Top 9 Himalaya Kajals

Vil du forbedre din fysiske skønhed ved at definere dine øjne? Så kan du vælge naturlige og sikre produkter fra det populære mærke, Himalaya. Himalaya Kajal er godkendt af millioner af læger over hele verden. Produkterne leveres med naturlige stoffer for at sikre, at dine dyrebare øjne er blottet for enhver infektion. Du kan tilføje glans til øjnene ved at tage denne kajal på. Nogle af de bedste kajal -produkter fra Himalaya er som følger:

Seneste Himalaya Herbals Kajals:

1. 2,7 g-Urte KOHL (Triphala Almond Black Eyeliner):

Himalaya Kajal1

Himalayas øje -definerende produkt er beriget med triphala og damaskrose. Den har en blanding af traditionelle ingredienser som ricinus og mandelolie. Produktet tilføjer glans til dine øjne, hvilket gør dem mere attraktive og lyse.

2. Urter Kajal:

himalaya kajal

Denne urtetøjsdefinerer fra Himalaya køler dine øjne og tilføjer glans til det samme. Den er fremstillet af naturlige ingredienser og udgør ingen kemisk skade på øjnene.

3. Herbal Eye Definer Med Damask Rose, Triphala, Mandelolie:

Himalaya Kajal3

Himalayas urtekajal er beriget med naturlige ingredienser som triphala og damaskrose. Det har også en kombination af ricinus og mandelolie. Dette giver dine øjne ekstra næring og afkøling. Triphala er en unik urt, der består af tre typer kraftfulde bær. Dette tilføjer glans til øjnene, hvilket får dem til at se lysere ud.

4. Herbal Eye Definer – 1 gram pakke:

Himalaya Kajal4

Produktet kommer i en pakke på 1 gram, hvilket gør det mere overkommeligt og lettere at have med i tasken. Bortset fra mandelolie, ricinusolie, damaskrose og triphala indeholder den også kamfer. Dette holder øjnene kølige og giver en beroligende effekt.

5. Himalaya Kajal 5 Herbal Eye Definer (Rose Almond Triphala):

Himalaya Kajal 5

Dette urteprodukt fra Himalaya definerer dine øjne. Du kan anvende det langs vippelinjen.

6. 1 g Eye Definer:

Himalaya Kajal 6

Himalayas 1 gram eye definer er en populær vare blandt kvinder i alle aldre over hele kloden. Det udgør alle de naturlige ingredienser. Det giver dine øjne en kølende effekt, selv i de varme solskinsdage.

7. Natural Eye Definer (vandtæt):

Himalaya Kajal 7

Denne mørke sorte øjenbeskytter fra Himalaya indeholder alle naturlige vitaminer og andre ingredienser. Det er rent organisk, fri for parabener og vandtæt. Der udføres ingen test på dyr.

8. Herbal Eye Liner (blyfri):

Himalaya Kajal 8

Den blyfrie eye definer leveres med en unik blanding af forskellige urteekstrakter. Det nærer dine øjne og holder dem kølige. Dit ansigt ser lysere og friskere ud. Det er oftalmologisk testet og allergivenligt. Den olieagtige glans får øjnene til at se lysere ud.

9. 2.7g-Herbal Eye Definer:

Himalaya Kajal9

Denne 2,7 gram kajal indeholder naturlige ekstrakter og holder dine øjne kølige. Det lindrer også enhver stress og tilføjer glans til øjnene. Pakken er meget overkommelig og let at have med.

Brug af disse produkter fra Himalaya ville forbedre din ansigtsskønhed og efterlade tilskuerne fascinerede. Produktet tilføjer en naturlig definition til øjnene og holder dem også sunde. Køb ethvert produkt fra Himalaya -mærket, og vær klar til at være showstealeren!