9 Smukke Balbo -skægstilarter med billeder

Balbo-skæg er blandt relativt lette og flotte at vedligeholde. Selvom der er flere variationer med Balbo -skæg, kommer de oftest med et overskæg adskilt fra skægget. Balbo -udseendet er ret moderne, men alligevel tidløst; de leverer smukt og smigrende udseende til mænd på tværs af aldersgrupper.

Uanset om du ville elske en lang, tæt Balbo eller en formet og trimmet, er skægget virkelig charmerende

Stilfulde og bedste Balbo -skægstilarter til mænd inden for mode:

Nedenfor er sprængende top 9 Balbo skæg stil,

1. Klassisk Balbo -stil:

balbo skæg

Denne særlige stil er fremtrædende mærkbar ved hårvækst på sjælen, mindre hår på kinderne uden sideburns og et overskæg. Denne Balbo -skægstil giver et afslappet smukt maskulin look ved at definere kæbelinjen og hagen.

2. Balbo -skæg med styreoverskæg:

balbo skæg stilarter

Match dit fulde skæg med velformede, men anderledes stilede styreoverskæg, f.eks. Tyk/ godt skåret/ Klassisk/ O buet/ Cape buffalo. At eksperimentere med forskellige stilarter tilføjer alsidighed til dit udseende uden at trimme dit skæg. Er du en? Det er ligegyldigt, hvem du er; college -dreng eller en berømthed, styr på Balbo -overskæg efterlader en indvirkning på tilskueren.

3. Fremtrædende kontorlook:

balbo ansigtshår

Vil du gerne have Balbo -skæg med overskæg til et professionelt / kontorligt look? Trim dit ansigtshår til kort længde og smelt ikke dit overskæg, hold det adskilt. Matchet med dit formelle kontoroutfit Balbo overskæg giver et køligt karismatisk såvel som et effektivt indtryk.

4. Naturlige Balbo -skæg og formede overskæg:

langt balbo skæg

Er din præference naturlig fuldskæg med overskæg? For derefter at have en Balbo -skægstil skal du klippe ansigtshårene på dine kinder kortere end hageområdet. Dine overskæg og skæg skal være særskilt adskilte. Det kræver meget lidt daglig pleje. Det giver et robust look af en eventyrer, der er glad for friluftsliv.

5. Jawline Balbo Beard Style:

balbo -skægget

Dette er helt sikkert en machostil for unge og smukke individer. For at tage denne særlige Balbo -skæg på, skal du klippe dit ansigtshår tæt på kinderne end hagen og kæben og sjælen. Det giver et indtryk af en stærk, veldefineret kæbe. Stil beundret af kvinder.

6. Den pæne og rene Balbo -stil:

balbo skæg tutorial

Hvis du ikke kan lide et glatbarberet look, skal du derefter trimme dit ansigtshår til bare en skægstubbe og ikke blande overskægget med skægget, så hold det veldefineret. Denne Balbo -stil giver et et meget pænt og rent udseende.

7. Balbo Goatee Style:

balbo skæg look

En perfekt Balbo fipstil har hår på sjælen, og du kan matche dit skæg med eller uden overskæg. I denne særlige stil kan skægget trimmes eller formes på forskellige måder, og sideforbrændinger kan fjernes. Dette giver et tydeligt barbarisk look.

8. Balbo -skæg med langt hår:

balbo stil

Mest foretrukne dille af unge. Skæg i Balbo -stil kan dyrkes eller trimmes efter personens smag, og hår kan også dyrkes langt og trimmes efter modetrenden. Det giver dem et afslappet ubekymret look.

9. Skaldet med Balbo Style:

balbo skæg skaldede mænd

Er du skaldet? Du behøver ikke bekymre dig, skaldet med skæg er sexet at se på. Hvis dette look matches med Balbo -skægstilen, bliver det en bedøvelse. Dyrk dit skæg, stil det som et omvendt “T”, klipp dit ansigtshår fra alle sider og se cool og selvsikker ud.

Da frisurer komplimenterer en persons udseende, er skægstilarterne også flatterende. Selvom skæg dækker en lille del af dit ansigt, men med lidt kreativitet, kan det trimmes og styles smart i over 9 top Balbo -skægstil for at give dig et karismatisk look.