanvihreä

Mukavat, mukavammat … liukuvat sohvat

La Housse tarkoittaa itse asiassa jotain huopaa, heittoa tai peittoa ranskaksi. Aiemmin peitteitä käytettiin suojapeitteinä kuluneiden huonekalujen peittämiseksi tai pölyn suojaamiseksi. Tänään liukuvat sohvat elävät todellista heräämistään ja siirtyvät ylpeänä nykyaikaisiin olohuoneisiimme.

Lisäksi on usein tyylikkäitä liukuvia kulmasohvat ja nojatuolit sekä käytännölliset liukuvat jakkarat ja rauhalliset siivet. Koko kansisarja voidaan koota nopeasti ja helposti tällä tavalla.

Korkealaatuisille liukuville sohville on tyypillistä pehmeä istumalaatu ja kutsuva ulkonäkö. Haluat vain uppoutua siihen eikä sinun tarvitse koskaan nousta ylös. Tämä varmistetaan parhaiten laadukkailla kankailla ja materiaaleilla – vaahtomuovilla, polyesterisilikonikuiduilla täytteenä ja puuvillalla ja pellavalla päällysteissä, joissain tapauksissa synteettikuiduilla. Jälkimmäiset takaavat kankaiden paremman kestävyyden ja kimmoisuuden.

liukuvat sohvat maalaistalo chelsea

Usein liukuvaa sohvaa on saatavana valkoisena, kermanvärisenä, tummanruskeana tai ruskeana sekä muissa mykistetyissä väreissä. Koristetyynyt, joissa on kirjonta, ovat myös osa joitakin sohvamalleja ja tarjoavat siten tietyn huoneen. Tyypilliset putkisaumat (suljetut saumat) voidaan tilata sekä samanvärisinä että trendikkäänä kontrastina.

Mutta mikä tekee päällisohvan ensiksi ja yksi sen suurimmista eduista ovat irrotettavat päälliset. Nämä ovat usein löysät ja varustettu vetoketjulla. Se ei voisi olla käytännöllisempää. Koska täällä voit helposti pestä tai kuivapestä sohvan päälliset milloin tahansa. Saman toimittajan oikeilla vaihtopäällysteillä sohva voidaan verhoilla nopeasti.

liukuvat sohvat olohuone maalaistyylinen moderni

Mitä sinun tulee ottaa huomioon liukuvia sohvia ostettaessa?

Vaikka et voi mennä vikaan valitsemalla niin mukava istuin, olisi silti suositeltavaa harkita muutamia asioita. Tässä annamme sinulle muutamia vinkkejä tärkeistä laatukriteereistä ja muista käytännön näkökohdista, joiden pitäisi olla sinulle hyödyllisiä. Hanki lisää hyödyllisiä neuvoja asiantuntijoiden neuvoilta paikan päällä tai erikoistuneessa verkkokaupassa ennen oikean valintaa Osta liukuva sohva kätevästi verkossa.

Kuten muidenkin suurempien huonekalujen kohdalla, sama pätee ostettaessa liukuvaa sohvaa: mittaa ensin kaikki oikein! Tämä on ainoa tapa välttää korkeat, tarpeettomat kustannukset. Joten on parasta ensin tehdä tarkka luonnos huoneesta ja määrittää sohvan haluttu koko ja vasta sitten aloittaa valinta. Pienemmissä huoneissa on suositeltavaa valita matalammat ja pienemmät istuinkalusteet. Sohvan värisovitus on tietysti enemmän makuasia. Siitä huolimatta on suositeltavaa käyttää kevyitä tai mykistettyjä ja sileitä, neutraaleja värejä liukuville sohville.

Kalustettavat liukuvat sohvat olohuoneessa

Optimaalinen istumismukavuus on kaikki ja kaikki, kun asennat omat neljä seinääsi. Tässä liukuvat sohvat ovat listan kärjessä. Siksi sinun pitäisi valita korkealaatuisia tuotteita ja välttää huonompia aasialaisia ​​tavaroita. Nämä eivät ole vain lyhytaikaisia, vaan myös haitallisia terveydelle, koska kuljetussäiliöitä käsitellään usein myrkyllisillä aineilla.

Varmista, että sinulla on tukeva puurunko. Massiivipuu on ihanteellinen, mutta jotkut puumateriaalit ovat myös täysin riittäviä tähän. Istuin- ja selkätyynyissä tulee olla haluttaessa hyvä, erittäin pehmeä pehmuste, esimerkiksi vaahtomuovista ja silikonimurusta. Jousitus ei ole yhtä tärkeä. Yksi suosituimmista liukuvista sohvista on ns. Nosag-jousitus. Tämä johtuu siitä, että se on erittäin joustava ja korroosionkestävä. Tälle tyypillinen käärmeen muotoinen jousiteräslanka tuo lisämukavuutta tukemalla paremmin istuma-asentoa.

Päällysteen hankaus- ja kulutuskestävyys ovat ehdottomasti tärkeimpiä oikean liukuvan sohvan valintakriteerejä, mukaan lukien väri ja valonkestävyys.

Hyödyllistä tietoa: Verhoilukankaiden kulutuskestävyys mitataan Martindale -tuotteessa. Yksityiskäyttöön sovelletaan seuraavaa: pehmeässä verhoilussa tulee olla vähintään 10000 Martindalea ja kovaa yli 20 000.

Kun ostat sohvan, muista tilata sopiva korvaava peitinsarja, mieluiten eri värinen. Tällä tavalla voit myös tarjota hieman vaihtelua tiloihisi.

Nyt se on vain muutaman napsautuksen päässä oikeasta liukuvasta sohvasta. Valitse avoimet ehdot ja hinnat sekä korkealaatuiset verkkopalveluntarjoajat, jotka ovat sertifioitu esimerkiksi “Luotetuilla kaupoilla”.

liukuvat sohvat maalaistyylinen orkesteri