7 enkle og naturlige tips til at se 5 år yngre ud

Ved du, hvordan du ser 5 år yngre ud end din alder? Der er næsten ingen derude, der ikke ønsker at se 5 år yngre ud, end de egentlig er. Det er dog virkelig svært at vedligeholde det, og man skal være konstant på tæerne for at få et ungt og strålende udseende, som andre misunder. Med voksende alder opstår problemerne med fine linjer, rynker, mørke pletter og pletter gradvist, der gør huden kedelig og livløs. For at sikre, at disse holdes i skak i en længere periode, skal du bruge lidt tid på at pleje huden. Korrekte makeupteknikker samt god pleje af huden kan dog skjule hudens aldringsproces så meget som at få dig til at se 5 år yngre ud end din faktiske alder.

Enkle tips til at se 5 år yngre ud:

Vil du vide, hvordan du ser fem år yngre ud? Nedenstående tips vil helt sikkert hjælpe dig med at opnå det, du ønsker, men kun hvis du husker at bruge dem regelmæssigt. Tjek dem ud, og vælg 2-3 ideer i en kombination for at få fremragende resultater.

Sådan ser du 5 år yngre ud end din alder

1. Eksfoliering er vigtig:

For det første skridt, du skal tage for at få det 5 år yngre udseende, er eksfoliering utvivlsomt en af ​​de mest betydningsfulde. Det hjælper med at forbedre hudens tekstur sammen med fjernelsen af ​​det døde hudlag, der gør huden kedelig og livløs. Det hjælper også med at reducere de dårlige virkninger af solskader forårsaget på huden. Brug af eksfoliatorer med alfa-hydroxyl er en af ​​de perfekte muligheder at tage her.

2. Betydningen af ​​fugtgivende:

Huden begynder at mangle naturlige olier, der holder den næret, efterhånden som en person bliver ældre. Dette betyder bare, at behovet for fugtgivende øger meget mere end din alder. Fugtgivende fra en creme eller lotion af god kvalitet har altid været et af de vigtige behov for at holde din hud sund. Faktisk, som en ekstra fordel, hjælper fugtgivende også med at få dig til at se yngre ud, end du faktisk er!

3. Ansigtsløftningsmasker, der skal bruges:

Ansigtsløftningsmasker har det ene formål at reducere rynkerne i ansigtet og få dig til at se yngre ud ved at fjerne chancerne for ældning. For dem, der ønsker at sminke sig efter ansigtspakken, er det tilrådeligt at bruge pakken mindst 2-3 timer før.

4. Brug en concealer:

Blandt make-up teknikker og produkter er en, der er ganske mirakuløs til at få dig til at se yngre ud, en concealer. Der bør bruges en concealer, der passer til hudtonen, som dækker de mørke pletter, pletter samt mørke rande. Det hjælper med at bringe et fejlfrit udseende til ansigtet og hjælper med at opnå resultaterne.

Se fem år yngre ud

5. Primer hjælper:

En anden make-up produkter, der kan give dig et 5 år yngre look efter ønske, er primere. Primere er kendt for at skabe en glat base til make-up og også for at transformere huden helt til noget yngre og glødende. Det hjælper også med at holde make-upen på for en langvarig front.

6. Foundation med antioxidanter:

Der findes en masse flydende fonde på markedet, der har høje niveauer af antioxidanter i dem til at stramme huden og gøre den yngre. Det beskytter også huden mod alle skader forårsaget af solens stråler og er perfekt til at se 5 år yngre ud.

7. The Miracle Of Blush:

Huden mister en masse funktioner som fylde, når vi bliver gamle. Dette får den til at se hul og kantet ud. En lyserød rødme er et rigtigt valg her for at gøre dig selv 5 år yngre og meget smukkere. Undgå mørke rødme her, da de ikke hjælper dig meget.

