10 kép Amitabh Bachchanról smink nélkül

Amitabh Harivansh Bachchanról elmondható, hogy az indiai filmipar atyafigurája. Világszerte híres, és jól ismert a valaha készült legnagyobb költségvetésű filmek néhány elképesztő teljesítményéről. Őt közismerten Big B -ként ismerik, és nagyon keményen dolgozott, hogy megszerezze helyét a hatalmas emberek között ezen a bolygón. Ami az Amitabh bachcahn -t illeti, a smink tényleg nem számít. Egyszerűen ringathatja a színpadot és a képernyőt is, ha a legrosszabb ruhákat viseli, vagy lemaradottabb arcát mutatja. Ez a cikk néhány, a smink nélküli esztétikát nyújt Önnek erről a csodálatos személyiségről, ahol nem kell smink, hogy szép legyen.

1. Az egyszerű és alázatos személyiség:

Amitabh Bachchan smink nélkül

Amitabh egyszerű és szeret egyszerű életet élni. Valószínűleg az egyik legjobban kinéző férfi korában, és még mindig nagyon fitt. Ez a kép Shraddha Kapoor rezidenciájaként készült, ahová Amitabh a lehető legegyszerűbb indiai férfi öltözetben jött..

2. A készleteken:

Amitabh Bachchan smink nélkül2

Ez a kép Amitabh -ról jól mutatja, milyen jóképű ez az ember valójában. Valószínűleg nem igényel semmiféle segítséget a sminkcsoporttól a képernyő előtt. Ő az egyik legszebb férfi valaha, és ez a kép azt mutatja, hogy képes ringatni a képernyőt anélkül, hogy bármit is viselne az arcán.

3. Egy régi pillanat:

Amitabh Bachchan smink nélkül3

Ez a kép azt az időt mutatja, amikor Amitabh lassan öregedett. Soha nem próbált semmit elrejteni az öregedés jeleit. Inkább azt akarta, hogy a lehető legtermészetesebb legyen.

4. A színfalak mögött:

Amitabh Bachchan smink nélkül4

A kulisszák mögötti pillanatok mindig meghozzák az igazat a hírességek megjelenéséről és az úgynevezett szépségről a valóságban. Ezek a képek azt mutatják, hogy a világszerte elismert színész ugyanúgy néz ki a képernyőn és a képernyőn kívül, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem visel sminket.

5. A szívet nyerő mosoly:

Amitabh Bachchan smink nélkül5

Amitabh arca minden szögéből teljesen természetes. Ez az egyik legjobb kép, amely megmutatja a gyönyörű mosolyt az arcán. Ez az ember szó szerint bármit viselhet, és elképesztően jól néz ki.

6. Szórakozás:

Amitabh Bachchan smink nélkül6

A kép sokat beszél. Még a szuper elfoglalt színész is időt szakít a családjával. Nagyon jó ember, és természetes szépsége nagyszerű személyiségének köszönhető.

7. Lelki társával:

Amitabh Bachchan smink nélkül7

Ez a kép Amitabhról és Jayáról biztosan tökéletes párost alkot. A kép az egyik legjobb Amitabh Bachchan sminkkép nélkül minden időkben.

8. A filmfesztiválon:

Amitabh Bachchan smink nélkül8

Amitabh Bachchant a smink nélküli arcát sportolva látták a cannes-i filmfesztiválon az emberek kedvenc Leonardo Dicaprio-val. Ez a kép kétségkívül minden idők egyik legérdemesebb Amitabh Bachchan no smink képe.

9. Egy rendezvényen:

Amitabh Bachchan smink nélkül9

A nagy Amitabh Bachchan -t elcsattanták egy eseményen, ahová különleges vendégként hívták meg. Olyan jóképűnek látszott, anélkül, hogy az arcán smink volt. Ennek az embernek nem kell elrejtenie a korát a szépségápolási termékek alatt.

10. Egy régi kép:

Amitabh Bachchan smink nélkül10

Ha érdekli az Amitabh Bachchan sminkképek nélkül, akkor ez a kemény valóság. Durva arca van, és nem igazán bájos. De megmutatja természetes szépségét, tudva azt a tényt, hogy az emberek talán nem a megjelenése miatt, hanem a munkája miatt találják vonzónak..

A fenti képek Abitabh Bachchanról bizonyítják, hogy milyen csodálatos ez a színész, és egészen elképesztően néz ki, anélkül, hogy sportolna. Valószínűleg ő az egyik legjobb kinézetű színész ebben az iparágban. Az olyan férfiaknak, mint Amitabh, nem kell függniük a sminktől.