9 bedste Sebamed hudplejeprodukter i Indien

Populære Sebamed -produkter til hud og læbe:

Sebamed er et tysk produktnavn for Sebapharma GmbH & Co. KG, der producerer medicinske hudplejeprodukter. Det sigter mod at holde pH -værdien på 5,5 garanterer, at hudresterne er sunde.

Sebamed hudplejeprodukter

Sebamed Lip Balm produkter:

Leder du efter sebamed læbe produkter? Bare rolig! Din søgning ender her. I dag i denne opskrivning fortæller vi listen over de bedste sebamed læbepomader. Der er mange mærker af læbepomader, der er tilgængelige på markedet i Indien, men efter at have læst denne artikel vil du være sikker på at vælge den bedste til dig. Så læs den omhyggeligt!

1. Sebamed Lip Defense Stick SPF 30 Til tør & Sprukne læber:

Sebamed Lip Defense Stick SPF 30 til tør & amp; Sprukne læber

Det forhindrer lysinducerede blærer Beskyttende, udglattende pleje af læberne Understøtter plus beskytter den medfødte barrierefunktion af hudens syrefunktion uden konserveringsmidler. Regenererer tørre og sprukne læber hurtigt plus vellykket, lindrer irritation med betændelse af vitamin E og bisabolol (kamilleekstrakt). Pas på følsomme læber ved hjælp af de alvorlige behandlingsegenskaber ved de essentielle planteekstrakter jojoba plus risklid, der plejer dem fra dehydrering. * Forsvarer det ømme læbevæv med UVA- og UVB -filtre mod solskoldning og dens konsekvenser.

Pris: 4,8 g for 2170 INR

2. Sebamed Lip Defense Stick SPF 25/30 Triple Protection:

Sebamed Lip Defense Stick SPF 25

Beskyttende, glat bekymring for læberne forsvarer ved siden af ​​UV -stråler i alle årstider. Lindre irritation plus hævelse af E -vitamin plus bisabolol (fjernelse af kamille) Plejer følsomme læber ved hjælp af de udtømmende virkningsegenskaber ved det nødvendige planteekstrakt jojoba plus risklid, der beskytter dem mod tørhed. Dens emballagestørrelse er 4,8 g.

Pris: 4,8 g for 427 INR

3. Sebamed Lip Defense 4.8 Gm:

Sebamed Lip Defense 4.8 Gm

Det virker til at støtte og forsvare den naturlige barrierefunktion af skindets syrekappe uden konserveringsmidler. Det er en yderst nærende læbepomade, der beskytter mod kraftige UVA/UVB -stråler. Det forsvarer også det ømme læbevæv med UVA plus UVB -filtre mod solskoldning.

Pris: 4,8 g for 450 INR.

4. Sebamed baby læbepomade:

Sebamed baby læbepomade

Sebameds baby læbepomade, virker til at holde og forsvare hudens normale barriereformål. Rige plantelipider med sin candelilla plus bi bevarer babyens læber bløde plus sunde, beskyttelse. Naturlig jojobaolie, efter dens hudbundne lipidsammensætning, desuden Sheasmør. Dens metode stopper hudirritation på grund af savlende ellers sutter

Pris: 5 g for 385 INR

5. Sebamed Lip Defense SPF 30:

Lip Defense SPF 30

Det understøtter plus beskytter den naturlige barrierefunktion i hudens syrakappe. Forsvar det ømme læbevæv ved UVA sammen med UVB -filtre mod solforbrænding og dets konsekvenser. Det regenererer tørre plus sprukne læber hurtigt plus succesfuldt. Desuden nærer de følsomme læber ved de strenge behandlingsegenskaber ved de nødvendige planteekstrakter jojoba plus risklid, der beskytter dem mod dehydrering.

Pris: 4,8 g for 450 INR

Sebamed hudplejeprodukter med priser i Indien

1. Sebamed Baby Lotion 400 ml:

Sebamed Baby Lotion 400 ml

Det holder huden blød og godt fugtet under alle vejrforhold. Normal påføring bevarer din babys hud sund plus glødende. Faktisk virker det vidunderligt for børns smerter fra neurodermatitis. Det har et sukkerspændt kompleks, der fugter huden dybt indeni, hvilket giver det et totalt cover plus glans.

Pris: 400 ml for 1100 INR

2. Sebamed Moisturizing Cream (50 ml):

Sebamed fugtgivende creme

Det er velegnet gel til alle hudtyper. Det er ideelt til kvinder. Det holder hudens fugtighed Efterlader huden smidig plus indebærer helbredende egenskaber. Det indeholder ekstremt lydhøre ikke-fedtede, gendannelsesfunktioner.

Pris: 50 g for 585 INR

3. Sebamed Protective Facial Cream – 50 ml:

Sebamed beskyttende ansigtscreme

Den fugtgivende forbindelse undgår tørhed, smuk barrierefunktion mod giftige stoffer plus beroligende barns ømme hud. Sebamed er klinisk etableret for at fremme udviklingen af ​​den sure kappe Effektiv hydrering, stop tørhed Panthenol plus lipidforbindelse beskytter mod irritation i munden fra spyt E -vitaminbeskyttelse ved siden af ​​skadelige miljøpåvirkninger.

Pris: 50 ml for 773 INR

4. Sebamed PH 5.5 Clear Face Care Gel:

Sebamed Clear Face Care Gel

Dette er berigende med hyaluronsyre og naturlig aloe barbadensis, der fugter huden fuldstændigt. Den kommer i en tæt røremballage, der er rejsevenlig. Allantoin plus panthenol hjælper med at berolige huden og skabe den blød og smidig.

Pris: 50 ml for 500 INR