Koriste -esineet ideoiden sisustamiseen kromirakenteilla

klassinen-huonekalut-vanne-saippua-

Koriste -esineet ideoiden sisustamiseen messingillä

Jos katsot tarkasti kodin sisustusta, huomaat yleensä hyvin nopeasti, kun jokin on rikki. Tämä koskee erityisesti hanoja, kalusteita ja laitteistoa. Jos muutat uuteen kotiin, 80 -luvun kalusteet ovat varmasti ensimmäinen asia, jonka yritit vaihtaa! Onko se totta??

Tämän tyyppisiä lisävarusteita ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaan, mutta älä ole liian nopea luopumaan messinki -ideasta. Tämä materiaali on klassista ja se on löydetty uudelleen, jotta kodin sisustus olisi moderni ja ajantasainen. Tämäntyyppiset kalusteet ovat tyylikkäitä ja moderneja, ja ne toimivat täydellisenä korostuksena keittiössäsi tai kylpyhuoneessasi.

Kromatut keittiön aksentit

Voitko sanoa, että messinki on taas mukana? Suunnittelutrendit tulevat ja menevät! Heti kun jotain käytetään liian laajasti, ihmiset haluavat jotain erilaista. Aksentit, joissa on kromipinta, takaavat keittiössä korkean lämpötilan. Kylmän ruostumattoman teräksen päivät ovat melkein ohi. Parempi harkita messinkiä keittiön uudistamisessa.

Tämä Brookline -huoneisto on unelmapaikka monille ihmisille. Kromattu laitteisto lisää väriä minimalistiseen muotoiluun. Höyryhuppu, useimmat lisävarusteet, valaistut kytkimet ja hanat ovat kaikki messinkiä.

Kromatut elementit antavat huoneelle lämpöä ja mukavuutta

koriste -esineet sisustusideoille keittiöimuri messinkikeittiösaari

Sisustusideoita keittiössä messinkikoristeilla

koriste -esineet sisustusideoille liesituuletin auki

Messinkihana ja sekoitushana

koriste -esineet sisustusideoille hana messinki

Kiiltävät kromikoristeet keittiössä

koriste -esineet sisustusideoille valkoinen keittiö takaseinälaatat kukkaruukku omenat

Alla näemme upeita kapriisisia ruokia. Tätä materiaalia on käytetty täällä hyvin monipuolisesti. Tämä sisältää tikkaat, laitteistot ja valojen sisävarusteet. Tämä yksinkertainen väripaletti saa kaiken loistamaan.

Valojen kromattu sisäpuoli

koriste -esineet keittiön sisustusideoihin mustavalkoisena mustana riippuvalaisimena

Jopa koukut ja tikkaat on kromattu

koriste -esineet sisustusideoille portaat keittiökaapit kasvilautanen

Alakerran ranskalainen keittiö sekoittaa metallit fantastisella tavalla. Hana on valmistettu hopeasta, lisävarusteet messinkiä ja höyryhuppu yhdistää molemmat yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

Upea metallikokoelma

koriste -esineet sisustusideoille keittiösaari keittiökalusteet hedelmäpesuallas

Alla oleva suuri muotoilu kuuluu ranskalaiselle suunnittelijayritykselle La Cornue

koriste -esineet sisustusideoille uunilaatikot kattilat pullot

Kromi viimeistely kylpyhuoneessa

Kromattuja lisävarusteita ei ole varattu vain keittiökalusteisiin. Se voi toimia myös upeana aksenttina kylpyhuoneessa. Suihkupäästä wc -telineen pidikkeeseen voit luoda villi, mutta melko tavallinen sisustus messingillä. Nämä suunnittelutilat välittävät rohkean viestin tyylistä riippumatta. Lisäsin alla olevan messinkikappaleen inspiroidakseni kaikkia lukijoita upeaan kromattuun muotoiluun.

Tässä Brookline-hiekkakivitalossa omistajat ovat integroineet kromatut aksentit ja kalusteet moniin kulmiin. Kylpyhuoneen ensimmäinen puolisko. Kuka voisi vain kuvitella, että tilaa säästävä pesuallas antaisi niin voimakkaan lausunnon?

Puolet kylpyhuoneesta on kromattu

koriste -esineet sisustusideoille pesuallas saippua peili messinkiverhous

Jopa wc -harja on levittänyt talon messinkiliittimet

koriste -esineet sisustusideoille wc -kukkaruukku puinen penkki

Pääkylpyhuoneessa on myös värikkäät kalusteet

koriste -esineet sisustusideoille kylpyhuoneen messinkiprofiilit laatat

Krominen aksentti wc: ssä

koriste -esineet sisustusideoille wc -paperiteline valkoiset laatat

Täällä näemme puurakennetun talon, jossa on voimakkaasti modernisoitu kylpyhuone. Kromiset aksentit ovat säilyttäneet vintage -charminsa.

Modernisti kylpyhuoneessa

pesuallas marmori peili pesukaappi läpinäkyvä

Pidätkö klassisesta, yksinkertaisesta ja hienovaraisesta tyylistä? Sitten voit yksinkertaisesti lämmittää ilmapiiriä muutamalla messingin aksentilla.

Yksinkertainen ja lämmin

koriste -esineet sisustusideoille kylpyhuoneen jakkara pesuallas marmori

Tiedämme, että kromipinnoitteet ovat erittäin suosittuja ja niitä käytetään laajasti kaikkialla kotona. Siksi jätämme sinulle nämä koriste -esineet ideoiden sisustamiseen messingillä. Joten miksi lisävarusteita ei saisi tehdä myös tästä materiaalista? Mitä haluat: messinkiä tai ruostumatonta terästä?