10 kép Mohanlalról smink nélkül

Mohanlal, aki Mohanlal Viswanathan Nair néven született, az egyik legkiválóbb indiai színész, aki világszerte ismert a malájálam-filmekben dicséretes munkájáról. Az írónőt nagyra értékelik természetes színészi alakítása és sokoldalúsága. Mohanlal 1978 -ban kezdte filmes karrierjét azzal, hogy elme -fogyatékos szolgája volt a Thiranottam című filmben. Mohanlal küzdelmes élete volt, amely Mohanlalot a küzdelmes karrierből a Malayalam Film Industry legfelső pozíciójába vitte. Sikertörténete páratlan, és sok fiatal színészkedvelőt inspirált. Mohanlal a Padma Shri -díj büszke címzettje az indiai moziban nyújtott hozzájárulásáért.

Mohanlal mind a képernyőn, mind a képernyőn kívüli személyiségével mindig helyet talált közönsége szívében. Ez a cikk a Mohanlal smink nélküli 10 legjobb képét mutatja be.

10 láthatatlan Mohanlal smink nélkül:

Nézzük meg a mohanlált sminkképek nélkül.

1. Az alkalmi megjelenés:

Mohanlal smink nélkül 1

Ez egy nagyon alkalmi, de rejtélyes kép Mohanlalról smink nélkül. A színész látható sárga pöttyös ingben, és könnyedén menőnek tűnik.

2. A dühös fiatalember kinézete:

mohanlal smink nélkül2

Mohanlal lenyűgözte női rajongóinak szívét életnagyságú karaktereivel a malajálam filmekben. Pontosan ezt teszi ezzel a dühös fiatalember pillantással, amely sminknyom nélkül mutatja meg.

3. A malajálam filmipar Donja:

mohanlal smink nélkül3

Mohanlal a Malayalam Film Industry első számú színésze, és ez a smink nélküli kép pontosan megmondja, miért érdemli meg ezt a helyet. A színész ikonikusnak tűnik, fehér öltönyt és fekete árnyalatokat visel.

4. Az igazi hős:

mohanlal smink nélkül4

Ez egy igazi és sokkoló kép Mohanlalról, amely nemcsak smink nélkül van, hanem a színész is merészen mutatta be kopasz képét. Amit a filmjeiben lát, nem paróka, hanem a hajrögzítési technika, amelyet számos más prominens színész, például Jayaram, Prithviraj, Jayasurya és Kunchacko Boban is használt.

5. A menő haver:

mohanlal smink nélkül5

Mohanlal -t mind a természetes színészi képességei, mind a természetes megjelenése miatt értékelték. A színésznek nem kell mindig sminkelnie ahhoz, hogy jól nézzen ki; varázsa könnyen látható a képernyőn kívül is. Ez egy fehér póló, ez az egyik klasszikus Mohanlal smink nélküli fotó, amely találóan megkoronázta őt az ifjúsági ikonnak.

6. A kopasz tekintet:

mohanlal smink nélkül6

Mohanlal az egyetlen malájálam szupersztár, aki különböző frizurákat ábrázolt különböző filmjeiben. Elhitte, hogy ezek a stílusok az ő valódi hajából készültek? Nos, a varázslat a drága hajrögzítési technika, amely külsőleg inkább valódi hajhoz hasonlít. A smink nélküli Mohanlal képén a színész először nyilvánosan elárulta kopasz tekintetét. Parókával vagy anélkül szeretjük őt hihetetlen munkájáért és színészi alakításáért!

7. Az igazi malájálam csillag:

mohanlal smink nélkül7

Ez egy mosolygós kép Mohanlalról, smink nélkül, a fővárosban, Delhiben, ahol a színész eljött népszerűsíteni új filmjét, az „Akasha gopuram” -t. Ebben a filmben a színész nem lesz más, mint Jackie Chan. Mohanlal az egyik legkiválóbb színész, aki egész filmes karrierje során kétszer kapott nemzeti díjat. Hüvelykujj erre a szívmelengető mosolyra és kissé szakállas pillantásra.

8. Az összehasonlíthatatlan duó:

mohanlal smink nélkül8

Ez egy smink nélküli Mohanlal fotó a híres szupersztár Mammootty -val. Látható, hogy a színészek jót nevetnek, és a képernyőn rivalizálásnak nyoma sincs.

9. Az igazi malájálam csillag:

mohanlal smink nélkül9

Ez egy nagyon valós kép Mohanlalról smink nélkül, ahol a színész rejtélyes mosolyát mutatja. Ha látja őt, könnyen megmondhatja, hogy egy csillag mindig sztár lesz.

10. A családi portré:

mohanlal smink nélkül10

Egy újabb Mohanlal sminkfotók nélkül, ahol a színészt mosolyogva látják NAGY családjával!

Ezek voltak a legjobb Mohanlal no smink képek, amelyek csak kiegészítik karizmatikus stílusát és személyiségét.