Sådan får du fyldige læber

Plump læber er den perfekte måde at se absolut chique ud for enhver kvinde rundt om i verden. Der er mange medicinske måder, hvorpå en dame kan gøre hendes læber fyldigere, men de fleste af disse processer er ret dyre og derfor uden for rækkevidde for et stort antal kvinder. Der er et par velkendte måder, hvorpå en person kan få fyldigere læber derhjemme ved hjælp af naturlige midler til at øge din læbestørrelse. Disse naturlige midler er så lette at finde, men det er faktisk ikke velkendt. Plump læber er ikke skadelige og er faktisk ret fashionable og ser godt ud på damer, der har naturligt tynde eller mindre læber.

At få fyldige læber er et vidnesbyrd om, at enhver del af din krop kan få adgang til at passe bedre til dine behov, selv naturligt. Nedenfor er en detaljeret redegørelse for, hvordan du får fyldige læber, så du kan være det fulde centrum for opmærksomhed ved begivenheder, du ønsker at besøge-

Sådan får du fyldige læber

Komplet pleje:

Den første på listen over at få fyldige læber er at tage sig fuldstændigt af dine læber. Vedligeholdelse af dine læber reducerer problemet med tørring og revner og forbedrer kvaliteten af ​​dine læber. Når alt kommer til alt er dine læber kød, og den korrekte pleje af dit kød vil helt sikkert få det til at vokse hurtigere.

Jo federe dine læber jo bedre er muligheden for at du har fyldigere læber. Drikkevand er en meget vigtig del for at forblive sund og få et ordentligt sæt læber. Vandet hjælper med at eksfoliere dine læber og hjælper det med at blive meget fyldigere, end det var før. Prøv at bære en god læbepomade med dig rig på SPF, så du hele tiden kan holde dine læber fugtige.

Damp:

Damp er en meget vigtig del af at få fyldigere læber. Damp og vaselin arbejder hånd i hånd for at give dig fugtigere og tykkere læber. Jo mere dine læber er tykke af fugt, jo bedre er dine chancer for at have tykke og fyldige læber. For at udføre denne proces korrekt påføres et tykt lag vaseline på dine læber, inden du går i et varmt brusebad, men vask det ikke af. Dampen fra det varme vand hjælper geléen til at trænge ind i dine læber ved at udvide porerne i dine læber. Jo mere vaselin, der kommer ind i dine læber, jo bedre vil det være på vejen til fyldigere læber.

Eksfoliering:

Eksfoliering er en anden god måde at få tykkere læber på. Dette er bedst, når du laver din helt egen blanding derhjemme. Prøv at blande lidt honning med lidt farin i hjemmet selv med lidt vand for at øge pastaens tæthed. Den bedste måde at gå på er at anvende denne pasta direkte på dine læber i en periode på tre minutter, før du fjerner den med en ren klud. Eksfoliering vil bidrage til at øge åndedrætsrummet i porerne på dine læber og dermed gøre det mere fyldigt over tid.

Tandbørste eksfoliering:

Tandbørste -eksfoliering er sandsynligvis den hurtigste måde at få fyldigere læber på. Efter at have børstet tænder om morgenen, skal du prøve at eksfoliere dine læber med din tandbørste efter rengøring. tandbørstehårene bevæger sig over dine læber og øger straks styrken og fyldigheden af ​​dine læber, som vil vare i over 4 timer, før den går ned.

Dette er nogle af de bedste måder at få fyldigere, langvarige læber derhjemme, så prøv dem i dag. De vil helt sikkert hjælpe med at øge dine læber over tid.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80