15 bedste Avon skønhedsprodukter i Indien

Avon er et af de ældste og velrenommerede navne i hudplejebranchen. Virksomheden blev grundlagt i 1886 og har utroligt set serveret de bedste skønhedsprodukter til sine kunder i over 100 år. Avon tilbyder en række hudplejeprodukter lige fra makeup og hårpleje til spændende dufte. Det er en af ​​de virksomheder, der stræber efter at levere de bedste produkter til overkommelige priser, så flere og flere kvinder kan drage fordel af det. Avon er et kendt navn, som kvinder i dag kan stå inde for for sin kvalitet og effektivitet.

Bedste Avon skønhedsprodukter med priser:

Der findes forskellige Avon -skønhedsprodukter som hudpleje, hår og kosmetik. Tag et kig på de 15 bedste Avon -skønhedsprodukter i indien med priser.

1. Avon Care Sheer Lip Gloss Med Jojobaolie:

Avon skønhedsprodukter

Dette er absolut et must have for alle kvinder. Denne lipgloss er perfekt til daglig brug og er fyldt med jojobaoliens godhed. Det giver glans og glans til dine læber naturligt. Dette er et af de bedste Avon -skønhedsprodukter til læber.

2. Hud så blød original tør olie kropsspray:

avon Beauty Products 2

Det er et af de mest populære Avon hudplejeprodukter. Det fungerer som en vidunderlig fugtighedscreme, der låser vand, hvilket gør det perfekt til brug efter brusebad eller bad. Findes i INR 500 fungerer denne Skin So Soft Body Spray også som et effektivt insektmiddel. Ja! Du læste det rigtigt. Den hemmelige ingrediens er, Citronella olie, der afværger insekter, samtidig med at den giver en blid fornemmelse af din hud.

3. Avon Glow Bronzing Pearls:

avon Beauty Products 3

KØB DET HER

Denne Avon Glow Bronzing Pearls har tjent sit formål i mere end 10 år nu og er blevet bifaldt for sine bemærkelsesværdige og konsekvente resultater. De små kugler pakket i en INR 1000 æske giver den bedste bronzing effekt og var også et af de første bronzing Avon produkter, der nogensinde er brugt. Dette er et af de bedste Avon -kosmetiske produkter i indien.

4. Sun + Clear Spray SPF 30:

avon Beauty Products 4

Leder du efter en ideel solcreme til at klare varmen? Denne prisvindende solbeskyttelsesspray fra Avon er et must -køb. Den klare væske i denne spray vil aldrig plette dit tøj, og den høje SPF sikrer fuldstændig beskyttelse mod UVA- og UVB -stråler. Desuden fås den kun i INR 600.

5. Clear Skin Professional Deep Pore Cleansing Scrub:

avon Beauty Products 5

KØB DET HER

Denne Avon -scrub er et perfekt middel til at få en klar hud og er en god værdi for pengene. Eksfoliering (mindst to gange om ugen) er en meget vigtig del af ethvert skønhedsregime. Brug denne rensende skrubbe til at åbne tilstoppede porer og slippe af med snavs fra den inderste overflade af din hud. Lad på skrubben i et par minutter efter påføring og vask derefter af for bedre resultater. Clear skin Professional Deep Pore Cleansing Scrub fås i INR 500.

6. Ny Beauty Lip Plumping Lip Conditioner:

avon Beauty Products 6

KØB DET HER

En ideel balsam til dine læber til kun INR 900, fra det bedste skønhedsmærke, Avon. Brug denne lille perle på dine læber for at få dem til at se lækre og bløde ud. Desuden hjælper kollagen og retinol, der findes i denne Lip Plumping Conditioner, med at afværge tegn på ældning.

7. Planet Spa Mediterranean Olive Oil Conditioning Hair Mask:

avon Beauty Products 7

Dette er et af de effektive Avon hårplejeprodukter og bruges af de fleste indiske kvinder.Det er en meget effektiv hårmaske, der virker vidunderligt på kedeligt og kruset hår. Brug Planet Spa Mediterranean Olive Oil Conditioning Hair Mask og få dine lokker til at se blanke ud på ingen tid. Den cremede og tykke konsistens af denne hårmaske vil give en luksuriøs følelse som aldrig før.

8. Super Shock Gel Eyeliner:

avon Beauty Products 8

KØB DET HER

Hvis du leder efter eyelinere, der forbliver døgnet rundt, er denne Avon gel -eyeliner det, du virkelig har brug for. Den glatte børste kan bekvemt bruges til det røgfyldte og snavsede look. Findes for det meste i sort, men hvis du har en fetich for usædvanlige farver som bronze eller guld, skal du holde øje med disse nuancer i begrænset oplag, især i juletiden.

9. Mega Effects Mascara:

avon Beauty Products 9

KØB DET HER

Hvis du har prøvet alle slags mascara og stadig ikke har opnået et ønskeligt resultat, er denne Mega Effects Mascara et must på din indkøbsliste. Prissat til INR 1000 sikrer den unikke børste på denne mascara, at den overdådigt dækker dine vipper. Sjovt og legende!

10. Ny Clinical Pro Liner Eraser Treatment:

avon Beauty Products 10

KØB DET HER

Dette er en ny hemmelighed for yngre hud blandt alle Avon skønhedsprodukter. De aktive ingredienser i disse kosmetiske produkter hjælper med at forsvinde dybe rynker på bare en uges applikation. Prissat til 2680 INR bruger dette konsekvent til at optimere resultater.

11. Little Black Dress Eau De Parfum Spray:

avon Beauty Products 11

KØB DET HER

Denne Avon spray er en perfekt duft til dine fester. Denne Avon Eau De Parfum har ødelagt diagrammerne i over et årti for sin tidløse og klassiske appel. Tag denne smukke flaske på kun 1300 INR og brug den rigeligt til alle lejligheder.

12. Avancerede teknikker Moisture IQ Shampoo:

avon Beauty Products 12

Et perfekt hårplejeprodukt til at rense dine lokker, mens din hovedbund efterlades fuldstændigt fugtet. Prissat til 400 INR kan denne shampoo bruges dagligt uden brug af hårbalsam.

13. Fugtbehandling Intensiv helbredelse & Reparation af ekstra styrke creme:

avon Beauty Products 13

KØB DET HER

Det er en ideel fugtighedscreme til kvinder med ekstra tør hud. Denne creme fra Avon er pakket med den nyeste Hydro-Protective-teknologi og hjælper din hud med at bevare sin naturlige fugt. Brug det dagligt til at løse problemet med ru og kløende hud. Dette Avon skønhedsprodukt koster 400 INR.

14. Soft Pink Bubble Delight Bubble Bath:

avon Beauty Products 14

KØB DET HER

Et romantisk boblebad fra Avon prissat til 536 INR for at sætte den rigtige stemning. Forkæl dig med den sarte duft af de skummende bobler, der ideelt kan bruges i alle årstider.

15. Advance Techniques 360 Ernæring Marokkansk Arganolie efterlades i behandling:

avon Beauty Products 15

KØB DET HER

Dette er et perfekt alternativ til dyre salonbehandlinger til tørt og kruset hår. Påfør bare nogle få dråber af denne potion på dit håndklædetørrede hår og få øjeblikkelig glans og blødhed. Prissat til INR 600, det er et af de must -have Avon -kosmetiske produkter i indien.

I denne artikel diskuterede vi disse utrolige Avon -skønhedsprodukter, der er et must for enhver kvinde. Disse var de bedste Avon -kosmetiske produkter med pris for din hjælp. Brug dem til at se smukke ud uden besvær.