15 nye skæg- og overskægsstilarter til mænd og teenagere

Skæg og overskæg ser altid på som trendy og stilfuldt for mænd. Disse er afgørende i denne generation for at have et velplejet overskæg og skæg for at give et stilfuldt udseende. Det ser både smukt og professionelt ud på samme tid, men ofte er vi kede af at prøve det samme udseende. Her er de nyeste skæg- og overskægsstilarter, du kan prøve. Disse skæg -overskægsstilarter kan ganske let plejes, vedligeholdes og er behagelige. Fortsæt med at læse denne vejledning for at vide, hvilke mænds overskæg og skægstilarter, der passer bedst til dig i henhold til din ansigtsform og funktioner.

15 Bedste skæg- og overskægsstilarter til unge mænd:

Lad os se her med kompilerer liste over overskæg og skæg frisurer for at få et nyt look.

1. Bandholz Moustache og Skæg:

Bandholz Moustache og skæg

En imponerende overskæg og skægstil introduceret af Eric Bandholz har altid været efterspurgt. Det tager mindst 6 måneder af perioden at udvikle denne form for stil og skal også vedligeholdes ved hjælp af plejeværktøjer. Dette er blandt vores favorit forskellige stilarter af skæg og overskæg. Hvis du har tæt hår og tykt hår, behøver du ikke tænke dig om to gange.

 • Bedste hudtype: Mænd med kombination til normal hud kan rokke ved dette look.
 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 30’erne er velegnede og komplementære til dette look.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Dem med et ovalt, diamant- og trekantet ansigt, og som har tæt hår kan arbejde på stilen.

2. Det ensartede skæg:

Det ensartede skæg

Navnet kommer fra længden, det følger med. Dette skæg vokser til næsten 2 tommer fra hagen og får et flot rundt formet snit. Det er en bredt valgt stil til et professionelt udseende. Dette seje skæg og overskæg er alt, hvad du har brug for, hvis du har tyndt hår, men det tætte overskæg og skæghår. Dette er også blandt de mest professionelle muligheder.

 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 30’erne og 40’erne kan også prøve denne udkig.
 • Bedste hudtype: Hvis du har normal til fedtet hud, fungerer dette godt for dig.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Dem med det trekantede, ovale, firkantede og runde ansigt kan arbejde her.

3. Razor’s Edge Beard:

Razor’s Edge Beard

Uanset hvilken ansigtsform du har, dette skæg & overskæg ville passe perfekt til dig. Dette er en skægstil, der altid har været i trend. Skægets sider er ikke formet godt, men man skal holde afslutningerne skarpe og klare. Denne kombination af skæg og overskæg er i det væsentlige og absolut blandt de bedste, da den er velplejet. Skægolie yderligere kan du anvende til at forme skæg og overskæg.

 • Bedste hudtype: Mænd med fedtet og kombineret hud kan arbejde på udseendet.
 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 40’erne og 50’erne med tæt skæg ser voldsomme ud her.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Dem med ovalt ansigt og glat hår kan se godt ud her

4. Hollandsk skæg:

Hollandsk skæg

Det hollandske skæg er det, du leder efter. Skægget i denne stil vokser i en udadrettet retning i en accentueret position fra hagen. Denne skæg- og overskægsmode er helt ny i byen og nu i langsom trend. Det ser ganske poleret ud, og dem, der har et ungt ansigt, er velegnede til matchen med dette look.

 • Bedste hudtype: Enhver hudtype kan fungere på udseendet.
 • Ideel aldersgruppe: Det være sig 30’erne eller 40’erne eller 50’erne, mænd i alle aldre kan arbejde på at se så stilfulde og flotte ud.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Diamant og ovale ansigter med ungdommelige træk kan prøve denne stil.

5. Tilspidset og kort skæg:

Tilspidset og kort skæg

Tilspidset og kort har forblevet teenagernes yndlingsstil i disse dage blandt skæg- og overskægsstilarterne. Skægget holder sig klart, indtil overskægget blander sig i skægget med mindre hår for det komplette look. Som det ses på dette billede, ser en mand med skæg og overskægskombination ganske poleret og ligetil ud. Det er for dem, der ikke vil have meget tid og kræfter til at gå til vedligeholdelse.

 • Bedste hudtype: Mænd med tør hud kan se godt ud i denne stil.
 • Ideel aldersgruppe: Yngre mænd i 20’erne og 30’erne kan prøve denne stil.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Oval og diamantformet ansigt er velegnet til denne stil.

6. Tynd skægstil:

Tynd skæg stil

Denne stil tæller som de korteste overskægsskægstilarter, hvor sideburns bliver tynde og næsten forsvinder. Overskæg og ansigtskåret skæg mødes ved hagedelen. Denne tynde skægstil kan prøve uden overskæg og kan tilpasses på en sådan måde til mænd, der ønsker at undgå det. Det er endnu et blandt vores toplooks.

