3 -dages skæg: 15 bedste skægstubstile til ungdommeligt ansigt

Trendy, maskulin, let og smart. Det er det, der definerer de moderne og kantede stubskægstilarter. Skægstubben er blandt de nemmeste at dyrke. Enten vil du have et skæg med mindre hårvækst eller foretrække en ren og lettere version i erklæringen; stubbe er altid perfekte og passende.

Vi har samlet de bedste skægstubstile til mænd på tværs af aldersgrupper. Det være sig en fest eller afslappet look eller formelt udseende; de skuffer os aldrig.

15 lette og tunge stubbenskæg med billeder:

Følgende er Top 15 skægstubbe til at hjælpe dig med at vælge den ønskede.

1. Stubbeskæg i traditionel stil:

Stubbenskæg

Dette er den ældste form for et kort stubskæg. Man kræver stubbermaskinen til at lave disse stilarter. Så er det også stadig meget på mode. Du er nødt til at trimme dit stubskæg hver uge i det mindste for at opretholde denne stil. Det indebærer at vedligeholde lidt af hvert, dvs. et let overskæg, en kort skægstubbe og en forlængelse af dit skæg til en anden stil som en kombination osv..

 • Bedste hudtype: Enhver hudtype kan passe godt til denne stil.
 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 30’erne til 50’erne kan alle se flotte og flotte ud her.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Mænd med ovalt og diamantformet ansigt kan rocke denne stil. Dem, der har en stor næse og fine linjer, kan også rokke ved dette look.

2. Letklippet stubskæg:

Stubbeskæg Look

Hvis du er en af ​​de fyre, der ikke kan lide meget hår på dit ansigt, men stadig ønsker et anstændigt maskulint look, så kan du gå efter et let skæg til stubbe. Det involverer hovedsageligt at trimme dit skæghår i let konsistens ved hjælp af en trimmer af god kvalitet. Du skal være forsigtig med at vælge den rigtige trimmer, fordi fin trimning kan efterlade forbrændinger, hvis du ikke har en kvalitetstrimmer.

 • Ideel aldersgruppe: Disse mænd i 30’erne og 40’erne kan se godt ud og prale udseendet godt.
 • Bedste hudtype: Mænd med kombineret hudtype kan se godt ud i denne stil end andre.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Denne variant af langt stubskæg er godt til et rundt eller ovalt ansigt med brede læber.

3. Moderne Stubbeskæg:

Mænd med skægstubbe

Dette er i øjeblikket den bedste stilke til skægstubbe i mænds stilarter. Det indebærer en fornyelse af det traditionelle stubskæg, hvor du samarbejder med forskellige skæg- og overskægsstile, samtidig med at du bevarer symmetrien, mens du gør det. For eksempel kan du vælge en kombination af fipskæg og sideburns, og skægget med lille hårstørrelse får det til at ligne stubbe.

 • Ideel aldersgruppe: Mænd sidst i 20’erne kan se godt ud i denne stil.
 • Bedste hudtype: Enhver hudtype mænd kan prøve denne stil, da den passer til alle typer.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Mænd med et ovalt ansigt med tykke øjenbryn og skæg kan se voldsomme og sydende varme ud i denne stil.

4. Langskægskæg:

Langt skæg

Navnet på dette skæg angiver tydeligt dets krav til udseende og pleje. Du skal lade dit skæg vokse i en lang periode, siger cirka en måned eller deromkring, og derefter symmetrisk forme dit skæg, ellers kan du også trimme dit krøllede hår af og lade skægstubbet se naturligt langt ud. Her er der en halskæg med halskæg.

 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 40’erne og 50’erne kan se voldsomme ud her.
 • Bedste hudtype: Dem, der har fedtet hudtype, kan prøve denne stil helt.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Ovalformede ansigtsmænd med tykt skæg og overskæg kan gå til dette look.

5. Fuld hals skæg:

Stubbeskæg til mænd

Mange mænd fjerner normalt alt det hår, der vokser på deres hals, og deres skæg består således kun af ansigtshår. En unik vestlig trend i skæg, der kan ses blandt mange mænd fra Europa, USA og Australien, er dog, at de holder håret på nakken og klipper det lidt i form. Når sådan nakkehår kombineres med skægstubbe, kan det kalde et let halskæg med fuld hals, men du skal sørge for, at du bruger en korrekt trimmer af kvalitet, f.eks. En Wahl Lithium Ion Clipper, som hjælper dig med jævn og tæt beskæring i nakken . Således kan du have et Wahl -skæg og skægstubbe på din hals og ansigt.

 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 30’erne kan bedst passe og foretrækker dette look godt.
 • Bedste hudtype: Dem, der har fedtet hudtype og kombineret hud, kan prøve denne stil.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Enhver ansigtsform med aflange funktioner kan prøve denne stil.

