Iranske skønhedstip og hemmeligheder

Iranske skønhedstip og hemmeligheder

Selvom de fleste muslimske kvinder skal bruge al deres tid offentligt, dækket af burkaer fra top til tå, har de stadig flere tips til at bevare deres skønhed. Muslimer er kendt for deres elfenbensglatte hud, smukke øjne og mørke hår. Selvom burkaerne dækker de fleste af deres ansigter, efterlader det stadig deres øjne udsatte, og de muslimske kvinder kan ligesom kvinder i alle andre dele af kloden ikke lade være med at bruge makeup for at sikre, at de også ser perfekte ud under den burkha ! Her er en artikel, der opsummerer alle de bedste iranske skønhedstip, som iranske kvinder har.

Øjenmakeup:

Øjenmakeup

Øjenmakeup er den mest afgørende for disse iranske kvinder. De anvender en primer på deres låg efterfulgt af en sort flydende foring, som de generelt strækker sig ud over enderne af deres låg og krøller den til sidst for at give den en dramatisk effekt. De bruger mat finish øjenskygge på de øverste låg og undertiden gyldne eller sølv. Kohl -foringer til bundlåget bruges også af dem. Mascaraer til at gøre øjenvipperne mere fremtrædende er et andet must. Nogle kvinder bruger endda falske vipper for at opnå dette. Endelig bruges en lysere farvet øjenskygge lige under øjenbrynet for at gøre det bedre buet.

Trådning af hår:

Trådning af hår

De iranske kvinder har en unik teknik til at fjerne uønsket hår fra deres ansigter. Kosmetologerne bruger sytråd bevæget i en specialiseret bevægelse, der trækker håret fra folliklen. De bruger det til at fjerne uønskede overskæg, der kan vokse ud, såvel som enhver anden form for uønsket ansigtshår. Det er et effektivt middel, bedre end blegning og mindre smertefuldt end voksning. Din kosmetolog skal dog være opmærksom på denne metode, så du kan nyde den. Nogle gange kan trådning forårsage udslæt og kløe. Det kan endda blive inficeret, medmindre det er udført af en professionel.

Næsejob:

Næsejob er ekstremt almindeligt i Iran. Der er mere en statuserklæring end en mode. Kvinder får ofte næsejob, selvom de ikke kræver det bare for at vise, at de har råd til dem.

Øjenbryn plukning:

Øjenbryn Plukker

Trådning eller plukning af øjenbryn er også en fast del af iranske kvinders skønhedsregime. De børster selv deres øjenbryn med en tandbørste hver dag!

Henna Dye:

Henna Dye

Iranske kvinder bruger ikke mærkevarer til at farve deres hår. De laver deres egne farvestoffer med henna -planten. Citronsaft tilsat nogle knuste henna blade gør jobbet. Du skal bare anvende pastaen på dit hår og efterlade det i et par timer. Når du vasker det af, får du en smuk kobberbrun farve i dit hår. I dag er der endda blonde, sorte, brune og røde hennafarvestoffer! Hvis du foretrækker, at din hårfarvning er professionel, kan du bede din stylist om at lave henna -farvestoffet til dig.

Aromatiske kropsolier:

Aromatiske kropsolier

Nøglen til iransk glat glødende hud er deres beskyttelse mod støv og snavs, under burkaerne og også omfattende brug af kropsolier. Selvom den første ikke vil appellere til nogen kvinde, er den anden noget, som alle kan prøve. Effektiv brug af kropsolier hjælper dig med at fange fugt på din hud og holde den smidig og glat.

Naturlige midler:

Kvinder i Iran er også partielle i naturmedicin! De tilføjer tørrede rosenblade til deres badevand. De koger endda gryder med vand med tørret rosenblad indeni og bruger derefter dette rosenvand til at vaske deres hår. Mellemøstens folk har også været kendt for at bruge miswak -pinden til hygiejne. Kvinder bruger det ofte til at give deres læber en orange-ish farve. Stokken reagerer med et menneskeligt spyt for at skabe den farve.