 • Bedste hudtype: Dem med fedtet og kombineret hud kan blindt gå efter det.
 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 30’erne i professionel karriere kan se smukke ud her.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Dem med enhver ansigtsform kan prøve det med tyndt hår.

7. Linjer til dage -stilarter:

Lines for Days Styles

Dette er en slags fuldskægskæg med den korrekte form. Skægets overskæg kommer ganske tættere på skægget, men rører det ikke og giver en lige barbermaskine. Dette er blandt vores yndlings- og toptrendende indiske overskægs- og skægstilarter. Dette er ganske enkelt at se og er også let at vedligeholde.

 • Bedste hudtype: Dette passer til alle hudtyper totalt.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Enhver ansigtsform kan passe godt til denne stil med langstrakt og buttet ansigt
 • Ideel aldersgruppe: Mænd i begyndelsen af ​​20’erne til slutningen af ​​30’erne kan helt arbejde med dette look, det være sig unge college -drenge eller kontormænd

8. Falmet skæg:

Falmet skæg

Faded er en stil med skæg og langt overskæg. Du kan prøve denne brødstil, du skal vokse dit brød cirka 3 tommer fra hagen, og det trimmes i en flad stil. Overskægget bliver fastgjort til det med et tyndt eller tykt lag. Dette er blandt kort skæg langt overskægs look, der er ret elsket af mange, der ønsker at gå til en falmet klipning og have et langt overskæg. Prøv dette look, hvis du elsker fadesnittet.

 • Bedste hudtype: Mænd med normal hud ser godt ud her.
 • Ideel aldersgruppe: Dem i 30’erne og 20’erne kan også prøve dette lookout helt.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Langstrakte ansigtsformer med flade ansigter kan se godt ud her.

9. Fedt og tykt skæg:

Fedt og tykt skæg

Når det kommer til tykt skæg, kommer ordet fed sammen med det. Skægget kommer med langt hår; længden er dog stadig kort indtil hagen. Denne lange skæg- og overskægsstil er til dem, der har et tæt skæg og tykt hår. Hvis du vil prale af et så kompakt look, så er denne dristige stil velegnet til dig.

 • Bedste hudtype: Enhver hudtype kan arbejde efter denne stil som deres ønske.
 • Ideel aldersgruppe: Mænd i slutningen af ​​20’erne og 30’erne ser her flotte og stilfulde ud.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Dem med et langt ansigt kan prøve denne stil.

10. Cirkelskæg:

Cirkel skæg

Cirkelskæg og overskæg kommer med både tykt og tyndt hår. Det er også kendt som standardskæg, der ser ryddeligt ud. Denne stil er velegnet til mænd, der ønsker et præsentabelt look sammen med skægget. Det går også som overskæg og hageskæg væk. Denne cirkelstil kommer med dem, der er i modne aldersgrupper og stadig vil prale med stil

 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 50’erne kan se godt ud i denne stil.
 • Bedste hudtype: Enhver hudtype kan prøve dette lookout helt, da det passer alle.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Dem med et rundt og firkantet ansigt med sofistikerede funktioner kan prøve dette look.

11. Venlige fårekoteletter skæg:

Venlige fårekoteletter skæg

Dette er simpelthen fantastisk blandt overskæg og skæg stilarter. Det er også kendt som sideburns cut eller sidepisker med et hul på hagen. Hvis du har en firkantet eller cirkulær ansigtsform, passer denne skægstil til dig. Dette store overskægs korte skægudseende er fantastisk til mænd, der er til hær- og regeringsgrupper, for at flagre med stil. Det er et symbolsk udseende fra aldre.

 • Bedste hudtype: Mænd med enhver hudtype kan prøve dette look.
 • Ideel aldersgruppe: Dem i modne aldre efter 45 kan se godt ud i denne stil.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Enhver ansigtsform med tæt hår kan være flot og smuk i denne stil.

12. Garibaldi skæg:

Garibaldi Skæg

Dette er en af ​​de lange skæg- og overskægsstilarter. Lidt ligesom Bandholz kommer det med et tykt og langt skæg med overskæg, der ender med krøller. Denne korte skæg store overskæg er en anden ældgammel stil. Dette er kommet over i generationer, og dille er tilbage. Hvis du vil have det vintage look og den stilfulde stemning, så er dette bestemt noget for dig.

 • Ideel aldersgruppe: Ældre mænd efter 50 kan se voldsomme ud med dette look.
 • Bedste hudtype: Enhver hudtype, hvad enten det er almindelig eller fedtet hud, kan se lige her.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Hvis du har et ovalt og diamantformet ansigt med tæt hår og aflangt ansigt, er dette noget for dig.

