Koristele kuivilla kukilla – 22 vaihtoehtoa tuoreille kukkakoristeille

Kasvit ovat kaunis koriste sisälle ja ulos jokaisena vuodenaikana. Tuoreet kukat ovat erittäin suosittuja, mutta myös niiden vastakohta: kuivatut kukat. Niiden ainutlaatuinen koristeellinen toiminto on tunnettu pitkään. Siksi kiinnitämme huomiomme niihin tänään. Toivomme, että olet ihastunut sen ainutlaatuiseen kauneuteen ja käytät sitä kodin sisustamiseen!

Oletko kukkien ystävä?

kuivattujen kukkien koristelu asuntoon

Säilyttämällä kukat voit tehdä upean kodin sisustuksen. Emme puhu herbariasta tänään, mutta haluamme tuoda koristeluideoita kuivattujen kukkien kanssa valokeilaan. Ehkä saat inspiraatiota omiin sisustusideoihisi!

Miksi koristelu kuivilla kukilla on mukava vaihtoehto tuoreille leikkokukille??

Me kaikki nautimme tuoreiden leikkokukkien loistavasta kauneudesta. Mutta tämä menee ohi melko nopeasti ajan myötä … Kuitenkin on olemassa ratkaisu: Kyse on niiden vastakohdasta – kuivattuista kukista. Kukat kuivataan ja puristetaan, jotta ne voidaan säilyttää myös kuihtuneensa. Esteetit arvostavat myös kuivien kukkien ainutlaatuista kauneutta! Niin monet ihmiset luottavat alkuperäiseen koristeluun kuivilla kukilla.

Ole luova ja tee kimppu kuivista kukista!

Sido kuivatut kukat kauniiseen kimppuun

Kuivilla kukilla koristelu ei kuitenkaan ole vain alkuperäinen idea, vaan myös käytännöllinen. Kuivaus mahdollistaa kukkien käytön koristeena myös sesongin ulkopuolella. Ja toinen kuivattujen kukkien etu: Erityisesti ihmiset, joilla ei ole vihreää peukaloa, voivat luoda kauniita katseenvangitsijoita omaan kotiinsa.

Kuiva kimppu herättää myös kaikkien huomion muurausastiassa

kodin sisustusideoita kuivilla kukilla

Muuten, kun kuulet termin kuivatut kukat, saatat vain kuvitella kuivattuja kukkia. Mutta tämä on yhteinen termi kukille ja muille luonnon lahjoille, kuten oksille, lehdille, hedelmille, juurille, kuorelle, sammalille, jyville, männynkäpyille ja liaaneille. Joten voidaan puhua kuivasta sisustuksesta eikä vain kuivista koristekukista.

Erilaisia ​​sisustusideoita kuivilla kukilla

On monia tapoja näyttää kuivattuja kukkia kotona: ripustaa ne seinälle, laittaa purkkeihin, tehdä seppeleitä kuivista kukista tai järjestää kukkakimppuja. On monia tapoja luoda upeita katseenvangitsijoita huoneeseen! Kuivilla kukilla voit myös helposti tuoda asuntoon maalaismaisen tunnelman. Lisäksi et vain koristele kuivilla kukilla, vaan levität myös kauniita tuoksuja huoneeseen. Kuivattu laventeli on hyvä esimerkki tästä.

Kuivat ruusut ovat klassisia!

kuivatut kukat maljakoissa kaunistavat kotia

Anna luovuutesi kulkea vapaasti!

kodin sisustus kukkien kuivaus ja kodin sisustus

Vintage -sisustusideoita moderniin kotiin

asunnon sisustus epätavallisia ideoita kuivilla kukilla

Willow -tangot, lanka tai olkiseppele ovat hyviä koriste -seppeleitä seinälle tai ovelle

Tee asunnon sisustus kuivista kukista

Tuoreet leikkokukat tuovat lisäarvoa jokaiseen huoneeseen, mutta ne voidaan korvata kuivattuilla kukilla sisustettaessa kotiasi. Jos haluat ainutlaatuisen koristeen, voit kokeilla kuivattuja kukkia!

kuivilla kukilla on epätavallinen kauneus

Sido kuivatut kukat kimppuun

kodin sisustusideoita laventelin kuivaamiseen

kuivatut kukat muurausastian koristeluideoita sisälle

kuivatut kukat luovia sisustusideoita kotiin

Kuivatut kukkaruusut näyttävät myös kauniilta kuivattuna

Ripusta kuivat kukat itse seinälle

Tee kuivattuja kukkia itse sisustukseen

kuivat kukat tekevät kauniita sisustusideoita itse

huoneiston sisustusideoita kukkamaljakoilla kuivilla kukilla

kodin sisustusideoita kuivattujen pionien kanssa

kodin sisustusideoita kuivilla kukilla upean ilmeen saamiseksi

kodin sisustusideoita kuivilla kukilla

kodin sisustusideoita kuivia kukkia tuoreiden sijasta

asunnon sisustus kuivilla kukilla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80