Anvendelser og fordele ved hvidløg til skæl

Vi ved alle, hvor frustrerende skæl kan være! Med hvide flager, der falder overalt og en ulidelig kløefornemmelse, er skæl et pinligt problem. Heldigvis er der hvidløg til vores redning! Ja! Du hørte det rigtigt! Brug af hvidløg til skæl er et gammelt middel, der er godkendt af mange brugere over hele kloden!

Hvidløg er en ildelugtende urt, der tilhører løgfamilien. Sammen med sine meget kulinariske fordele er hvidløg også kendt for sine medicinske egenskaber. Den er fyldt med mange antiinflammatoriske, svampedræbende og antibakterielle midler, som effektivt kan behandle hovedbundsinfektioner og fremme sundt hår. Lad os finde ud af mere om disse fordele i detaljer sammen med en liste over hvidløgsbekæmpelsesmidler.

Anvendelser og fordele ved hvidløg til skæl

Fordele ved hvidløg til bekæmpelse af skæl:

Så hvordan hjælper hvidløg præcist i behandlingen af ​​skæl? Disse fordele ved hvidløg kan give dig en god idé om de unikke egenskaber ved dette middel:

1. Øger immuniteten:

Hvidløg er en effektiv immunforstærker, som kan gøre din krop modstandsdygtig over for mikrobielle invasioner. Sammen med at beskytte din krop mod almindelige lidelser som forkølelse og hoste, kan hvidløg også reducere risikoen for svampeinfektioner, der kan føre til skæl. Eksperter anbefaler at indtage mindst 5-10 fed hvidløg om dagen for en sund krop og hår.

Forøger immunitet hvidløg for skæl

2. Bekæmper infektioner:

Skæl er forårsaget af en svamp kaldet Malassezia Furfur, som kan formere sig hurtigt under fugtige, fugtige forhold. Dette fører til skællende, hvide flager på din hovedbund. Hvidløg kan effektivt tackle dette med en svovlforbindelse kaldet Allicin. Dette kraftfulde middel kan kontrollere svampens vækst og genoprette normaliteten.

3. Kontroller overskydende talg:

Hvidløg er et af de effektive hjemmemediciner mod skæl. Det virker ved at kontrollere produktionen af ​​overskydende talg i din hovedbund. Ved at kontrollere oliekirtlerne kan hvidløg reducere tilstopning af porer. Det kan endda afklare og rense din hovedbund for at få lindring fra de snedækkede, hvide flager.

4. Forbedrer blodcirkulationen:

Hvidløg kan også øge blodgennemstrømningen i din hovedbund. Dette er vigtigt for at muliggøre bedre absorption af næringsstoffer til stærkere hår. Hvidløg er også rigeligt i mange vigtige næringsstoffer som zink, jern, vitamin A, C, B, fosfor, calcium osv., Som er vigtige for dit hår. Sammen med at forhindre skæl kan hvidløg også fremme sundt, næret hår.

5. Antioxidantrig:

Phytonutrienterne i hvidløg er kraftfulde antioxidanter, der bekæmper frie radikaler i kroppen. Ved at gøre dette forhindrer disse midler den oxidative skade, der opstår på mobilniveau. Antioxidanter reducerer også nedbrydning af hovedbundsceller for at reducere chancerne for hårfald.

Sådan bruges hvidløg til skæl?

Sådan indgår du hvidløg i din daglige rutine for at helbrede skæl:

1. Honning- hvidløgs anti-skælmaske:

Hvidløgs- og honningmaske er et sikkert skud, der behandler skæl. Mens fordelene ved hvidløgspasta til skæl er kendt, giver blanding med honning en beroligende lettelse for det berørte område. Det kan modvirke styrken af ​​hvidløg og fugt dit hår. Brug af denne behandling regelmæssigt kan medføre en synlig forskel.

Ingredienser:

  • Hvidløgsfedd – 6.
  • Naturlig honning – 6 spsk.

Forberedelsestid: 10 minutter.

Sådan forbereder og anvender du?

  • Lav en pasta ud af hvidløgsfedd.
  • Hold det til side et stykke tid, så allicin dannes.
  • Bland honning til denne pasta og blend godt.
  • Påfør denne pasta direkte på hovedbunden og massér forsigtigt.
  • Lad det stå i 15-20 minutter.
  • Vask det af med en mild shampoo.

Hvor ofte skal jeg gøre dette? To gange om ugen for de bedste resultater.

Forholdsregler: Dette middel passer muligvis ikke til mennesker med følsomme hovedbund.

2. Oral behandling:

Sammen med aktuelle applikationer kan du også forbruge hvidløg internt for at helbrede skæl. Sørg for at tilføje maksimalt 10 fed i din daglige kost. Du kan bruge den i supper, salater, hvidløgsolie eller endda i dine karryretter. Dette kan styrke dit immunsystem til at bekæmpe infektioner indefra. Imidlertid kan direkte forbrug af hvidløg føre til dårlig ånde. Så det er vigtigt at skylle munden med en myntebaseret vask.

Sammen med disse kan du også prøve andre måder at bruge hvidløg til skæl som hvidløgsinfunderet olie, hvidløgshampoo osv., Som er ganske nyttige. Hvidløg er en sikker ingrediens og forårsager sjældent bivirkninger. Men hvis du har en følsom hovedbund eller en forslået hud, kan forbindelserne i den føre til hudirritation og en brændende fornemmelse. Så det anbefales altid at lave en patch -test, før du går videre. Når din hud har givet siden, er der ingen måde at stoppe sin krig mod skæl!