De bedste italienske skønhedshemmeligheder afsløret!

Italienske kvinder er kendt for deres skønhed. Berømte skuespillerinder som Sophia Loren, Monica Bellucci har sat scenen i brand med deres fantastisk smukke udseende, på trods af ældning. Deres flotte udseende er et resultat af den italienske livsstil, som omfatter deres mad, hudplejerutine og en sund livsstil. Hemmeligheden bag deres fejlfri hud er deres kost. Italienerne tror på at spise frisk og bevare den naturlige tekstur af produkterne. De tilføjer en god dosis olivenolie til både deres mad og deres hud. Regelmæssig massage med olivenolie fugter huden dybt og gør den skinnende. For ikke at glemme dens vidunderlige fordele ved at gøre håret frodigt og skinnende. I denne artikel vil vi afsløre nogle af de bedst bevarede italienske kvinders skønhedshemmeligheder for at inspirere dig.

Italienske skønhedshemmeligheder

Italienske skønhedshemmeligheder:

Tjek disse top italienske skønhedsstilhemmeligheder for at kende årsagen til, at italienerne er velsignet med en sådan naturlig skønhed:

 • Daglig fugtgivende: Det er et ritual i Italien at forkæle sig til en god kropsmassage med lidt olivenolie. Dette kan fugte huden og få den til at se skinnende og blød ud.
 • Mindre makeup: Italienerne tror på at holde det enkelt og minimalt. I modsætning til amerikanerne er deres makeup-rutine ret kort, med ikke mere end 15-20 minutter foran spejlet.
 • God kost: Italienerne kan lide at spise frisk og naturbaseret mad. De kan lide at sluge mad, der får dem til at lyse indefra.
 • Stressfrit liv: Grunden til, at italienerne ser så fantastiske ud på trods af vækstår, er, at de ikke belaster deres krop med stress. Stressfrit liv kan få dig til at se yngre og frisk ud.

Italienske hudplejehemmeligheder:

Hvidløg:

Italienske hudplejehemmeligheder for hvidløg

Har du en sit, du ikke kan slippe af med? – lad være med at poppe det. Brug hvidløg i stedet. Hvidløg har fremragende antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber. Så næste gang nogen foreslår ildelugtende gammelt hvidløg som et skønhedsmål, må du ikke vende næsen op. Prøv det. At gnide den skiverne af et halvt fed hvidløg mod din bums er et effektivt hjemmemedicin til at slippe af med dem. Det svier lidt, men er fandme effektivt. Hvis du har problemer med skaldethed, kan hvidløg også være din bedste ven. Gnid hvidløgsfedd over din hovedbund, og du vil være vidne til et mirakel!

Citron:

Italienske hudplejehemmeligheder til citron

Den bedste form for naturlig toner er citronsaft i vandet! Den er rig på C -vitamin og har fremragende blegningsegenskaber. For eksempel, hvis du bor tæt på en strand, så tag en håndfuld citroner og gå til stranden og bare douse dit hår i sin saft. De naturlige højdepunkter, du får, vil være utrolige! Og den bedste del – de er slet ikke skadelige!

Yoghurt:

Italienske hudplejehemmeligheder til yoghurt

Yoghurt er et glimrende middel til følsom hud. Hvis du har udslæt eller kløende følsom hud, skal du bare anvende det på dit ansigt. Det vil afkøle al den betændelse og give dig øjeblikkelig lindring! En glimrende opskrift på ansigtsmaske med yoghurt inkluderer avocado, banan, honning og selvfølgelig yoghurt. Mos bananen, tilsæt derefter avocado, honning og yoghurt og bland det godt. Derefter smøres denne klæbrige blanding på dit ansigt og lader det tørre et stykke tid. Fjern det derefter forsigtigt. Det får din hud til at gløde!

Olivenolie:

Italienske hudplejehemmeligheder til olivenolie

Ekstra jomfru olivenolie er det bedste, der kunne være sket for dig! Nu tror du måske, at alt det kan gøre er at få din lugt til at være en havesalat, men den indeholder antioxidanter, der er yderst gavnlige for din hud! Faktisk sværger Sophia Lauren også ved det! brug det lige efter dit bad, når alle dine porer er åbne, og hudens absorptionsevne er på sit højeste. Du kan bare smøre dig selv i olie og massere den, eller du kan oprette en emulsion og bruge en sprayflaske.

