21 Bedste hjemmelavede skønhedstip til pleje af læber

Hvem vil ikke have lyse og lyserøde læber? Det gør vi alle. Men mange af os kan ikke slippe af med nogle dårlige vaner som at ryge eller indtage masser af koffein, og disse resulterer i mørkere læber. Dette er hovedårsagen til at få dårlige og vulgære læber. Hvis du vil have smukke og sunde læber, skal du følge nogle skønhedstip til pleje af læber.

Bedste hjemmelavede skønhedstip til pleje af læber

Bedste naturlige hjemmelavede skønhedstip til pleje af læber:

Hvis du vil have blødere og lysere læber, skal vi følge nedenstående hjemmelavede og naturlige bedste skønhedstip til læbepleje, som du kan prøve.

1. Stop med at ryge:

Stop med at ryge

Hvis du ryger, får du mørke læber, og du kan ikke bebrejde nogen for det. Du skal slippe nikotinen, hvis du vil have lysere læber. Hvis du allerede har mørket dine læber ved at ryge cigaretter, kan du prøve hjemmelavede skrubber for langsomt at slippe af med det, men samtidig bør du ikke begynde at ryge igen.

2. Scrubs Care for læber:

Scrubs plejer læber

Læber skal også skrubbe. De døde og forfaldne hudceller i læberne bør skrubbes regelmæssigt, og det hjælper dig med at holde dine læber bløde og glatte. Dette er især vigtigt, hvis du har mørk læbefarve. Du kan prøve hjemmelavet honning med citronsukker, eller du kan prøve at skrubbe dine læber med en fugtet tandbørste og lidt læbepomade. Alle disse fungerer godt, og du skal gøre disse på en opfølgende basis for at få blødere læber.

3. Hold dine læber fri:

Hold dine læber fri

Den eneste måde, du kan holde dine læber på, er at holde den fugtet. For at holde dine læber fugtige, skal du investere i en god læbepomade, der indeholder jojobaolie, sheasmør og olivenolie. Alle disse er gode til at holde læbernes hud blød. Du kan også prøve at bruge mandelolie og jojobaolie på dine læber, før du går i seng om natten, og dette vil også trænge dybt ind i læbernes hud og give dig blødere og fugtigere læber med regelmæssig opfølgning. Dette er et af de bedste og enkle tip til læbepleje.

4. Drik masser af vand:

Drik masser af vand

Vand hjælper med at holde kroppen hydreret. Dette hjælper også med at holde dine læber fugtet naturligt og forhindrer dem i at blive tørre eller sprukne. Masser af vand er det mest nyttige tip til læbepleje.

5. Indtag mindre koffein:

Indtag mindre koffein

Jo mindre du drikker te eller kaffe, jo mindre bliver dine læber mørke. Det er ikke godt helt at undgå at drikke disse, fordi disse giver antioxidant boost til kroppen. Du bør dog altid indtage te eller kaffe i færre mængder. Dette hjælper dig med at øge antioxidanten, holde dig frisk, men også ikke mørkere læberne. Hvis du drikker for meget te eller kaffe, vil ikke bare dine læber, men også dine tænder blive plettet med tiden. Dette er et af de andre enkleste skønhedstip til læbepleje.

6. Reducer soleksponering:

Mindske solens eksponering

UVA- og UVB -strålerne kan gøre dine læber mørkere. Det er bedst at undgå så meget eksponering for solen som muligt, hvis du ikke bruger nogen læbepomade, der leveres med et SPF -skjold. I disse dage får du UVA- og UVB -solbeskyttelseslæbepomader. Du kan investere i en af ​​dem, hvis du har mørkere læber.

7. Mindre brug af kosmetik:

Mindre brug af kosmetik

Du skal skære ned på brugen af ​​mørke læbestiftfarver. Mørkere læbestifter gør din hud mørkere. Så hvis du anvender disse for meget på dine læber og derefter overarbejde, bliver dine læber også mørke. Denne enkle læbebils skønhedstip holder dig glad med skinnende læber.

8. Brug naturlige olier til at fjerne læbe makeup:

Brug naturlige olier til at fjerne læbe makeup

Du kan fjerne din makeup fra dine læber ved at bruge nogle naturlige og urteolier. I stedet for at bruge enhver makeupfjerner kan du rense din læbestift fra dine læber ved hjælp af mandel- eller jojobaolie. Dette vil blødgøre dine læber og også holde dine læber lysere i farven. Det er et af de mest nyttige skønhedstip til pleje af læber.

9. Bid ikke dine læber:

Bid ikke dine læber

Nogle mennesker har for vane at bide i læberne. Det gør faktisk dine læber mere sprukne og dehydreret. Dette er noget, vi normalt gør, når vi føler, at vores læber føles tørre. Du bør bruge en læbepomade til alle de gange i stedet for at prøve at bide i dine læber eller suge dem for at hydrere dem med dit spyt.