Naturlige tips at følge for at se 5 år yngre ud end din alder:

Aldring er en naturlig proces, som alle gennemgår i livet. Det kan ikke vendes, og det er uundgåeligt. Der er en række behandlinger til at vende tegn på ældning og få din hud til at se 5 år yngre ud. Der er naturlige midler til at øge kollagenproduktionen, glatte fine linjer, rynker og stramme huden. Her er de bedste naturlige midler;

Rose Water and Glycerin Age Reversing Facial Moisturizer:

Fugt er en meget vigtig del af enhver hudplejerutine mod aldring. Dup din hud med en bomuld gennemblødt på rosenvand. Bland lige store mængder glycerin og rosenvand og massér forsigtigt dit ansigt og din hals. Gentag dette hver morgen efter rensning.

C-vitamin anti-rynke serum:

Hjemmelavede serum er bedst til aldrende hud. Sådan kan du lave et C -vitamin -serum. Du har brug for rene C -vitamin tabletter – 2, 2 spiseskefulde E -vitaminolie, 1 spsk Aloe Vera Gel og 5 spiseskefulde rosenvand.

Opløs C -vitamin tabletter i rosenvand. Bland aloe vera gel og vitamin E olie. Hæld indholdet i en lille tom flaske og opbevar et køligt sted. Sørg for at bruge serummet inden for 5 til 6 dage. Tilsæt et par dråber af dette serum til din almindelige fugtgivende natcreme eller lotion. Brug den regelmæssigt, og du vil se din hud se yngre ud naturligt.

Genopliv med naturlig grøn te & Citron ansigts toner:

Ansigts tonere får din hud til at se strålende, sund og ungdommelig ud. Brug denne blanding som toner eller som ansigtståge til yngre og glødende hud. Tag en halv kop grøn te og opløs 2 spiseskefulde citronsaft. Dypp en vatrondel og tør den grundigt af. Gør dette to gange om dagen. Hæld opløsningen i en sprøjteflaske for at bruge den som en ansigtståge og opbevar den i køleskabet i 1 time. Spray på dit ansigt, når din hud føles kedelig og dehydreret.

Honning og Papaya rynkeudjævning naturlig massagecreme:

Reducer udseendet af pletter og fine linjer med denne naturlige hjemmelavede ansigtscreme. Tag 2 spiseskefulde moden papaya ud, og tilsæt 1 spsk honning og mos. Påfør denne blanding på dit ansigt efter rensning og massér forsigtigt dit ansigt og din hals med fingerspidserne i 5 minutter. Dyp vatrondellen i koldt vand og fjern pakningen. Gnid en isterning på dit ansigt og fugt.

Opstrammende maske med æggehvide og appelsin:

Forny din ungdommelige hud med denne strammende maske. Bland 1 æggehvide og 3 spiseskefulde frisk appelsinsaft. Skyl dit ansigt med lunkent vand og påfør et lag med en børste. Påfør endnu et lag efter 5 minutter. Lad det tørre. Fjern pakken i opadgående retning med en fugtig vatrondel. Brug dette ugentligt og se din hud se år yngre ud.

Rens og eksfolier med rå mælk og salt:

Eksfoliering er et vigtigt skridt i behandlingen af ​​aldrende hud. Dette er den letteste metode til at få din hud til at se yngre ud. Bland 1 spsk salt og 1/4 kop rå mælk. Dup forsigtigt dette på dit ansigt ved hjælp af en vatrondel og løb i cirkulære bevægelser. Skyl med koldt vand. Denne blanding fjerner døde celler, snavs og snavs og afslører en levende hud.

Gulerod, mælk og gurkemeje Collagen Face Pack:

Antioxidanter bremser aldringsprocessen og får huden til at virke fyldigere. I 2 spsk mælk suges 2 spsk revet gulerod for at blødgøre det. Tilsæt en teskefuld gurkemeje og blend. Påfør denne pakke på dit ansigt og skyl den af ​​efter 20 minutter. Dette er et af de bedste midler til en yngre hud.

Ansigtsvask med risvand:

Asiatiske kvinder sværger til risvand og er en ældgammel skønhedshemmelighed. Vask dit ansigt med koldt risvand, og dette strammer porerne, giver huden energi, letter hudtonen og får huden til at se synligt yngre ud.

Granatæble og druesaft:

At drikke granatæble og druesaft hver dag reducerer rynker og for tidlig ældning.

Normalt skal alle dram fremstå yngre end deres alder, ved at leve et stressfrit liv og træne og se din hud virke år yngre.

Billedkilde: Shutterstock