Jordbær Scrub:

Italienske hudplejehemmeligheder til jordbærskrubbe

Hvem elsker ikke jordbær? Det er frugten, som alle børn nægter at inkludere i sund mad! Jeg mener, det smager så godt! Hvordan kunne det være noget, der er godt for dig, ikke? Nå, det viser sig, at jordbær er godt ikke bare til at spise, men også til at påføre på din hud. For at lave denne krat har du brug for nogle gamle jordbær, ingen mening med at spilde de friske virkelig lækre og lidt honning. Skær jordbæren i fine stykker og prøv ikke at slippe af med frøene. Tilsæt derefter lidt honning til det og mos det til en smørbar pasta og voila! Din skrubbe er klar. Brug den til at skrubbe dit ansigt og din krop ned. Det vil efterlade dig glødende. Jordbær har enzymer, der hjælper med at genoplive vores hud.

Italienske kosthemmeligheder:

Hvis du undrer dig over, hvorfor italienerne er så slanke og fit, er det derfor deres mad. Italiensk mad gør dig ikke fed, i stedet giver det dig sunde kalorier og fuldstændig ernæring.

 • Eat-in fritid: Har du ikke travlt med at proppe munden med mad? Italienerne tror på at spise langsomt og nyde deres måltider. Dette kan få dem til at føle sig mætte snart og få mest muligt ud af deres måltider.
 • Sig nej til overspisning: Italienerne ved, hvornår de skal sige nej til mad. De spiser af hjertens lyst, men ikke i omfanget af en overbelastet mave. Italienerne tror på at holde det let at bevæge sig let.
 • Mængde med kvalitet: Italienerne lærer os, hvor vigtigt det er at balancere mængde med den rigtige madkvalitet. Frisk frugt, grøntsager og korn udgør et typisk italiensk måltid, som har den rigtige dosis fedt.

Italienske makeuphemmeligheder:

Italienerne kan lide at gå efter minimal makeup eller oftest et blottet ansigt. Når du har en hud, der er så fejlfri som en italiener, har du alligevel ikke brug for makeup!

 • Overdriv ikke makeup: Makeup indeholder skadelige kemikalier, der kan skade huden uden reparation. Italienerne tror på at beholde deres makeup let og let at prale med deres naturlige hud.
 • Ingen besættelse af de nyeste produkter: De fleste italienske kvinder er brand loyalister. De holder gerne af de samme hud- og makeupmærker, i modsætning til resten af ​​verden, der er besat af nye produkter.
 • Naturlige øjenbryn: Italienske kvinder afholder sig fra at plukke deres øjenbryn, da de mener, at det at forblive naturligt forbliver smukt. Øjenbryn er centrum for skønhed for italienere, og de kan lide at holde dem fulde.

Italienske hårplejehemmeligheder:

Tjek disse tips for at opnå fyldigere, skinnende hår som italienerne gør:

 • Olivenoliekonditionering: Sørg for at massere dit hår fra rødder til spids med olivenolie. Varm olivenolie kan stimulere dine hårsække og bane væk fra ny vækst.
 • Farve hår: Når du går efter hårfarve, skal du sørge for at strategisere, hvilken del du vil fremhæve. Italienske kvinder kan lide at fremhæve deres hår, i stedet for at gå efter globale farver.
 • Undgå overdreven styling: Italienere kan lide at lufttørre deres hår, når de er hjemme. De sætter deres hår kun med varmeprodukter, når det er nødvendigt. Dette kan reducere hårskader og holde det naturligt smukt

Vi håber, at du nu kender de bedste hemmeligheder til at se lige så fantastisk ud som en italiensk. Italienske kvinder er naturligvis velsignet med gode gener for at se så smukke ud, som de er. Poleret hud, silkeblødt hår og skarpe træk er et varemærke for italienerne. Selvom vi måske ikke lover dig med deres funktioner, kan du stadig få fejlfri hud og frodigt sort hår, som italienerne gør. At følge disse diæter, makeup, hudpleje og hårpleje tips religiøst i en periode kan helt sikkert få dig til at ligne en italiensk gudinde!