13. Styr og Chin Puff Beard:

Styr og Chin Puff Beard

En charmerende skægstil at bære, skægget og overskægget her kommer med begrænset vækst. Overskægget får en lang vækst, mens skægget kun vokser langt i delen af ​​hagen. Dette design er for det meste velegnet til mænd, der har begrænset skægvækst i ansigtet. Dette skæg med et langt overskæg har et veltrimmet og formet look, der er overskægshår kun nær hagen, og det er den nye trend for mænd, der leder efter et sødt og stilfuldt look.

 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 30’erne og 40’erne kan prøve denne stil.
 • Bedste hudtype: Mænd med tør hud til normal hud kan være gode her.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Dem med ovalt og diamantformet ansigt med et langt kan prøve dette look

14. Van Dyke Beard Style:

Van Dyke skægstil

Van Dyke kommer med syv forskellige overskægsskægstilarter. De er populære på mænd, der har en smal hage. Skægstilen er ikke andet end kombinationen af ​​både fipskægsstil med et overskæg. Stilen leveres med medium overskæg og ankerform på hagen. Navnet på designet blev givet efter Anthony Van Dyke, da det var hans signaturlook. Denne korte overskæg med langt skæg er til mænd, der også kan blive skaldede uden hår på kronen.

 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 50’erne og 40’erne kan se godt ud i denne stil.
 • Bedste hudtype: Mænd med enhver hudfarve kan prøve denne stil, som de vil.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Dem med rundt og firkantet ansigt med smal hage kan se godt ud her.

15. Hestesko -skæg:

Hestesko -skæg

Dette skægoverskæg vil minde dig om retroens udseende. Stilen opnås ved at strække overskægget, der forbinder skæget nedad. Skægets sider og den midterste del af hagen efterlades glatbarberet for at få det ønskede udseende. Sidens længde kan holde sig som ønsket. Det er blandt vores foretrukne typer skæg og overskæg til mænd, der ønsker en vintage -stemning og har mindre hår.

 • Bedste hudtype: Hvis du har tør eller normal hud, så er dette egnet til dig.
 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 30’erne og 40’erne kan blindt følge denne stil, som de vil.
 • Egnede ansigtsformer og ansigtsegenskaber: Enhver ansigtsform med smal hage kan se godt ud i denne stil.

Yderligere tips:

 1. Skæg og overskæg kræver samme opmærksomhed og pleje. Forsøm aldrig dem, da det kan føre til tørt og ru skæg eller overskæg, der måske ikke ser poleret og godt ud i ansigtet.
 2. Særlige produkter til skæg og overskæg til næring kan bruges. Dem, der har ayurvediske formler, er godt i trend i dag.
 3. Skægolie og shampoo er bedst til at nære og fugte overskægsområdet godt.
 4. Der er også skægcremer på markedet til at style dem yderligere.
 5. Klip skæg af og til, da trimning er en ny ting for at sikre, at det vokser sundt.
 6. Hvis du vil have yderligere råd og hjælp, kan du altid konsultere en stylist for at se, hvad de bedste skæg- og overskægsstile kan passe godt til din ansigtsform og ansigtstræk.

Disse skæg- og overskægsstilarter er godt nye i trenden, uanset om det er et skæg til stub eller skæg, eller overskæg og ankerudseende, flere varianter kommer på markedet. Det er ofte forvirrende, hvad det bedste udseende vi kan vælge og prøve i henhold til ansigtsform og funktioner. Derfor har vi givet dig en guide til, hvordan du styler, hvad der bedst passer dig. Tjek dem ud, og fortæl os, hvordan du godt kan lide disse skæg- og overskægsstilarter.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Sådan sørger du for, at mit skæg og overskæg kan ligge fladt på huden?

Svar: Når du har vasket skæget med shampoo, skal du give det en god massage og tørre det med håndklæde. Brug også føntørrer og påfør skægbalsam eller skægolie på det tørre skæg. Børst håret godt, hvilket kan sørge for at lade det blive på en flad måde. Påfør ikke balsam på vådt hår, hvis du vil have det flade look.

Q2. Kan jeg gøre mit skæg lige?

Svar: Skægbørste hjælper meget med at glatte skæghår. Invester i en god børste med børster. Når du har vasket skæg, skal du føntørre det godt og bruge en børste til at kamme det nedad. Brug desuden skægolie til at få udseendet til at blive på plads.

Q3. Hvad kan jeg gøre for at sikre, at mit skæg og overskæg er bløde?

Svar: Olivenolie er din bedste ven, hvis du vil opnå et blødt skæg. Masser det godt i cirkulære bevægelser for at holde det blødt og sort. Desuden skal du ikke bare shampoo dit hår, men også dit skæg. Tilføj også balsam, da skægget kræver samme pleje og opmærksomhed som dit hår. Du kan også vælge at anvende Aloe Vera gel og honning også som naturlige produkter til at blødgøre skæg.