10. Sund kost:

Sund diæt

En god næringsrig kost hjælper dig med at holde dine læber i god stand. Masser af frugt, friske bladgrøntsager og proteiner bør indgå i ens kost, og dette vil give dig en god hud indefra. Sund kost er et ud af de mest nyttige læbepleje skønhedstip.

11. Hold dig væk fra kloreret vand:

Hold dig væk fra kloreret vand

Kloreret vand kan gøre dine læber mørkere i farven. Du bør kun drikke vand fra en vandrenser, der i størst muligt omfang slipper af med chloreret vand.

12. Påfør Natural Lip Moisturizers:

Påfør Natural Lip Moisturizers

Du kan anvende naturlige læbefugtighedscreme som dem, der er fremstillet ved at blande en spsk honning og jojobaolie. Du kan også bruge en blanding af mandelolie og jojobaolie. Du kan prøve permutationer og kombinationer af disse ingredienser, og du kan også tilføje en lille smule Sheasmør til det. Dette skal påføres hver dag, før du går i seng. Korrekt opfølgning kan føre til blødere læber, og din mørkere læbefarve bliver lysere med tiden.

13. Lysere læber med naturligt blegemiddel:

Lysere læberne med naturligt blegemiddel

God naturlig blegemiddel er citronsaften. Du kan anvende dette på dine læber efter at have skrubet dem lidt. Citronsaft kan også skade dine læber, og du vil mærke prikkende fornemmelse eller brændende fornemmelse, når du anvender dette på revnede læber. Sørg for, at du ikke skrubber dine læber for meget, ellers kan påføring af citronsaft være smertefuldt. Du kan også anvende agurkesaft på dine læber eller tomatjuice. Disse gør ikke ondt eller brænder dine læber, selvom de er sprukne eller revnede. Du kan også bruge sur ostemasse på dine læber ved at tage lidt af det på en vatrondel.

14. Concealer:

Concealer

En concealer kan hjælpe dine læber med at få en lysere nuance, og det kan også hjælpe dig med at udglatte enhver ujævn revnet overflade af dine læber. Du kan smøre lidt concealer på dine læber, inden du påfører læbestift. Dette er et meget effektivt tip til læbepleje til at forskønne dine læber, og som også er meget enkel at følge.

15. Nøgen blyant:

Nøgen blyant

Hvis du har tynde læber, kan du prøve et makeup -trick, der kan få dine læber til at se fyldigere ud. Gå efter en nøgen eller hudfarve læbe blyant og beklæd dine læber. Brug nu normal læbe farve blyant og linje uden for denne hudfarve linje. Dette vil gøre dine læber fyldigere, hvis de er tynde.

16. Eksfoliering:

Daglig eksfoliering er en nødvendighed for at bevare skønheden i dine læber. En lille smule vaselin eller vaselin kan bruges på læberne dagligt og er et af de letteste læbeplejningstip, der kan følges uden besvær.

17. Nogle andre naturlige midler:

Påføring af mandelolie på dine læber lige før du går i seng letter læberne, og som et resultat reduceres misfarvningen, hvilket giver læberne en naturlig skønhed. En blanding af citron-/limesaft eller agurkesaft kan også bruges til samme formål.

18. Hold dig væk fra mørke farver:

For at undgå pigmenterede læber bør man undgå mørke og pigmenterede læbestifter, da de forsvinder læbernes naturlige lyserødhed. Bløde farver skal bruges, og der skal udvises særlig forsigtighed ved det mærke, der bruges, da læbestifterne kan indeholde skadelige kemikalier, som kan beskadige læberne for evigt.

19. Rosenblade til bløde lyserøde læber:

Dette er et af de mange hjemmelavede skønhedstip til læber. Tilsæt lidt honning til nogle knuste rosenblade. Noget mælk kan også tilsættes, hvis læberne er pigmenterede. Påfør denne blanding i 10-15 minutter på dine læber. Tør det senere af med en fugtig vatpind og påfør læbepomade for at bevare læbernes fugtindhold. Den regelmæssige brug af dette er yderst fordelagtig for at bevare den lyserøde farve og blødhed af dine læber.

20. Brug granatæblefrø og mælkecreme:

Hvis du vil være fri for de skyggefulde læber for at få lyserøde lækker med god sløjfe, kan intet middel være bedre end granatæblefrø. Mos granatæblefrøene og tilbered en suspension med mælkecreme. Hvis du regelmæssigt anvender dette på dine læber, vil resultaterne være synlige inden for kort tid. Desuden er der ingen bivirkninger, da det er et af de naturlige skønhedstip til læber.

21. Fjern makeup inden du sover:

En anden stor grund til, at mange har kedelige læber, at de ikke fjerner deres makeup, før de går i seng. Gnide dine læber med olivenolie eller mandelolie lige før du går i seng kan hjælpe dig med at få naturlige glødende lyserøde læber.

Dine læber er en af ​​de mest synlige træk ved din krop. Følg disse virkelig problemfri tips for at bevare den ungdommelige lyserødhed og dine læberes blødhed for evigt.