6. Medium Stubbeskæg:

Medium Stubskæg

En anden meget efterfulgt stil med tykt skægstubskæg over hele kloden er det mellemstore skæg. Det kræver, at du kun lader dit hår vokse op til en bestemt størrelse, hvor du effektivt kan trimme det bare lidt til en medium form. En medium form er perfekt og passer til de fleste ansigtsformer.

 • Bedste hudtype: Enhver hudtype, det være sig tør eller kombineret hud, kan fungere på dette look.
 • Ideel aldersgruppe: Mænd i slutningen af ​​20’erne og begyndelsen af ​​30’erne i deres karriere kan bære dette look til daglig stil.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Alle ansigtsformer og -egenskaber kan passe godt til denne form for tykt skæg.

7. Skægstubbe:

Stubbe stil Skæg

Som tidligere nævnt kan et stubbede fipskæg style sig til utallige variationer. En sådan variation er et fipskæg, men af ​​en lille hårstørrelse, hvilket gør det til en fipskægstubbe. For at vedligeholde denne stub skal du tage passende foranstaltninger, mens du dyrker den, for kun at bevare håret, hvilket bidrager til dannelsen af ​​din fipskægsform, mens andet hår skal trimmes helt.

 • Bedste hudtype: Dem med tør hud kan arbejde på dette look godt.
 • Ideel aldersgruppe: Denne mellemstore skægstil er velegnet til mænd i 30’erne end andre.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Langstrakt ansigt med en skarp næse og brede øjne kan prøve denne stil.

8. V-Shape Stubbeskæg:

Formet stubskæg

Hvis du vil have skægstubbe, men ikke vil have det til at se stereotypisk ud, kan du gå efter denne unikke stil. Det indebærer at forme dit kindskægshår til en omvendt V -form, og trimningen skal også være på en sådan måde, at hele stubben også ligner et V set forfra. Derfor skal du igen vedligeholde dette V-formede skæg med stor præcision og omhu.

 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 30’erne kan se super varme ud i denne stil.
 • Bedste hudtype: Enhver hudtype kan helt fungere godt på dette look.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Mennesker med et langstrakt ansigt kan se godt ud i denne stil.

9. Heavy Stubble Beard:

Heavy Stubbeskæg

Et tungt skæg til skæg er den perfekte stubstil, hvis du leder efter et robust og rustikt look, men alligevel ikke vil have for meget hår til at fuldføre det look. Ligesom den lange skægstubbe har dette skæg også brug for, at du vokser meget hår i dit ansigt, men du skal sikre, at det ikke overstiger en tomme under din hage. Når du har fået denne størrelse, skal du trimme din krus og ender af og bevare dit stubbe fyldigere udseende. Denne stubbe ser meget maskulin og sexet ud, og det er grunden til, at den kaldes Heavy Stubble.

 • Bedste hudtype: Mænd med fedtet hud kan prøve denne stil.
 • Ideel aldersgruppe: Denne tunge stubbe passer kun til mænd i 40’erne og 50’erne.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Dem med et ovalt ansigt med tunge funktioner kan se på denne stil.

10. Lazy Looking Messy Stubble Beard:

Let stubbe Look

Nogle gange menes det, at ingen mode overhovedet er en mode i sig selv. Hvis du er den slags person, så er dette den perfekte stil for dig. Du behøver slet ikke bekymre dig om din trimning. Bare lad dit skæg vokse under alle omstændigheder, men kun til en mellemlang længde og bevar det rodede naturlige look.

 • Ideel aldersgruppe: Mænd i 50’erne og 60’erne kan se godt ud i denne stil.
 • Bedste hudtype: Dem med tør og fedtet hud kan begge arbejde godt på denne stil.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Mænd med aflange ansigtsformer og langt skægområde er bedst til dette look.

11. Styre Moustache Tilsluttet Stubbeskæg:

Celerity ansigtsstubbe

Et overskæg i form af et grundløst rektangel kaldes et styr overskæg, da det ligner styret på en motorcykel. Denne overskægsstil er universel i følgende og passer til ethvert skæg. Derfor kan du matche denne overskæg i en forbundet stil med din skægstubbe.

 • Ideel aldersgruppe: De i 40’erne og 30’erne mænd kan se godt ud her.
 • Bedste hudtype: Kombineret hud mænd kan prøve en variant af skægstubbe godt.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Lange og ovale ansigter med brede øjne kan se godt ud her.

12. Cirkulær blyantstubbeskæg:

Barberstubbe Skæg

Dette er en anden populær stil inden for skægstubbe, hvor du skal give din stubbe en cirkulær form. Også denne stubbe kræver konstant pleje, mens du plejer den, så du sikrer en cirkulær form, og du skal også bevare formen, hvis du vil have skægget i en længere periode.

