10 friss Gwen Stefani sminkképek nélkül

Ha nem ismered Gwen Stefani -t, akkor ne hagyd ki a tehetségét, a zenét, a színészetet, a szépséget és a divatipart. Zenei tehetségét világszerte jól ismerik, és még az iparág divatválasztásával sem lehet lebecsülni. De tudtad -e valaha Gwen Stefani arcát smink nélkül??

Bár a legtöbben láttuk a képernyőn az előadáson az ikont, alig vettük észre az igazi és természetes megjelenését. A művészek alig tudnak smink nélkül megjelenni a nyilvánosság előtt, tekintettel arculatukra és nevükre. De itt vírusos képeket gyűjthetünk a természetes megjelenéséről. Ha kíváncsi rá, hogy néz ki Gwen Stefani smink nélkül, akkor tovább kell olvasnia, hogy megismerje!

10 minden idők legjobb Gwen Stefani nem smink képe:

Íme a Gwen Stefani nem látott smink nélküli képei, amelyek csodálatos érzéseket keltenek.

1. Black On The Whitey:

Gwen Stefan smink nélkül

Ezen a képen Gwen egy fekete felöltőt és egy alkalmi téli kalapot ringat. Szőke haja felderíti az arcát, és a legjobbnak tűnik az élelmiszerbolt összes nője között. Világosan kijelenthető, hogy Gwennek nem kell smink, hogy felfedje szépségét. Ezzel az imádnivaló arccal és kócos szemöldökkel színpadra késznek tűnik. Gwen Stefani smink nélkül teljesen természetesnek tűnik, és rákattint, amikor őszinte pillanatában van. Olyan édesnek tűnik a kinézetében.

2. Az Adventure Walk -ban:

gwen stefani nincs smink

Gwen Stefani no smink look itt készül, ha a híresség kalandban van. Aranyosnak és divatosnak tűnik ebben. Csak azt látjuk itt, hogy felvesz egy ajakbalzsamot és egy szempillaspirált, teljesen természetes és valódi arccal. Imádjuk a kinézetét, úgy néz ki, hogy Gwen nagyon szeret szabadban sétálni.

3. Lopja a kinézetet:

gwen stefani nulla smink

Az áruházból kiszállva Gwen Stefanit észrevették, hogy fekete felsőt visel, és rendetlen hajjal. Gwen nem viselt sminket, mégis nagyon frissnek és boldognak látszott. Ennek az amerikai énekesnek nem kell smink, hogy boldog maradjon. Szerelmesek vagyunk ebbe a Gwen Stefani rúzs nélküli képekbe.

4. Teljesen természetes:

gwen smink nélkül 4

Ez a kép hamarosan lezárja Gwen Stefani összes gyűlölőjét. Itt hordja kisgyermekét, miközben a gimnáziumba megy. A szürke felsővel a fekete póló felett, amelyet ismét egy másik ruhával rejtenek el, nagyon imádnivalóan néz ki, még smink nélkül is. Ez a kép azonban sokk számára sokkolóan hatott, tekintve, hogy nem képzeltük el Gwen Stefanit smink nélkül, hogy így nézzen ki!

5. Running Wild:

képek gwen stefani smink nélkül 5

Gwen Stefanit látták kocogni az L.A. utcáin, fehér pólót viselve. Kicsit másképp nézett ki a smink nélküli arccal, mint a színpadon, de mégis lenyűgöző. Itt Gwen vigyáz az egészségére, miközben a nézők izzadnak. És ami itt a legnagyobb beszéd, annak ellenére, hogy híresség státuszban van, Gwen természetesen nem törődik azzal, hogy szabadidejét az utcán töltse! Elég lenyűgöző, ugye!

6. Legyünk alkalmiak:

smink nélkül gwen stefani 6

Ezen a képen Gwen hosszú, szőke haját sportolja, ami Gwen Stefani egész szépségének egyik fő jellemzője. A fotós egy pillanatra sem engedi ezeket a hírességeket, amikor rákattint erre a Gwen -képre, miközben a nő kijött a házából. Nagyon jól viseli a fekete kabátot. Ez az egyik legjobb fotó smink nélkül Gwen Stefaniról.

7. Tökéletes összehasonlítás:

Gwen Stefani smink előtt és után 7

Itt van Gwen Stefani képe sminkkel és smink nélkül. Sokkal másképp néz ki, ha éppen kék sapkát visel, és nem sminkel, de még mindig alkalmas arra, hogy sok hírességet inspiráljon, hogy nemet mondjon a sminknek, mielőtt a kamera elé kerül. Ez a smink nélküli arcú Gwen képe elsőre meglepően sokkoló, mivel itt is nagyon fáradtnak tűnik.

8. A készlet megérintése előtt:

Gwen Stefan smink nélkül 8

Gwen Stefani közzétette ezt a képet, amely megmutatta az arcát a sminkelés előtt. Azonban csak felvette az ecsetet, hogy meghatározza a szemöldökét, ami azt jelenti, hogy nem sminkelt. Ez a kép tökéletes bizonyítéka természetes szépségének. Ez a Gwen Stefani smink nélküli szelfi az egyik kedvencünk, nyersnek és természetesnek tűnik.

9. Terhesnek lenni jó:

Gwen Stefani smink nélkül 9

Gwennek ez a kiemelkedő bőrszínű, ezért olyan élénknek és frissnek tűnik a napon. Miközben izgatottan várta második gyermekét, elment egy kis sétára, és rákattintott. Rendes blacktopot sportolt. Milyen szép is smink nélkül is. Emellett az arckifejezése a kedvencünk, tekintettel természetes és csicsergő megjelenésére.

10. Aranyos szelfi:

Gwen Stefan smink nélküli szelfi nélkül 10

Gwen Stefani, nincs sminkes szelfi a kedvenceink között. Ezt a képet maga a híresség készítette, amikor nyugodtan fekszik az ágyán. Úgy tűnik, hogy egy szabadnapot vesz ki, és igazán hangulatos és nyugodt időt tölt magának. Imádjuk az arckifejezését ezen a képen is! Folyamatosan bizonyítja, hogy az életkor csak egy szám természetes és ragyogó megjelenésével.

További tippek:

Kora és átalakulása ellenére Gwen imádnivalóan néz ki smink nélkül. Lássunk néhány tippet a jobb és természetes arc érdekében,

  1. Táplálkozzon egészségesen, és étkezzen jól, hogy fiatalos legyen, és a bőr természetes módon mindig tiszta legyen. Ez rendkívül sokat segít abban, hogy a bőr ragyogó legyen.
  2. A nap folyamán a lehető legtöbbször tisztítsa meg az arcát sima vízzel, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és a méreganyagokat
  3. Rendszeresen hámlasztja a bőrt, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket és egyéb szennyeződéseket. Ez segít az arcnak mindig ragyogónak és fényesnek látszani.
  4. Dolgozzon minden nap hiba nélkül. Az aktív életmód pozitív hatással van a bőrre.

Gwen Stefani smink nélküli képei keveseket megdöbbentőek és mások számára leleplezőek. Azonban van, értékelni kell azt a nagy gondot, amellyel gondoskodik arról, hogy a kor átalakulása ellenére is ragyogó legyen. Itt tudassa velünk észrevételeit.

Az emberek azt is kérdezték:

1. Ki az a Gwen Stefani sminkes?

Gwen fő művésze, Gregory Arlt vele van a legtöbb eseményen. Míg más sminkesek dolgoznak mellette, mindig is szerette Greg sminkjét. Hisz abban, hogy minimális sminkje van, intenzív megjelenéssel és merész ajkakkal.

2. Mi az a Gwen Stefaniskin ellátás?

Gwen hisz az arc rendszeres tisztításában és hidratálásában. Továbbá, soha nem hagyja ki a fényvédő használatát kilépéskor és beltérben sem. A legjobb bőr titka korának ellenére, hogy rendszeresen kényezteti a bőrt.

3. Mi a Gwen Stefani fitness titka?

Gwen hisz abban, hogy rendszeresen és keményen kell edzenie, hogy fitt legyen. Rajong a kör edzésért, a nagy intenzitású súlyzós edzésért és a kardió gyakorlatokért.