 • Bedste hudtype: Dem med tør hud kan rocke denne stil.
 • Ideel aldersgruppe: Dette look til stubben er kun godt for mænd i 30’erne.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Mænd med diamant og ovalt ansigt med lyst, tyndt hår kan se godt ud her.

13. 3 dages skæg:

3 dages skæg

Hvis du ikke har noget imod at trimme dit skæg ofte, dvs. selv i det omfang du gør det for evigt i 3 dage, så er dette den skræddersyede stubstil til dig. Alt du skal gøre er at trimme dit skæghår hver 3. dag og lade det vokse i de næste 3 dage. Dette giver dig naturlig stubbe med minimum hårstørrelse, da de kun er vokset i 3 dage.

 • Bedste hudtype: Enhver hudtype kan supplere dette look godt.
 • Ideel aldersgruppe: De unge fyre og mænd i slutningen af ​​20’erne og 30’erne kan se godt ud her.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Enhver ansigtstype med en skarp spids næse kan være fantastisk her.

14. Symmetrisk formet stubskæg:

Kort til langt skæg

Hvis du vil have lidt kreativitet i dit skægs styling, kan du trimme stubben på begge kinder i en unik form, men få det til at se identisk ud på begge sider, mens du gør det. For eksempel, hvis du giver en krydset form på den ene kind, kan du også give den samme form på den anden side og få den til at se symmetrisk ud for et mere tiltalende skægudseende.

 • Bedste hudtype: Kombineret og fedtet hud mænd kan prøve denne lookout.
 • Ideel aldersgruppe: Dette symmetriske skæg er perfekt til formelle karrieremænd i 30’erne og 40’erne.
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Oval, firkantet og diamantformet ansigt med en bred eller tynd næse kan se godt ud som vist på billedet.

15. Fritliggende overskæg med Soul Patch og Stubbeskæg:

Celebrity Stubble Dadhi

Du har muligvis set dette udseende ofte blandt filmstjerner og andre berømtheder. Det giver dig et større udseende end livet. Det eneste du skal gøre er at vedligeholde et overskæg og et almindeligt skæg, men overskægget skal løsnes.

 • Bedste hudtype: Normal hudtype kan se bedst ud i denne stil
 • Egnet ansigtstype og ansigtsegenskaber: Enhver ansigtsform med blå øjne kan se godt ud.
 • Ideel aldersgruppe: Alle mænd i 30’erne kan se godt ud i denne lille skægstubstil for at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Yderligere tips:

 1. Stubbe skæg stilarter passer til babyfaces. Så unge mænd behøver ikke også tænke sig om to gange.
 2. Barbering er et vigtigt tip til vedligeholdelse af skægget. Rengør barberingen ordentligt, og skæg vokser godt tilbage. Der vil være en sund vækst i dette tilfælde.
 3. Du kan bruge trimmere til at foretage præcisionstrimning af dit skæg yderligere.
 4. Glem ikke at passe på dit skæg. Omsorgen vil vise sig i form af et sundt og skinnende skæg. Påfør derfor skægolie og creme regelmæssigt for at vedligeholde dem.
 5. Overskrid ikke formen, og arbejd for meget på skægget. Husk altid, at de ser flotte og stilfulde ud, når de er naturlige.

Jeg håber, at du godt kunne lide disse stubbe skæg stilarter guide. Skæg er en af ​​de store forstærkere til mandlig personlighed kan styles på forskellige måder, og skægstubben er blandt yndlingslooks for flere mænd. Du kan nemt arbejde på denne stil uden trængsel. Der er utallige varianter, og vælg derfor det, du bedst kan lide, og dine ansigtsegenskaber, der passer bedst til dig, og tilpas det godt. Afhængigt af ansigtsform og præference kan du nemt vælge en!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvilken indstilling er god på trimmeren for at få stubbeskægsstilarter?

Svar: Hvis du vil trimme dit skæg og få et skæg, skal du indstille trimmeren til omkring 1-3 cm. Trim skæg jævnt og omhyggeligt. Hvis du vil have kraftige stubbe, kan du øge længden. Det er bedre og sikkert at starte med en længere stubbning og bevæge sig ned, indtil du føler, at det perfekte look er opnået.

Q2. Hvor lang tid betyder det ved kraftig skægstubbe?

Svar: Stubbe kan være lette eller mellemstore eller tunge efter dit ønske. Selv tung stub er ikke særlig lang. Den maksimale tunge skægstubbe kan kun være omkring 4-5 mm. Dette er den variant af stil, som mange foretrækker.

Q3. Sådan sørger du for, at stubben bliver blødgjort, før du barberer dig?

Svar: Hydrering er en vigtig nøgle her. Vask ansigtet godt; dette kan også hjælpe med at blødgøre hår. Hydrer huden ved hjælp af varmt vand for at gøre barberingen let.